Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
498
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 675

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Belmondo

Post autor: gods bidness »

Boże, ale to jest marne, niezły upadek. Od bezkompromisowego sybaryty, który "ruchał" wasze panny i miał wyjebane na wszystko i wszystkich do milusińskiego przydupasa, który wchodzi w dupę gimbusom, żeby kupili jego śmieszne koszuleczki. Teraz będzie tylko reklamy nagrywał?
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

kurwa ten jego głos to jest diament
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
cukier

Post autor: cukier »

dalsze jaranie się takim czymś to kalectwo
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

cukier pisze: 25 lut 2020, 18:35 dalsze jaranie się takim czymś to kalectwo
we nie pruj się, bo ci cukier skoczy i będzie przypał
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Boże, ale to jest zajebiste, niezły powrót.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

gówno jak sam skurwysyn sranie do mordy fanom fani to jedzą, płaca hajs na tisy i sie kręci karuzela
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
onizuka

Post autor: onizuka »

(vol.0/10) w tytule daje nadzieje ze zobaczymy cos lepszego w przyszlosci
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Belmondziak stał się generatorem wersów Belmondziaka, niestety w tym negatywnym znaczeniu. Cały kawałek wygląda jak zbiór jakichś nieudolnych, fanowskich linijek, które nadziobał na kartce 10 minut przed nagraniem. Ja wiem, że stary Belmondo działał zapewne zupełnie tak samo (połowa zwrotek to jakieś telefoniczne freestyle albo follow-upy do koleżeńskich żartów), ale z tych nowych rzeczy aż bije zmęczenie materiału niestety.

e: :oops:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

Chuj że offtopic ale @SWN najlepsze avatary :bowdown:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Za to relacja na insta z wycieczki po Alzacji kozacka
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Czuć zmęczenie, bo to nowy styl zamulony. Ale fakt, że spora część jego uroku polegała na byciu bezkompromisowym gamoniem, który kwitflipuje słuchaczy i wyzywa ich od "oberwańców". W takim kontekście przepraszanie za obsuwy nie z jego winy może istotnie jawić się regresem.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

SWN pisze: 25 lut 2020, 19:24 Belmondziak stał się generatorem wersów Belmondziaka, niestety w tym negatywnym znaczeniu. Cały kawałek wygląda jak zbiór jakichś nieudolnych, fanowskich linijek, które nadziobał na kartce 10 minut przed nagraniem. Ja wiem, że stary Belmondo działał zapewne zupełnie tak samo (połowa zwrotek to jakieś telefoniczne freestyle albo follow-upy do koleżeńskich żartów), ale z tych nowych rzeczy aż bije zmęczenie materiału niestety.

e: :oops:
Podobne posty były na starym forum, w momencie wyjścia scrooge ebenezera :huh:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

licze ze wsrod tych vol bedzie jakis gruby kawalek z 2015 roku niepublikowany
albo ze belmondziak przypierdoli czyms o wiele lepszym
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

Overrated powrót tak samo jak overrated powrotem było "Dzień dobry". Baza catchphrase'ów do pisania pod postami G na insta przez dzieciaków została zaktualizowana.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

Jak UPS wychodziło to też było jechane, że G się skończył a potem jeszcze nieraz zaskoczył, więc myślę, że teraz też można się jeszcze niejednego sztosa spodziewać a ten numer to tylko luźna zapowiedź nowego etapu
MOB
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ale ja nie miałem przecież na myśli, że to zaczęło się dopiero przy tym kawałku, a tydzień temu wszystko było super. Dla mnie Belmondo nie miał aury 'starego' Belmondo już w czasach wspomnianego przez ciebie UPS i mniej więcej odkąd zaczęły się po kolei wysypywać brudy (sprawy ciuchowe, info o byciu wjebanym w narkotyki, granie w chuja z wyjazdami na koncerty) był za górką. Nie wiem czy to kwestia ciągłego bajzlu w głowie, zmęczenia gatunkiem czy czegokolwiek, zwyczajnie nie widzę już w Belmondziaku osoby, której generowanie chyba najlepszych w kraju one-linerów przychodziło z niespotykaną łatwością bo tak mu się zachciało - teraz to raczej staranie o nawiązanie do poprzednich patentów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Sienki

Post autor: Sienki »

Spoiler
Obrazek
Wychodzi na to że belmondziaka potrafi zrobić kwitflipa na śmierci innego rapera :nonono:
Awatar użytkownika
jayy

Post autor: jayy »

https://www.instagram.com/p/B8o_1Rkn3pg/ - kolejne mega kurewskie zachowanie ze strony Belmondziaka, sprzedaje na lewo płyty Leha, które były limitowane
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

no człowiek renesansu, zawsze zaskoczy :bowdown:
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Te ostatnie komenty powstałe po poście pt: 'zaszpanujcie tą gnide' :lol: Ja tam jakiejś mega krzywej akcji nie widzę - ma płytki to je sprzedaje, co ma wstawić w gablotę i codzień świeczki pod nimi zapalać? Skoro są chętni do kupna, muzyka wiecznie żywa.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2020, 20:35 przez Opieronie, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ