Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Dawać Ronaldo do tego Messiego
Ten Lukaku leci czy już doleciał czy co z nim jest grane teraz
- Cz4rny1337
- Moderator
Edu jest na wakacjach, na pewno zaraz ogarnie. W końcu każdy dyrektor sportowy takiego klubu śmiga na wakacje w najważniejszym okresie, nie ma sie co dziwić
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
Di Marzio: Roma uzgodniła z Chelsea warunki ewentualnego transferu Tammyego Abrahama, łącznie z ugadaniem wygodnej dla Romy struktury płatności
5 mln od ręki + 35/40 w kolejnych sezonach. Jeszcze nie jest pewne czy wypożyczenie z obowiązkiem wykupu/zakup bez wypożyczenia
5 mln od ręki + 35/40 w kolejnych sezonach. Jeszcze nie jest pewne czy wypożyczenie z obowiązkiem wykupu/zakup bez wypożyczenia

kolejny zawodnik Werderu w Norwich, tym razem Josh Sargent (wg. transfermarktu 9,5 mln €).
zaś Alessandro Florenzi wg. Di Marzio ma zostać wypożyczony z Romy do Milanu z opcją wykupu (która po spełnieniu określonych warunków ma się zmienić w obowiązek), jedynie pozostaje dogadać się co do liczb
zaś Alessandro Florenzi wg. Di Marzio ma zostać wypożyczony z Romy do Milanu z opcją wykupu (która po spełnieniu określonych warunków ma się zmienić w obowiązek), jedynie pozostaje dogadać się co do liczb
Edu to kurwa największa
szkoda, że przez lata ściągania gówna do klubu nazbierało się tyle odpadów, których nikt nie chce...
mam nadzieje, ze partey przestanie sie lamac i lokonga okaze sie kozackim transferem, bo chlopak ma potencjal
Lokonga fajnie wyglądał w sparingu z Spurs, ale wiadomo to tylko mecz towarzyski oby się fajnie wpasował.
Najgorsze jest to że kolejny raz dalem się nabrać i myślałem że Xhaka odejdzie, w Szwajcari wygląda jak zawodnik idealny dla Arsenalu ale niestety tylko tam. Za 3 dni nowy sezon a jedynym nowym zawodnikiem w 11 będzie White. W sierpniu mecze z Chelsea i City i po 3 pkt w 3 meczach Edu sie obudzi i wtedy Arsenal będzie "królem" polowania.
Jeszcze rozumiem gdyby nie było zawodników na rynku albo ceny z kosmosu ale Tolisso jest wystawiony za 10 baniek wiem że ma problemy z kontuzjami ale to są śmieszne pieniądze i warto zaryzykować oczywiście i tak trzeba kupić wtedy jeszcze jednego zawodnika do środka i kogoś na 10. Jest do wzięcia Aouar za 25 gdzie Arsenal rok temu dawał kurwa za niego 40 ! A nawet ten mlody Moriba z Barcelony mega talent. Sabitzer jest do wyjęcia za śmieszne pieniądze. Serio można za nie wielka kwotę przewietrzyć skład ale nie kurwa będziemy do ostatniego dnia liczyć na jakiś cud i Lisy się zgodzą sprzedać Maddisona za 30 nie 50.
Najgorsze jest to że kolejny raz dalem się nabrać i myślałem że Xhaka odejdzie, w Szwajcari wygląda jak zawodnik idealny dla Arsenalu ale niestety tylko tam. Za 3 dni nowy sezon a jedynym nowym zawodnikiem w 11 będzie White. W sierpniu mecze z Chelsea i City i po 3 pkt w 3 meczach Edu sie obudzi i wtedy Arsenal będzie "królem" polowania.
Jeszcze rozumiem gdyby nie było zawodników na rynku albo ceny z kosmosu ale Tolisso jest wystawiony za 10 baniek wiem że ma problemy z kontuzjami ale to są śmieszne pieniądze i warto zaryzykować oczywiście i tak trzeba kupić wtedy jeszcze jednego zawodnika do środka i kogoś na 10. Jest do wzięcia Aouar za 25 gdzie Arsenal rok temu dawał kurwa za niego 40 ! A nawet ten mlody Moriba z Barcelony mega talent. Sabitzer jest do wyjęcia za śmieszne pieniądze. Serio można za nie wielka kwotę przewietrzyć skład ale nie kurwa będziemy do ostatniego dnia liczyć na jakiś cud i Lisy się zgodzą sprzedać Maddisona za 30 nie 50.
Broja oficjalnie w Southampton
Chelsea obserwuje Moribe z Barsy
Chelsea obserwuje Moribe z Barsy
według Il Messaggero Inter negocjuje transfer Correry z Lazio za 25 mln € + 5 mln potencjalnych bonusów. Jednocześnie negocjacje w sprawie Zapaty zostały wstrzymane gdyż Abraham, który miał być następcą Zapaty trafi prawdopodobnie do Romy.
Zaś Jens Peter Hauge z Milanu wypożyczony do Eintrachtu Frankfurt z obowiązkiem wykupu za 12 mln €. LGdS wspomina jeszcze że Milan chce sprowadzić Florenziego jeszcze w tym tygodniu.
Zaś Jens Peter Hauge z Milanu wypożyczony do Eintrachtu Frankfurt z obowiązkiem wykupu za 12 mln €. LGdS wspomina jeszcze że Milan chce sprowadzić Florenziego jeszcze w tym tygodniu.
- TruthTeller
Neymar czasem nie zarabia 1mln€/tydzień?
To PSG to jest bekowa drużyna, budują kosmiczny lineup, którym ledwo są w stanie zawojować ogórkową ligę francuską, wysypują się w LM i tak co sezon.
-
ksiazenieporzadek
jakiś artykuł w marce znalazłem sprzed 3 dni to neymar ma 35 netto / sezon a messi wg nich miał mieć 40 netto / sezon
no ale wychodzi, że tyle samo będą mieli
no ale wychodzi, że tyle samo będą mieli
- retriakaretrox
Uważacie, że ten transfer wpłynie choć trochę na atrakcyjność ligi dla przeciętnego widza i ktoś to zacznie oglądać? Czy nadal wszyscy będą mieli wyjebane we francuski futbol?
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje