Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
to są jakieś jaja z tymi 6 mln € za Kovacevica z Rakowa? 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Kto za niego tyle rzuci xD trzeba było sprzedawać rok temu
Jeeest! Wygraliśmy, wielka Pogoń
Odległości na spotkania wyjazdowe dla każdej z drużyn, tabela pokazuje podróż w jedną stronę więc można sobie pomnożyć x2

Odległości na spotkania wyjazdowe dla każdej z drużyn, tabela pokazuje podróż w jedną stronę więc można sobie pomnożyć x2
Spoiler

MalinowyJogurt 2
Proponuje już rozpocząć zbiórkę na wache
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- FruitOffTheWall
Potężny Krzysztof Kamiński wystawi ze swojej kieszeni 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- ConeyIsland
Petycja o przeniesienie Szczecina pod Częstochowę
MalinowyJogurt 2
Ale nuda, z bomby wyjazd na Lecha 
Już się nie mogę doczekać tego listopadowego wyjazdu na Motor, ruszasz ciemno, wracasz ciemno. No, ale terminarz dla mnie nudny jeżeli chodzi o pierwsza kolejkę
MalinowyJogurt 2
Ja tam się cieszę, że mimo urlopu wziętego w ciemno, żaden wyjazd mnie nie ominie. Radomiak i tak nie wpuszcza, więc jest pięknie. Z czystym sumieniem można lecieć na wakacje 
Ogólnie to zawsze podziwiałem Pogoń, bo kiedy nie grałaby to może liczyć, a nie ma co ukrywać to w tym sezonie - bez Gdańska to wszędzie w pizdę daleko. No dobra, jeszcze Poznań tak optymalnie, ale tak to zawsze w pizdu i jeszcze dalej.
Nie zapomnę, jak jechaliśmy z dwa lata temu w odwiedziny do ziomków właśnie od Was, po "starej zgodzie", kurwa - godzin w chuj w pkp, mieliśmy litra i parę piwek, a tu cyk awaria zaraz za centralnym na zachodniej
Wódki starczyło do Poznania. XD
W Poznaniu szybka przebieżka miała być - bo kurwa biedronka na dworcu, taki chuj. Przeca zakaz, a pociąg miał stać 30 minut to ezzz. Taki ezzz, że my z kumplem wybiegliśmy, w pociągu została para. I grunt, że zostali. Jak wróciliśmy po 25 minutach to ni pociągu, ni widu. Na szczęście kolejny był za 20 minut.
Imo czasem zazdro jak jeździ się zwykłymi rejsówkami na wyjazdy.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
Bisclavret
No jest tam okrutnie daleko, pamiętam wyjazd rejsowka do Świnoujścia to musieliśmy jechać pociągiem nocnym bo takim co startuje o 5 z hakiem nie zdążylibyśmy na mecz o 17:00
. Normalnie od 7:00 rano grasowaliśmy po Świnoujściu przez 10 godzin bo nie było innego wyjścia 
pociągi mają swój klimat i żaden autokar tego nie zastąpi, pamiętam jak pojechałem na swój pierwszy wyjazd i czekał na nas komitet powitalny w postaci Polonii Bytom, teraz sobie myślę patologia jak chuj, ale przynajmniej jest co wspominać
wbijam tylko zostawić props dla Marasa, pięknie to rozegrał
rok se odpoczął, żonka na pewno zadowolona, coś tam zaczaił się na reprezentację, wiadomo było że żadnej zagranicy nie będzie
. I wraca na białym koniu z wyższym kontraktem, hajsem na transfery, bez pucharowego pocałunku śmierci i omijając sezon w którym Raków zaliczył spodziewany regres po historyczym mistrzostwie.
Dawida Szwargi szkoda w tym wszystkim, ale Maras lepiej nie mógł tego wymyślić.
rok se odpoczął, żonka na pewno zadowolona, coś tam zaczaił się na reprezentację, wiadomo było że żadnej zagranicy nie będzie
Dawida Szwargi szkoda w tym wszystkim, ale Maras lepiej nie mógł tego wymyślić.
yer a wizard, Harry
Rozumiem, ze te przecieki od jego agentow o rzekomym zainteresowaniu zagranicy mialy wlasnie podbijac jego wartosc, ale jak juz zaczeli tym napierdalac bez opamiętania to jednak przynioslo to odwrotny efekt, bo w pewnym momencie Papszun stal sie memem i przegrywem ktorego nikt nie chce. A juz hitem bylo, jak prezes Ferencvarosu chcial sie pochwalic znajomoscia rynku trenerskiego i powiedzial ze wie o istnieniu Papszuna, to u nas zaczeli goraczkowo pisac ze na pewno ma od nich oferte xd
wstyd jak chuj przeciez ten cały rok w wykonaniu ekipy menadżerskiej Papszuniaka, a jeszcze wypłynęło, że pan Marek po angielsku mówi tyle co wschodni inwestor. no imo obraz dynamicznego trenera z potencjalem skruszył się z lekka i niebezpiecznie zmienił w Stanisława Derehajlo w dresie i czopce dzokejce
Wiadomo że coś tam próbowali, ale nadal nie wiem kto mógł się na to nabrać; tak czy siak Maras król wchodzi cały na biało 
yer a wizard, Harry
Znany z odpalenia granatnika w swoim biurze były komendant policji został powołany w skład rady nadzorczej Piasta Gliwice