Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

wujot
ave

Re: Transfery

Post autor: wujot »

Dawać Ronaldo do tego Messiego
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

dembele 10
trójkąt bermudzki wola mokotów
yaneq

Post autor: yaneq »

Ten Lukaku leci czy już doleciał czy co z nim jest grane teraz
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Dopiero godzinę temu wyleciał z mediolanu XD
Obrazek
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

wujot pisze: 09 sie 2021, 20:57 Dawać Ronaldo do tego Messiego
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

KejMart pisze: 09 sie 2021, 20:31 Tolisso za 10 do wyjęcia, Aouar za 25 a sezon zaczniemy z Xhaką i Elnenym w 11. Maddison lub Barnardo to marzenie ale znając Arsenal jakoś to spierdolą i w ostatni dzień okna przyjdzie Coutinho na wypo.
Edu jest na wakacjach, na pewno zaraz ogarnie. W końcu każdy dyrektor sportowy takiego klubu śmiga na wakacje w najważniejszym okresie, nie ma sie co dziwić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Di Marzio: Roma uzgodniła z Chelsea warunki ewentualnego transferu Tammyego Abrahama, łącznie z ugadaniem wygodnej dla Romy struktury płatności

5 mln od ręki + 35/40 w kolejnych sezonach. Jeszcze nie jest pewne czy wypożyczenie z obowiązkiem wykupu/zakup bez wypożyczenia
Obrazek
Awatar użytkownika
grubiorz

Post autor: grubiorz »

kolejny zawodnik Werderu w Norwich, tym razem Josh Sargent (wg. transfermarktu 9,5 mln €).

zaś Alessandro Florenzi wg. Di Marzio ma zostać wypożyczony z Romy do Milanu z opcją wykupu (która po spełnieniu określonych warunków ma się zmienić w obowiązek), jedynie pozostaje dogadać się co do liczb
Awatar użytkownika
dolny

Post autor: dolny »

Piters pisze: 09 sie 2021, 21:58
KejMart pisze: 09 sie 2021, 20:31 Tolisso za 10 do wyjęcia, Aouar za 25 a sezon zaczniemy z Xhaką i Elnenym w 11. Maddison lub Barnardo to marzenie ale znając Arsenal jakoś to spierdolą i w ostatni dzień okna przyjdzie Coutinho na wypo.
Edu jest na wakacjach, na pewno zaraz ogarnie. W końcu każdy dyrektor sportowy takiego klubu śmiga na wakacje w najważniejszym okresie, nie ma sie co dziwić
Edu to kurwa największa

szkoda, że przez lata ściągania gówna do klubu nazbierało się tyle odpadów, których nikt nie chce...

mam nadzieje, ze partey przestanie sie lamac i lokonga okaze sie kozackim transferem, bo chlopak ma potencjal
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Lokonga fajnie wyglądał w sparingu z Spurs, ale wiadomo to tylko mecz towarzyski oby się fajnie wpasował.

Najgorsze jest to że kolejny raz dalem się nabrać i myślałem że Xhaka odejdzie, w Szwajcari wygląda jak zawodnik idealny dla Arsenalu ale niestety tylko tam. Za 3 dni nowy sezon a jedynym nowym zawodnikiem w 11 będzie White. W sierpniu mecze z Chelsea i City i po 3 pkt w 3 meczach Edu sie obudzi i wtedy Arsenal będzie "królem" polowania.

Jeszcze rozumiem gdyby nie było zawodników na rynku albo ceny z kosmosu ale Tolisso jest wystawiony za 10 baniek wiem że ma problemy z kontuzjami ale to są śmieszne pieniądze i warto zaryzykować oczywiście i tak trzeba kupić wtedy jeszcze jednego zawodnika do środka i kogoś na 10. Jest do wzięcia Aouar za 25 gdzie Arsenal rok temu dawał kurwa za niego 40 ! A nawet ten mlody Moriba z Barcelony mega talent. Sabitzer jest do wyjęcia za śmieszne pieniądze. Serio można za nie wielka kwotę przewietrzyć skład ale nie kurwa będziemy do ostatniego dnia liczyć na jakiś cud i Lisy się zgodzą sprzedać Maddisona za 30 nie 50.
yaneq

Post autor: yaneq »

Broja oficjalnie w Southampton
Chelsea obserwuje Moribe z Barsy
Awatar użytkownika
grubiorz

Post autor: grubiorz »

według Il Messaggero Inter negocjuje transfer Correry z Lazio za 25 mln € + 5 mln potencjalnych bonusów. Jednocześnie negocjacje w sprawie Zapaty zostały wstrzymane gdyż Abraham, który miał być następcą Zapaty trafi prawdopodobnie do Romy.

Zaś Jens Peter Hauge z Milanu wypożyczony do Eintrachtu Frankfurt z obowiązkiem wykupu za 12 mln €. LGdS wspomina jeszcze że Milan chce sprowadzić Florenziego jeszcze w tym tygodniu.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

floro dawaj żółwia ninja do madrytu
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

Neymar czasem nie zarabia 1mln€/tydzień?
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

To PSG to jest bekowa drużyna, budują kosmiczny lineup, którym ledwo są w stanie zawojować ogórkową ligę francuską, wysypują się w LM i tak co sezon.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
ksiazenieporzadek

jakiś artykuł w marce znalazłem sprzed 3 dni to neymar ma 35 netto / sezon a messi wg nich miał mieć 40 netto / sezon

no ale wychodzi, że tyle samo będą mieli
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Uważacie, że ten transfer wpłynie choć trochę na atrakcyjność ligi dla przeciętnego widza i ktoś to zacznie oglądać? Czy nadal wszyscy będą mieli wyjebane we francuski futbol?
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

odpowiedz sobie sam czy zamierzasz zacząć oglądać, ja nie
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
ksiazenieporzadek

ja tak jak mój kolega wyżej
ODPOWIEDZ