NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: NBA
ja wiem, że wartość moranta była bliska zeru, ale serio żadnego picku przy okazji? xdd
Dodano po 19 godzinach 21 minutach 58 sekundach:
gsw czy powrót do cavs na ostatni sezon?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
gsw na 99% skoro grubas tak mówi
- zemsta1camzata
akurat do wczoraj był termin na zrezygnowanie z niego, od dzisiaj jego kontrakt w pełni gwarantowany jest xD
sportowo Lebron na pewno dał więcej Lakers niż ktokolwiek się spodziewał jak tam przychodził w 2018. Wstyd dla organizacji że tak fatalnie go obudowywała, poza trejdem po Davisa to tam były same wtf momenty? Ludzie już zapomnieli eksperyment z pierwszego offseason w LA gdzie Magic i Pelinka zamiast po prostu sprowadzić mu strzelców to obudowali go Rondo, Stephensonem i Beasleyemzemsta1camzata pisze: ↑30 cze 2026, 18:14 ja wiem, że wartość moranta była bliska zeru, ale serio żadnego picku przy okazji? xdd
- zemsta1camzata
początkiem końca był idiotyczny trade po westbrooka kiedy puścili caldwell pope'a, kuzmę i harrella i nie mieli już siana na zatrzymanie caruso, rozpierdolili sobie tym głębokość składu niewiarygodnie, ścisła czołówka najgorszych wymian ostatnich lat, numer 1 tam oczywiście wiadomo jaki
ahhh lakers 2021-22 co to była za ekipa, lebronek, day-to-day davis, westbrick, melo i 33-49 na koniec
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- zemsta1camzata
to dawać go do spurs jak chce contendera i może grać za minimum