Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Denzel Dumfries zastąpi Hakimiego w Interze, będzie to ich kosztowało 15 mln już z bonusami, chyba także transfer Dzeko uzgodnili wczoraj.
- TruthTeller
https://www.tiktok.com/@psg/video/69951 ... _webapp=v1TruthTeller pisze: ↑12 sie 2021, 11:26 https://sport.onet.pl/ofsajd/leo-messi- ... cs&utm_v=2
Kurwa coKlub powitał swojego nowego piłkarza również na TikToku. Zamieszczono tam wideo, na którym widać, jak Leo Messi ubrany w piłkarski trykot zaczyna obserwować profil PSG na Instagramie.
Co ciekawe, na nagraniu podłożono piosenkę "Explosion" polskiego duetu DJ-skiego Kalwi & Remi![]()
- Cz4rny1337
- Moderator
No trudno, to tylko Palace
- Cz4rny1337
- Moderator
no to może jednak zdąży, dziś jak to pisałem Ornstein twierdził, że go nie ogłoszą przed CP
kozak, że wykorzystali ten kawałek do zapowiedzi
kozak, że wykorzystali ten kawałek do zapowiedzi

i ta duma jak czytasz komentarze "song name???" od jakichś hindusów, a ty znasz klasyk po pierwszym dźwiękuTruthTeller pisze: ↑12 sie 2021, 15:09https://www.tiktok.com/@psg/video/69951 ... _webapp=v1TruthTeller pisze: ↑12 sie 2021, 11:26 https://sport.onet.pl/ofsajd/leo-messi- ... cs&utm_v=2
Kurwa coKlub powitał swojego nowego piłkarza również na TikToku. Zamieszczono tam wideo, na którym widać, jak Leo Messi ubrany w piłkarski trykot zaczyna obserwować profil PSG na Instagramie.
Co ciekawe, na nagraniu podłożono piosenkę "Explosion" polskiego duetu DJ-skiego Kalwi & Remi![]()
![]()
![]()
![]()
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ależ mnie ten West Ham wkurwia, nadal nie ma napastnika, można wzmocnić pomoc-obronę, a przychodzi Areola (spoko ziomek) na pozycję gdzie nie było pożaru
Lukaku myślę że będzie strzałem w 10. Wiemy jakie ma ograniczenia, ale to zdecydowanie lepszy napastnik i inna Chelsea, gdzie akurat może świetnie zafitowac
Marina 
Lukaku myślę że będzie strzałem w 10. Wiemy jakie ma ograniczenia, ale to zdecydowanie lepszy napastnik i inna Chelsea, gdzie akurat może świetnie zafitowac
Spoiler
yer a wizard, Harry
- Cz4rny1337
- Moderator
Marinka dawaj teraz Kounde z rozpędu
Nainggolan w Royal Antwerp.
Według Sky Napoli chce sprzedać Lorenzo Insigne za 25-30 mln, Inter monitoruje negocjacje kontraktowe Insigne z Napoli, jeszcze zainteresowani nim są Everton i Zenit. Inter zaoferował Napoli 15 mln € + Sancheza, zaś Insigne miałby otrzymać 6 mln € rocznie. Gdyby nie doszło do transferu tego lata, to Insigne przyszedłby za rok jako wolny zawodnik za 7 mln rocznie.
Według Sky Napoli chce sprzedać Lorenzo Insigne za 25-30 mln, Inter monitoruje negocjacje kontraktowe Insigne z Napoli, jeszcze zainteresowani nim są Everton i Zenit. Inter zaoferował Napoli 15 mln € + Sancheza, zaś Insigne miałby otrzymać 6 mln € rocznie. Gdyby nie doszło do transferu tego lata, to Insigne przyszedłby za rok jako wolny zawodnik za 7 mln rocznie.
- TruthTeller
Co się stało z Nainggolanem, Conte go chciał w Chelsea i odmówił, a potem mocny regres formy? Myślałem, że to dużo lepszy zawodnik
fajki, alkohol, jakieś odpierdalanie na instagramie, spadek formy, do tego jego żona miała raka i wysłali go do Cagliari na wypożyczenie, żeby był bliżej niej
-
Bisclavret
Tak, a odwdzięczył się tak, że cagliari go chciało wziąć na definitywny ale nie chciał rezygnować z zarobków, Inter rozwiązał z nim kontrakt, wypłacił odprawę żeby pokryć różnice w zarobkach (przy okazji chyba w tle był transfer Nandeza na dobrych warunkach w ramach rewanżu), dostał siano i zamiast na Sardynię poleciał do Belgii.
A Cagliari za Nandeza teraz chce 36 milionów
Od transferu do Mediolanu ogólnie mega zjazd, kontuzje, melanże i słaba forma. Jeden z najgorszych transferów Interu ever
A Cagliari za Nandeza teraz chce 36 milionów
Od transferu do Mediolanu ogólnie mega zjazd, kontuzje, melanże i słaba forma. Jeden z najgorszych transferów Interu ever
a jakby tego nie było dosyć, Radja jest wychowankiem Beerschot - derbowego rywala swojego nowego klubu
[Di Marzio] Locatelli: Juventus offered a loan with €35m obligation to buy in the case Juve qualify for the CL. Sassuolo are asking for a safer obligation.

heheszki heheszkami, ale gdyby Napoli wygrało ostatni mecz z Hellas Verona to Juventusu w tym roku w lidze mistrzów by nie było