Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
@@RIVALDO111
A ty kapiszonie się odniesiesz z jakiej dziury wyciągnąłeś tego newsa o geju w Arsenalu?
A ty kapiszonie się odniesiesz z jakiej dziury wyciągnąłeś tego newsa o geju w Arsenalu?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
https://x.com/skysportsnews/status/1516 ... 5acQjAegPg
@Bakan mowiłes że przesadza ten hag w rok już podpisał 13 zawodników, a dalej są tak samo chujowi hmmm
@SWN embedowanie x nie działa?
@Bakan mowiłes że przesadza ten hag w rok już podpisał 13 zawodników, a dalej są tak samo chujowi hmmm
@SWN embedowanie x nie działa?
Ostatnio zmieniony 21 sie 2023, 13:51 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A to tylko pokazuje płytkość teorii Rangnicka
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No jak nie wypala Sancho,Anthony to nic dziwnego że w United cały czas po staremu. Hojlund też podobno coś z plecami i tak można by pisać dalej i dalej.
Bez dobrej formy Rashforda to się może skończyć Chelsea 2.0 z tamtego sezonu.
Bez dobrej formy Rashforda to się może skończyć Chelsea 2.0 z tamtego sezonu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
skad to info o comingoucie w arsenalu?
- rozklad_gaussa
tutaj, ale nie idzie tego znalezc nigdzie indziejRIVALDO111 pisze: ↑19 sie 2023, 17:04 EXCL: an unnamed #Arsenal first team player has come out as gay, releasing a message today to the squad, coaching staff, back room staff, and hierarchy.
They are unsure of whether to go public in fear abuse.
We will love and support every Arsenal player, gay or not#AFC
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Dlatego wnoszę o bana dla tego szkodnika za ciągłe rzucanie fejk newsami w każdym możliwym temacie.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no tego nawet nie idzie znalezc jak sie skopiuje do googla, za takie posty bez kitu warny powinny byc
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
zgłosiłem, ale moderator @Sidd zamknal bez podania powodu
Tym razem dłuższy ban za recydywę się należy.
- zemsta1camzata
jak wrzucicie w google to slizgawka wyskakuje 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jaka jest historia tej wstawki. Jedyne forum jak na bieżąco odwiedzam to kanonierzy com.Tam ktoś to wrzucił i zaczęła się dyskusja na 2 strony więc mówię chyba legit skoro ludzie żyjący Afc żyją tym tematem i nikt tam nawet się nie zająknął czy prawdą czy nie prawda i zaraz pisanie kto może to być. Szczerze to nie są sądziłem że to zrobi aż takie zamieszanie tu, bo czy Saka śpi z 8 kotami czy 2 chłopakami to nie ma żadnego wpływu na Wasze fizyczne życie. 
Ostatnio zmieniony 21 sie 2023, 15:16 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Zbanować dziada 
-
tomeczek2301
A to ty takie głupoty na kanonierach piszesz i każdy z ciebie beke ciśnieRIVALDO111 pisze: ↑21 sie 2023, 15:15 Jaka jest historia tej wstawki. Jedyne forum jak na bieżąco odwiedzam to kanonierzy com.Tam ktoś to wrzucił i zaczęła się dyskusja na 2 strony więc mówię chyba legit skoro ludzie żyjący Afc żyją tym tematem i nikt tam nawet się nie zająknął czy prawdą czy nie prawda i zaraz pisanie kto może to być. Szczerze to nie są sądziłem że to zrobi aż takie zamieszanie tu, bo czy Saka śpi z 8 kotami czy 2 chłopakami to nie ma żadnego wpływu na Wasze fizyczne życie.![]()
Też się zastanawiałem czy Rivaldo z kanonierów i ten tutaj to ta sama osoba. I się wydawało mi właśnie, że tak.
Przecież on sam jakiś czas temu chwalił się, ile najebał tam postów 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Crystal strzeli dzisiaj chociaż jednego gola?