Bieganie

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
emcess

Re: Bieganie

Post autor: emcess »

ale przeciez fromage z taobao zamowi
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

Wiadomix chyba pojebało że będę dawał tu jakieś 200 euro za pianke bo kenizyjczyk w nich wygrał maraton i dali bana na te buciki, pandabuy is my guy no I co ty nie no coś tam leci hajsu ale żeby a tyle a nie biegamy jakby masz ultraboosty za dwie dychy także no
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

nowe buty, lepsza rozgrzewka, próba oddychania samym nosem, tempo ala ślimak i pękła dziś pierwsza 5tka w czasie 40 minut, kozak uczucie, zwłaszcza, że na początku potrafiłem walczyć o życie przed pierwszym kilometrem
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

eh a ja zainwestowałem w buty do biegania po asfalcie i giry bolą, tragedia
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

A w czym latacie?
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
mql
Moderator

adidasy solarglide'y
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

A mnie złapała tym razem górna część ostrogi piętowej. Znowu trzeba wydać hajsu na fale uderzeniowe. :mad:
Awatar użytkownika
yaml

mql pisze: 26 maja 2024, 14:32 adidasy solarglide'y
Za miękkie/za twarde? Może drop znacząco inny niż ten jaki miałeś w poprzednich butach?
Awatar użytkownika
trez

To klasyk but, może trzeba porządnie rozbiegać. Tak mam na myśli ok 200 km. Adidasy zazwyczaj są cięższe np. od klasycznych nike pegazus.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

ja używam ASICS GEL-SONOMA™ 6 G-TX i to absolutnie najlepsze buty do biegania które miałem, a kilka par już się przewinęło. Jak mi się w końcu rozwalą, to zamówię te same.
wyglądają zajebiście, wytrzymałe, no i najważniejsze że dobrze się w nich biega
Spoiler
Obrazek
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

mam te buty też, używam głównie do biegania po górach, wziąłem je na jakiejś łączonej promce na asics outlet za śmieszne pieniądze (wyszło chyba jakoś mniej niż 200zł za nie). są mega spoko, ale wcześniej miałem jakiś stary model salomon speedcross i trochę lepiej mi siedziały

a na miejski asfalt to używam asics gel-cumulus 23, wspaniały but dla mnie, wystarczająco miękki, ale nie jest takim człapakiem jak moje ostatnie adidasy na boostcie
i tak mało biegam ostatnio, chociaż to moja topka aktywności, ale ciężko znaleźć czas na wszystkie ulubione sporty. najważniejsze robić coś
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Przebiegłem sobie w niedzielę półmaraton przez przypadek. Czas 2:15, więc bez wyścigów. Bardzo cieszę się, że mi się to w ogóle udało ukończyć. Wyszedłem z domu zrobić pętlę 8-9km, ale pobiegłem trochę dalej tym razem, no i przy 13km stwierdziłem, że biegnę dzisiaj te 21 normalnie. Ogólnie spoko wyrzut endorfin na końcu i zadowolenie z siebie ale dało mi to w pizdę trochę. Sprawdziłem z ciekawości i w sumie to biegałem 2 razy w maju i 3 razy w kwietniu dystanse do 8km, więc bez żadnego przygotowania oprócz treningu siłowego nie miałem.

Aż mnie kusi żeby pobiegać teraz trochę w czerwcu i spróbować poniżej 2h w wakacje to zrobić jeszcze raz
Awatar użytkownika
yaml

Nice, gratki! U mnie dystanse większe niż 12-13 km to już tematy przeciążeniowe i każdy krok to tylko ból i wrażenie jakbym miał się połamać xD 10 km spoko, można harpaganić i się ścigać z ludźmi
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

ja sobie dzisiaj na otwarcie luzna piateczke pierdolnalem wielkie pozdro dla was
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja chciałem dziś, ale nie niestety ulewa popsuła moje plany :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
mql
Moderator

props @checollada, jeszcze tak luźno spontanicznie, to musi smakowac ZAJEBIŚCIE
Awatar użytkownika
trez

Cieszą mnie wasze kilometry. U mnie od miesiąca przerwa. Znów dojebały mnie ostrogi, tylko tym razem mocniej. Teraz górna część pięty, zwykłego spaceru się odechciewa. :bag:
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Ja dzisiaj 16 kilometrów piękną trasą z Rusałki do Strzeszynka i z powrotem. 1 godzina 18 minut, czyli spoko, a w czerwcu póki co 70 kilometrów nalatane.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

u mnie wpadły te rincony, jutro będzie testowane mam nadzieję, że wróci zajawka wraz z nowymi butami bo kurwa po trzy miesięcznej przerwie ciężko to idzie wszystko, jeszcze pod koniec stycznia napierdalalem 21km w 2h, a dyszkę poniżej 50 minut, a przez ostatnie kilka tygodni mam problem 8km ze średnią poniżej 6 min na km zrobić :dunno:
bonzaj

Post autor: bonzaj »

2ps__ pisze: 10 cze 2024, 20:34 u mnie wpadły te rincony, jutro będzie testowane mam nadzieję, że wróci zajawka wraz z nowymi butami bo kurwa po trzy miesięcznej przerwie ciężko to idzie wszystko, jeszcze pod koniec stycznia napierdalalem 21km w 2h, a dyszkę poniżej 50 minut, a przez ostatnie kilka tygodni mam problem 8km ze średnią poniżej 6 min na km zrobić
Spokojnie, szybko wrócisz do formy. Pamięć mięśniowa zadziała w Twoim przypadku skoro wcześniej byłeś rozbiegany i takie czasy wykrecałeś.
ODPOWIEDZ