Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
tymczasem Kosta Rujnaic został trenerem Udinese, moim zdaniem piękna puenta dla tej sagi papszunowej
(powodzenia dla trenera oczywiście, oby się wiodło)
(powodzenia dla trenera oczywiście, oby się wiodło)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Filip Rejczyk juz pobral e-booka "Szczescie czy fart"
beka, że w ten dzień kiedy to ogłaszają to oczywiście przydupas Zielińskiego aka Pyton85 daje BIG NEWSA że Legia szykuje coś grubego, żeby tylko zamknąć mordę kibicom
- zemsta1camzata
wrzucaj to w spoiler kurwa
Dodano po 38 sekundach:
dzięki też za świeżego newsa sprzed 2 tygodni
Dodano po 38 sekundach:
dzięki też za świeżego newsa sprzed 2 tygodni
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ConeyIsland
kolega też nie, więc pyta o link
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ebismolarek
Niewidoczne tylko dla użytkowników slizgawki premium
nie wiem, przyjąłem, że to przedruki z jakichś pewnych źródeł, ale będzie mi wstyd, jak się okaże, że to ściema xd
tam z tym newsem o scoutach to też farmazon, generalnie klimat wokół klubu zrobił się tak męczący, że nawet się nie chce śledzić tych wszystkich przebojów. Vukovic miał rację kiedyś
a z Rejczyka będzie pożytek i w Śląsku, i kiedyś w repce może też, tam jest potencjał
trójkąt bermudzki wola mokotów
- rozklad_gaussa
no dzis widzialem, ze vadis bez klubu po przygodzie z hajdukiem, zielinski go zna (warunek wystarczajacy wszystkich transferow jacy) wiec ten scenariusz sam sie pisze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Jak się Vadis od Hajduka odbił to ja chyba nie mam dobrych wiadomości, no ale transfer faktycznie gruby c'nie
ponoć ten gruby news jest taki że Huja ma trafić do Legii
Meczyki.pl informują o transferze Kajetana Szmyta do Zagłębia Lubin. Miał być wart milion €, Miedziowi zapłacą pół miliona. Złotych.
Mają ten łeb do interesów. A Zagłębie widać poważnie walczy o 7 miejsce.
xD liczyłem na raków albo legia, ale że szmyt kosztuje połowe chodyny to nieźle warta sie ceni, na musiku musza byc
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
jak się kazali zrzekać piłkarzom pensji za czerwiec to chyba słabo jest, ale największym przegranym tutaj imo Lech skoro mając go tak blisko i tak tanio się nie zdecydował na niego. Ale może zginie w szarzyźnie Zagłębia i wyjdzie na ich.
A potem się dziwią, że każdy małolat, który choć raz kopnie prosto piłkę od razu ucieka na zachód jak tylko menedżerowie i dziennikarze zrobią trochę szumu. Nie wyjeżdżasz kopać w chujzosporze lub innym vitesse = kończysz w średniaku z ekstraklasy, bo z reguły w kolejnym sezonie z gry wyłączają cię rzeźnicy z Korony i już nie jesteś taki zajebisty
MalinowyJogurt 2