Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
ja sie do rtsow nie mogłęm przekonać nigdy, nawet red alerty mi nie podeszły, za to polecam gierki paradoxu jak nie grałeś w nic od nich. mają gierki obejmujące wszystkie epoki od starożytności aż po 2wś. co do rpg new vegas spoko.
tera se właśnie szukałem jakiejś strategii albo rpga dobrego i chyba nic nie ma, wszystko co fajne już ograłem kurwens kredens
tera se właśnie szukałem jakiejś strategii albo rpga dobrego i chyba nic nie ma, wszystko co fajne już ograłem kurwens kredens
jasny wracaj na forum
w divinity original sin 2 grałeś?
Dodano po 51 sekundach:
albo supreme commandera forged alliances
Dodano po 51 sekundach:
albo supreme commandera forged alliances
nope, a to baldurowe jakieś? w takim razie sprawdze, thanks
jasny wracaj na forum
ta, zajebista gra, od lat się tak nie wkręciłem, rok temu nerdziłem cały sierpień jak baba nie patrzyła po nocach
Wspaniała gierka, ale walka w systemie turowym a nie turbochujowym realtime z pauzą jak w baldursach do tej pory
- genocidegeneral
ja niedawno skończyłem dos2 znowu, zajebista giera, turowe drużynowe rpg mój ulubiony typ gier ostatnimi czasy, szkoda, że jest ich z osiem, a oprócz tego jakieś japońskie gówno, czekando na baldursy od larianów
ostatnio próbowałem się zabrać za jakiś rtwp, chyba pillarsy albo pathfinder, a idźcie w pizdu z tym gównem
ostatnio próbowałem się zabrać za jakiś rtwp, chyba pillarsy albo pathfinder, a idźcie w pizdu z tym gównem
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
mam tak samo jak ty, pathfinder jakiś przekombinowany, nie mam co robić tylko wartowników w obozie przy odpoczynku wystawiać, pillarsy też mnie nie urzekły bo są jakieś mdłe, niestety pozostaje czekać na baldura w klimacie właśnie DOS
Dodano po 31 sekundach:
no i tury >>>>>>>>>>>>>> aktywna pauza, jebać
Dodano po 31 sekundach:
no i tury >>>>>>>>>>>>>> aktywna pauza, jebać
Dawajcie w songs of conquest
kurwa moje oczy
Że nie lubisz pixel art eh twoja strata gra sie fajnie
z turowych drużynowych rpg skonczylem tylko dragon quest xi oraz oba south parki i sa to raczej malo wymagające szpile, ktore dają masę frajdy z grania.
na kupce wstydu mam obie czesci divinity i wasteland 2, ale jak widze na hltb, ze to dobre 200h grania to mi sie odechciewa zaczynać.
w recenzjach chwalona jest tez yakuza 7, ale nie zaczalem, bo ubzdurałam sobie, ze przejdę je wszystkie chronologicznie, zeby nie przegapić wątków. no i ofc nie zaczalem nawet yakuzy zero xD
@8na10 jak nie grales to sprawdz wasteland 2, mozna rozwiązywać questy na wiele sposobów i wybory maja znaczenie na losy swiata
na kupce wstydu mam obie czesci divinity i wasteland 2, ale jak widze na hltb, ze to dobre 200h grania to mi sie odechciewa zaczynać.
w recenzjach chwalona jest tez yakuza 7, ale nie zaczalem, bo ubzdurałam sobie, ze przejdę je wszystkie chronologicznie, zeby nie przegapić wątków. no i ofc nie zaczalem nawet yakuzy zero xD
@8na10 jak nie grales to sprawdz wasteland 2, mozna rozwiązywać questy na wiele sposobów i wybory maja znaczenie na losy swiata
- yungXpaproch
ja ogralem a wlasciwie dalej jeszcze gram w assasina origins, takie spoko, wystarczajaco fajne zebym nie przestal grac ale dupy nie urywa
wasteland 2 wynudził mnie jak mało co niestety
jasny wracaj na forum
Jak jeszcze nie kupiłeś a chciałbyś to mogę oddać za 100 plus paczkomat nowe. Pierwsze jakie kupiłem były zjebane, odwiozłem od razu i nir chcieli mi oddać hajsu tylko naprawa i nie da się naprawić, wymienia na noweJVCORE pisze: ↑12 lip 2022, 7:04A długi ten kabel jest? Nie chce siedzieć z łbem w ekranie#1 pisze: ↑05 lip 2022, 22:23 Z kablem. W momencie wstawienia były po 100zl. Odebrałem, chwilę używam i są spoko jak za stówkę. Kabel w pad więc nie przeszkadza a i o ładowaniu nie trzeba myśleć.
Grałem dziś z bratem w Żółwie Ninja z Gamepassa te co są i jest to zajebisty coop, polecam każdemu. Chyba do 6 osób
^ kogo to chuj obchodzi?
wbija się ktoś w to nowe weebowskie mmorpg Tower of Fantasy? od dziś predownload i będzie można postać robić, a w czwartek start
4 mln preregister kont, na start ma być 10 serwerów na samą europę, a docelowo 30, więc mierzą wysoko twórcy
pewnie gówno i umrze po miesiącu, ale jak ktoś głodny nowych wrażeń to można kliknąć
4 mln preregister kont, na start ma być 10 serwerów na samą europę, a docelowo 30, więc mierzą wysoko twórcy
pewnie gówno i umrze po miesiącu, ale jak ktoś głodny nowych wrażeń to można kliknąć
- piernikowyskoczek
e to spiderman zara na PC wychodzi i nie mowicie? he wszyscy czekaja
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Goraco polecam tego czlowieka pajaka, piekna czesc i czekam na kontynuacje
Dodano po 51 sekundach:
aha jezeli sa dostepne tez dlc to bierzcie bez zastanowienia
Dodano po 51 sekundach:
aha jezeli sa dostepne tez dlc to bierzcie bez zastanowienia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Na PC to już wychodzi chyba wersja GOTY ze wszystkimi DLC.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No to props, bo DLC byly bardzo fajne. Ogolnie ten spiderman mimo dosyc prostego scenariusza jednak mnie zainteresowal historia petera, lykalem wszystko jak pelikan nawet te mini wspominki z plecakow pokitranych po calym miescie. Chyba nawet mam wyplatynowana gierke, a naprawde zadko mi sie chce tak bardzo grac w cos zeby to wyplatynowac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ja mam 2 platyny na PS4 i PS5 (uczciwie wbijane, a nie przez przeniesienie save) 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji