¥$ (Kanye West & Ty Dolla $ign) - VULTURES 1/2/3 (2024)
- Rafał81000
Re: Kanye West & Ty Dolla $ign - Vultures (09/02/2024)
Wiadomo, że za wcześnie na takie gadanie i trzeba się jeszcze odsłuchać z albumem, ale jak na razie najlepszy album Ye od czasów TLOP i ogólnie jest grubo 
zeszli ze sceny podobno więc to po prostu miał być koniec tylko pewnie był delay i odpięli za szybko kabel
To dziś dropi?
Nie było River, Time Moving Slow, Take Off Your Dress... To znaczy że będą na Vol.2 
@AseOne podobno, ale z tym panem to nigdy nie wiadomo
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
W sumie jest jeszcze LP jutro w NYC więc pewnie dzisiaj nie dropnie, tylko jakoś na weekendzie
@AseOne podobno, ale z tym panem to nigdy nie wiadomo
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
W sumie jest jeszcze LP jutro w NYC więc pewnie dzisiaj nie dropnie, tylko jakoś na weekendzie
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- Rafał81000
Albo za tydzień
Gdzieś mi się przewinęło info, że podobno w kodzie źródłowym na Apple Music widnieje data 16.02.

Spoiler

Fuk Sumn giga chujowe w tej nowej wersji
gorszy bit i gorsza zwrotka Travisa zamiast Quavo + jeszcze ta wiewióra
z rzeczy które jeszcze zauważyłem to niektóre zwrotki nagrane od nowa co na plus oczywiście
tak samo jak i Do It do którego nie byłem przekonany, ale te dodatkowe rzeczy w bicie jak YG nawija i zwrotka Nipseya z niewydanego numeru z Ty$ są spoko
Everybody za to jest dziwnie, trochę inaczej się bit loopuje momentami, jest dodatkowy hook między zwrotkami który jest zbędny bo lepiej było jak nawijali po prostu po sobie no i zmienili też kolejność zwrotek na gorszą imo
no i te dziwne outro
sporo też ciekawych sampli jest na tym albumie, jakieś Black Sabbath czy inne Portishead
gorszy bit i gorsza zwrotka Travisa zamiast Quavo + jeszcze ta wiewióra
z rzeczy które jeszcze zauważyłem to niektóre zwrotki nagrane od nowa co na plus oczywiście
tak samo jak i Do It do którego nie byłem przekonany, ale te dodatkowe rzeczy w bicie jak YG nawija i zwrotka Nipseya z niewydanego numeru z Ty$ są spoko
Everybody za to jest dziwnie, trochę inaczej się bit loopuje momentami, jest dodatkowy hook między zwrotkami który jest zbędny bo lepiej było jak nawijali po prostu po sobie no i zmienili też kolejność zwrotek na gorszą imo
sporo też ciekawych sampli jest na tym albumie, jakieś Black Sabbath czy inne Portishead
No i gdzie ten album kurwaaaaa
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jebaniec kolejny raz nas oszukał
No kto by się spodziewał.
Szkoda energii nawet na tego czarnucha.
Szkoda energii nawet na tego czarnucha.
- rozklad_gaussa
nie traccie wiary chlopaki, jesus is king wyszlo po poludniu, na pewno dzisiaj dropnie

Spoiler

Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
W razie czego wrzucam link do ripów ze streamu
https://untitled.stream/library/project ... PRi5SYB7z8
https://untitled.stream/library/project ... PRi5SYB7z8
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
fajnie że są jeszcze tacy zajawkowicze. Ja już nie mam siły do premier Ye, ale jak sobie przypomnę czekanie na te albumy z Wyoming w 2018, czy zamieszanie z Dondą to aż się łezka w oku kręci
Jakiś bukmacher dodał już Vultures wyjdzie do oferty, czy nie?
A co jak te 3 vol to są listening concerts i premiera w maju
Wszystko jest kawałem oraz żartem
jutro jest kolejny event jak coś
ciekawe jest to że chyba ten dzisiejszy był podpisany jako listening party, a ten jutrzejszy jako release party czy coś w tym stylu
albo coś mi się pomyliło? chuj wie bo oni te posty wrzucają na insta i zaraz usuwają
dziś też podobno skończyło się wcześniej niż miało bo było 1h obsuwy i znów godzina policyjna wjechała
ciekawe jest to że chyba ten dzisiejszy był podpisany jako listening party, a ten jutrzejszy jako release party czy coś w tym stylu
albo coś mi się pomyliło? chuj wie bo oni te posty wrzucają na insta i zaraz usuwają
dziś też podobno skończyło się wcześniej niż miało bo było 1h obsuwy i znów godzina policyjna wjechała
Re: Kanye West & Ty Dolla $ign - Vultures (2024)
....
Ostatnio zmieniony 12 lut 2024, 23:05 przez dlugoshh, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak właśnie czułem że będzie
serio, nawet nie czekałem dzisiaj o 6h że to dropnie. Myśle sobie, bedzie jak wstane o 9h to bedzie dobrze ale nie wierze w to 
Dawno przestałem ogarniać o co chodzi Kanyemu ale odpaliłem sobie z ciekawości Carnival i to jest genialne.
Szkoda tylko że Ozzy coś marudzi, może być problem z samplem