Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
- yungXpaproch
co kurwa hack'n'slash kajko i kokosz
naprawde w dziwnym uniwersum zyjemy
naprawde w dziwnym uniwersum zyjemy
dodalem sobie FIFA22 do biblioteki z okazji pojawienia sie gry w EA Play i z tego co zauwazylem, to tryb Sezony online laguje jeszcze bardziej niz kiedys. Totalnie niegrywalna jest to opcja, ale zagralem cztery mecze na testa. Wszystkie polagowane, chociaz z ruskim (na pewno nickname to sugerowal) bylo 50/50 i gra odcinala sie jak przejmowal pilke. Lekka irytacje to budzilo, ale no nie moglem sie poddac i musialem zwyciezyc za wojne w Ukrainie wszystkie mecze w cs:go, podczas ktorych te nieludzkie smiecie psuly mi statystyki
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- piernikowyskoczek
kurwa faktycznie hack'n'slash kajko i kokosz xDyungXpaproch pisze: ↑23 cze 2022, 1:38 co kurwa hack'n'slash kajko i kokosz
naprawde w dziwnym uniwersum zyjemy![]()
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
This War of Mine w kanonie lektur szkolnych i do pobrania za darmo na stronie gov
Jako lektura już chyba od roku, świetna gra.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

^ kogo to chuj obchodzi?
- piernikowyskoczek
z kablem? jak ja Europejczyk XXI wiek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Z kablem. W momencie wstawienia były po 100zl. Odebrałem, chwilę używam i są spoko jak za stówkę. Kabel w pad więc nie przeszkadza a i o ładowaniu nie trzeba myśleć.
Grałem dziś z bratem w Żółwie Ninja z Gamepassa te co są i jest to zajebisty coop, polecam każdemu. Chyba do 6 osób
Grałem dziś z bratem w Żółwie Ninja z Gamepassa te co są i jest to zajebisty coop, polecam każdemu. Chyba do 6 osób
^ kogo to chuj obchodzi?
09.11 moi drodzy
Jasny manager wychodzi. Będzie grane? Jasny ?
- zemsta1camzata
dodane do wishlisty juz
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- Jasny
- Zbanowany
@wueste Raczej nie, to co tu pokazują to nie jest 5% działalności w lokalu. Dodatkowo to strip w stylu amerykańskim, myślę o takim. Jednak preferuję i bardziej dochodowe są w stylu włoskim.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
A długi ten kabel jest? Nie chce siedzieć z łbem w ekranie#1 pisze: ↑05 lip 2022, 22:23 Z kablem. W momencie wstawienia były po 100zl. Odebrałem, chwilę używam i są spoko jak za stówkę. Kabel w pad więc nie przeszkadza a i o ładowaniu nie trzeba myśleć.
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Kabel do pada się wpina ziomie metr może ma, na pewno do pada jest wystarczający aż nadto
^ kogo to chuj obchodzi?
kurwa właśnie na gry-online siedzę i kminię
w RPG i RTSy, chyba age of empires 4 dam szansę jeszcze raz