Bieganie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bieganie
Wiadomix chyba pojebało że będę dawał tu jakieś 200 euro za pianke bo kenizyjczyk w nich wygrał maraton i dali bana na te buciki, pandabuy is my guy no I co ty nie no coś tam leci hajsu ale żeby a tyle a nie biegamy jakby masz ultraboosty za dwie dychy także no
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
nowe buty, lepsza rozgrzewka, próba oddychania samym nosem, tempo ala ślimak i pękła dziś pierwsza 5tka w czasie 40 minut, kozak uczucie, zwłaszcza, że na początku potrafiłem walczyć o życie przed pierwszym kilometrem
eh a ja zainwestowałem w buty do biegania po asfalcie i giry bolą, tragedia
A mnie złapała tym razem górna część ostrogi piętowej. Znowu trzeba wydać hajsu na fale uderzeniowe. 
To klasyk but, może trzeba porządnie rozbiegać. Tak mam na myśli ok 200 km. Adidasy zazwyczaj są cięższe np. od klasycznych nike pegazus.
- qualite_de_schizoide
ja używam ASICS GEL-SONOMA™ 6 G-TX i to absolutnie najlepsze buty do biegania które miałem, a kilka par już się przewinęło. Jak mi się w końcu rozwalą, to zamówię te same.
wyglądają zajebiście, wytrzymałe, no i najważniejsze że dobrze się w nich biega
wyglądają zajebiście, wytrzymałe, no i najważniejsze że dobrze się w nich biega
Spoiler
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- checollada
mam te buty też, używam głównie do biegania po górach, wziąłem je na jakiejś łączonej promce na asics outlet za śmieszne pieniądze (wyszło chyba jakoś mniej niż 200zł za nie). są mega spoko, ale wcześniej miałem jakiś stary model salomon speedcross i trochę lepiej mi siedziały
a na miejski asfalt to używam asics gel-cumulus 23, wspaniały but dla mnie, wystarczająco miękki, ale nie jest takim człapakiem jak moje ostatnie adidasy na boostcie
i tak mało biegam ostatnio, chociaż to moja topka aktywności, ale ciężko znaleźć czas na wszystkie ulubione sporty. najważniejsze robić coś
a na miejski asfalt to używam asics gel-cumulus 23, wspaniały but dla mnie, wystarczająco miękki, ale nie jest takim człapakiem jak moje ostatnie adidasy na boostcie
i tak mało biegam ostatnio, chociaż to moja topka aktywności, ale ciężko znaleźć czas na wszystkie ulubione sporty. najważniejsze robić coś
- checollada
Przebiegłem sobie w niedzielę półmaraton przez przypadek. Czas 2:15, więc bez wyścigów. Bardzo cieszę się, że mi się to w ogóle udało ukończyć. Wyszedłem z domu zrobić pętlę 8-9km, ale pobiegłem trochę dalej tym razem, no i przy 13km stwierdziłem, że biegnę dzisiaj te 21 normalnie. Ogólnie spoko wyrzut endorfin na końcu i zadowolenie z siebie ale dało mi to w pizdę trochę. Sprawdziłem z ciekawości i w sumie to biegałem 2 razy w maju i 3 razy w kwietniu dystanse do 8km, więc bez żadnego przygotowania oprócz treningu siłowego nie miałem.
Aż mnie kusi żeby pobiegać teraz trochę w czerwcu i spróbować poniżej 2h w wakacje to zrobić jeszcze raz
Aż mnie kusi żeby pobiegać teraz trochę w czerwcu i spróbować poniżej 2h w wakacje to zrobić jeszcze raz
Nice, gratki! U mnie dystanse większe niż 12-13 km to już tematy przeciążeniowe i każdy krok to tylko ból i wrażenie jakbym miał się połamać xD 10 km spoko, można harpaganić i się ścigać z ludźmi
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
ja sobie dzisiaj na otwarcie luzna piateczke pierdolnalem wielkie pozdro dla was
- marmolad_k2
Ja chciałem dziś, ale nie niestety ulewa popsuła moje plany 
props @checollada, jeszcze tak luźno spontanicznie, to musi smakowac ZAJEBIŚCIE
Cieszą mnie wasze kilometry. U mnie od miesiąca przerwa. Znów dojebały mnie ostrogi, tylko tym razem mocniej. Teraz górna część pięty, zwykłego spaceru się odechciewa. 
Ja dzisiaj 16 kilometrów piękną trasą z Rusałki do Strzeszynka i z powrotem. 1 godzina 18 minut, czyli spoko, a w czerwcu póki co 70 kilometrów nalatane.
u mnie wpadły te rincony, jutro będzie testowane mam nadzieję, że wróci zajawka wraz z nowymi butami bo kurwa po trzy miesięcznej przerwie ciężko to idzie wszystko, jeszcze pod koniec stycznia napierdalalem 21km w 2h, a dyszkę poniżej 50 minut, a przez ostatnie kilka tygodni mam problem 8km ze średnią poniżej 6 min na km zrobić 
Spokojnie, szybko wrócisz do formy. Pamięć mięśniowa zadziała w Twoim przypadku skoro wcześniej byłeś rozbiegany i takie czasy wykrecałeś.2ps__ pisze: ↑10 cze 2024, 20:34 u mnie wpadły te rincony, jutro będzie testowane mam nadzieję, że wróci zajawka wraz z nowymi butami bo kurwa po trzy miesięcznej przerwie ciężko to idzie wszystko, jeszcze pod koniec stycznia napierdalalem 21km w 2h, a dyszkę poniżej 50 minut, a przez ostatnie kilka tygodni mam problem 8km ze średnią poniżej 6 min na km zrobić