Zwykła kalkulacja, nawet weszlaki muszą zmienić narrację, bo widzą że Czesław jest spalony. Stano też siedzi cicho od jakiegoś czasu,
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
dopowiem tylko, że Chłopik nadal jest bardzo ważną postacią szerokopojętego zarządu Legii (od niedawna piastuje stanowisko dyrektora czy innego prezesa w Legia Training Center, do sprawdzenia) i co ważniejsze - o tym chyba pisze też przegląd - że w czasie pracy Michniewicza w Warszawie, bardzo dobrze zakumplował się z Kamilem Potrykusem (chyba nawet sąsiadami byli), także ten
jak dla mnie to wypierdolić ich wszystkich z kadry od a do z i grać jakimiś Furmanami, może trochę więcej przyzwoitości będzie
trójkąt bermudzki wola mokotów
z innej paki, nie sadze aby to byl jakis mega istotny czynnik majacy bardzo realny wplyw na wybor Czeska na selekcjonera, ale w momencie otrzymania oferty byl on wciaz zatrudniony przez Legie, ktora placila mu pensje. Dzieki propozycji pracy z Pzpn Michniewicz zgodzil sie na rozwiazanie kontraktu, co bylo korzystne dla budzetu Legii - a prezes Mioduski jak wiadomo to nie tylko ziomek Kuleszy, ktorego poparl w wyborach na prezesa, ale tez doradca prezesa PZPN do spraw zagranicznych i do spraw rozwoju strategii zwiazku. nie jest to tez troche konflikt interesow?
https://www.laczynaspilka.pl/aktualnosci/reprezentacja/komunikat-polskiego-zwiazku-pilki-noznej pisze:W poniedziałek, 12 grudnia 2022 roku w siedzibie Polskiego Związku Piłki Nożnej odbyło się spotkanie Prezesa PZPN Cezarego Kuleszy z selekcjonerem reprezentacji Polski Czesławem Michniewiczem.
Polski Związek Piłki Nożnej nie skorzystał z klauzuli umownej, która umożliwiała jednostronne przedłużenie kontraktu selekcjonera. Jednocześnie PZPN informuje, że kwestia dalszej współpracy pomiędzy federacją a Czesławem Michniewiczem jest tematem rozmów stron.
Kontrakt selekcjonera Czesława Michniewicza obowiązuje do 31 grudnia 2022 roku, w związku z czym decyzja dotycząca ewentualnego przedłużenia umowy z trenerem zostanie podjęta w najbliższych dniach.
ten chłopik to w linkedin powinien widzę wpisać sobie w umiejętnościach rozpierdalanie publicznych pieniędzy na gówniane aktywności okołopiłkarskie - biegły
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
"Jak poinformował Robert Błoński z "Przeglądu Sportowego" Kulesza miał kontaktować się już z Maciejem Skorżą, ale były trener Lecha Poznań od 1 stycznia ma prowadzić japoński zespół Urawa Red Diamonds, z którym ma już podpisany kontrakt. Cały czas w orbicie zainteresowań pozostaje Andrij Szewczenko.
Zdaniem dziennikarza "Przeglądu Sportowego" w grze pozostaje także jeszcze inny trener z zagranicy, którego nazwiska jednak nie ujawnił. Choć i sam Michniewicz cały czas ma szansę pozostać na stanowisku selekcjonera. To wszystko zwiastuje gorące tygodnie w polskiej piłce. I sporo emocji, choć zapewne głównie tych pozasportowych."
Maciej zrywaj ten kontrakt i dawej.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
https://weszlo.com/2022/12/12/piekarski ... a-granica/
a tak sobie pomyślałem dzisiaj, że Piekarski coś mordę krótko trzyma i że pewnie kombinuje, jak go wkręcić do jakiegoś spartaka moskwa
a tak sobie pomyślałem dzisiaj, że Piekarski coś mordę krótko trzyma i że pewnie kombinuje, jak go wkręcić do jakiegoś spartaka moskwa
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mariusz Piekarski przekazał, że jego współpraca z Czesławem Michniewiczem zakończy się 31 grudnia. Agent w rozmowie z TVP Sport powiedział również, że nie brał udziału w negocjacjach między Czesławem Michniewiczem a PZPN w styczniu br.:
Umowa kończy się pod koniec grudnia. Nie wiem, kiedy prezes podejmie ostateczną decyzję. Uściślając: nie brałem udziału w podpisywaniu kontraktu selekcjonera na początku jego przygody z kadrą. Trener prowadził rozmowy bezpośrednio z Cezarym Kulesza. Ja miałem mu pomóc w znalezieniu klubu po rozstaniu z Legią. Pojawiła się opcja reprezentacji, dlatego trener sam uzgodnił szczegóły.
Pyton nadaje że Kulesza kontaktował się z Bjelicą. Coś brak chętnych na stanowisko.
Za to jest chętny do innej roboty, chyba jeszcze nikt nie wrzucał.

Jutro kolejne spotkanie z Cześkiem.
Za to jest chętny do innej roboty, chyba jeszcze nikt nie wrzucał.
Tomasz Hajto bardzo nalega na pracę z reprezentacją - informuje Robert Błoński w programie "Misja Katar" Przeglądu Sportowego Onet. Były reprezentant chciałby pełnić funkcję dyrektora sportowego reprezentacji Polski, na wzór reprezentacji Niemiec, w której takie stanowisko przez lata pełnił Olivier Bierhoff.
Jutro kolejne spotkanie z Cześkiem.
hajto ma uraz mozgu
z całego wywodu Błońskiego szalenie bawi mnie to, jak bardzo krytykuje potencjalnego dyrektora sportowego Hajtę bo ten pije, a jednocześnie zachwala potencjalnego dyrektora sportowego Żewłakowa
- johnsonpokrywa
dobry meczing z podpisem
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'
Gianni De Biasi, który w przeszłości był bliski zajęcia stanowiska selekcjonera reprezentacji Polski, nie porzuca swych marzeń. Włoch zgłasza ponownie swą kandydaturę.
- Cz4rny1337
- Moderator
Renard w wywiadzie dla RMC zasugerował, ze jest gotów na mocniejszą reprezentacje i ze zazwyczaj nie ogłaszał takich rzeczy, ale teraz to robi
Na pytanie czy Belgia? Brazylia? Francja? Odpowiedział „daj spokoj, bądźmy poważni”
Jak nic marzy mu się pomieszkać w Europie i Polaków rodaków trenować
Dawaj obajtek hajs i robimy to
Na pytanie czy Belgia? Brazylia? Francja? Odpowiedział „daj spokoj, bądźmy poważni”
Jak nic marzy mu się pomieszkać w Europie i Polaków rodaków trenować
Dawaj obajtek hajs i robimy to

dawać tego chada zamiast bambaryły z reklamy tesco i jedziemy
Renard że swoją mentalnością zwycięzcy i niewątpliwym warsztatem to byłby idealny trener dla tych rozmemlanych gwiazdeczek szczególnie po Michniewiczu który wraz ze swym pupilem Krychowiakiem wmawiali że grać nie potrafimy.Krychowiak niech wypierdala już ,największy hamulcowy który zamiast grać do przodu praktycznie każda piłkę daje do tyłu,jebać leszcza
pewnie nas nie stać na niego
- bialyjelen
na bank nas stac
Ta kurwa bo maroko i WKS było stać. Dawać tego renarda
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD