Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Oj tam nie gniewaj się, to prawda, sam to widziałem. A na wykopie nie bywam, nie mam tam konta, nie wiem co tam się dzieje.
Zresztą co tu udowadniać, mało to rzekomej przemocy jednak okazało się nie być przemocą w ostatnim czasie, gdy tylko na stole pojawiła się odpowiednia kwota?
A idiotą to jesteś ty bezbeku z tym papieżem w avatarze.
Zresztą co tu udowadniać, mało to rzekomej przemocy jednak okazało się nie być przemocą w ostatnim czasie, gdy tylko na stole pojawiła się odpowiednia kwota?
A idiotą to jesteś ty bezbeku z tym papieżem w avatarze.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Tyle nazwisk miał ten klub a tu takie coś.
Spoiler
Saka rozegrał dzisiaj 83 mecz z rzędu w Premier League, stając się tym samym rekordzistą Arsenalu pod tym kątem w historii.
Do dziś gonił go Gabriel Magalhaes, który miał 75 występów z rzędu, ale przez to że nie wszedł na boisko jego licznik uległ wyzerowaniu.
Do dziś gonił go Gabriel Magalhaes, który miał 75 występów z rzędu, ale przez to że nie wszedł na boisko jego licznik uległ wyzerowaniu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dobra usuńcie ten klub z Premier League bo to nie ma sensu.
Man City earned their 200th win in 269 Premier League games under Pep Guardiola./opta/
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Moje guilty pleasure to wrzucanie rivaldo na ignora i odkrywanie jego postów
- genocidegeneral
Haaland zawodnik roku, Saka młody zawodnik roku, Norweg nominowany do obu.
Make it make sense.
Make it make sense.
moze wzięli pod uwage to, ze saka jest młodszy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ronaldo i Bale za mniejsze rekordy dostali 2 te statuetki , a Haaland bijąc 30-50 letnie rekordy jednagenocidegeneral pisze: ↑30 sie 2023, 10:26 Haaland zawodnik roku, Saka młody zawodnik roku, Norweg nominowany do obu.
Make it make sense.![]()
Niezla kradzież.
A jakie Bale miał rekordy?
szkoły na 100m
ogólnie tak jak Ronaldo uwielbiał porównywać czasy obecne do wczesniejszych to tak mi się nasunęło w głowie czy city z ostatnich 2-3 sezonów, nie miało najlepszego środka pola w postaci rodriego -gundo-kdb w historii pl, bo dla mnie raczej sto procent
- ConeyIsland
Jeśli trio to pewnie najlepsze
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chodzi jakas płota że Partey out na 3 miechy. Ciekawe czy prawda bo rozwali to Afc mocno.
a ja bym powiedział że naprawi, może Arteta wróci do grania Gabrielem xD
- ConeyIsland
Burnley fajne chlopaki ale chyba nie tak powinien beniaminek grać...
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno repra Ghany już potwierdza info.
jebać potwierdzaczy
Ja nie oglądam meczów, ale tak sobie luźno myślę że może jednak trenerzy to nie był największy problem Chelsea, co myślicie kochani? Czy spokojnie?
Mi się wydaje, że Pochettino dobrą robotę wykonuję, jak poprzedni trener, nie wiem. Ale pomimo obecnych wyników ja na miejscu zarządu z pracy Pochettino byłbym zadowolony. Nawet bardzo. Dawałbym mu spokój, czas i wsparcie.
Myślę że tutaj chodzi o budowę zespołu i mental, Pochettino to dobry trener i ma jakąś wizję na ten zespól, z drugiej strony te transfery, taki Pep od jakiegoś czasu dokonuje jednego dwóch transferów, i nagle taki Akanji kupiony za 1/5 obrońców Chelsea staje sie typem który w formie jest najlepszym zawodnikiem londyńskiego zespołu w tej formacji, nie wspominając o takim Rodrim czy Haalandzie, także myślę że największym problemem tam jest ten Bohly i zarząd w sumie nie wiem ale tak pisze bo też Chelsea mnie zadziwia od czasu wygrania lm i tego regresu