Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
z perspektywy wieloletniego kibica, odejscie Messiego z Barcelony jest ogromnym ciosem dla klubu i przede wszystkim dla kibicow. To gostek, ktory podbil niejedno serce swoja gra i mozna mu zawdzieczac wiekszosc zdobytych trofeow. Wiadomo, ze na wyniki i sukcesy przeklada sie udzial calego zespolu, ale gdyby nie Messi, to niejeden mecz skonczylby sie inaczej. Konczy sie pewna era, odchodzi niekwestionowany GOAT Barcelony. I tutaj tez mam nadzieje, ze po tych kilku sezonach w PSG lub innym zespole wroci do Barcy i zakonczy kariere jak przystalo na krola. Nie sadze, aby epoka Messiego mialaby skonczyc sie na konferencji prasowej oraz porazce 2-1 z Celta Vigo na Camp Nou
dla mnie jest numerem jeden i zawsze bedzie, choc Ibrakadabra skradl dawno temu moja sympatie. Niewazne teraz czy bedzie gral w PSG, czy w Manchesterze City, czy innej druzynie - szacunek od zawsze na zawsze za to, co dal mojej druzynie i na jaki poziom ja wniosl
dla mnie jest numerem jeden i zawsze bedzie, choc Ibrakadabra skradl dawno temu moja sympatie. Niewazne teraz czy bedzie gral w PSG, czy w Manchesterze City, czy innej druzynie - szacunek od zawsze na zawsze za to, co dal mojej druzynie i na jaki poziom ja wniosl
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Smutne to pożegnanie i niegodnie takiej legendy, zawsze miałem bekę jak Real żegnał swoje legendy.. to się doczekałem tego samego w Barcelonie. Klub w jakim stanie jest wszyscy wiedzą, ale mam żal do Laporty za całą tą sytuacje i oszukiwanie wszystkich (w tym Leo), że kontrakt będzie podpisany i wszystko idzie w dobrym kierunku, gdyby ze strony zarządu pojawiło się więcej transparentności to i sam piłkarz miałby więcej opcji na przyszłość i kibice nie doznaliby takiego szoku. Tam pewnie się pojawiło jeszcze coś o czym nie wiemy..
No cóż z perspektywy kibica który traktował Messiego i Barcelonę jako jedno i to samo, będzie cholernie ciężko przywyknąć do Leo w innym klubie, jednocześnie jestem mega wdzięczny, że przez tyle lat mogłem oglądać najlepszego piłkarza ever w klubie z którym sympatyzuje.
No cóż z perspektywy kibica który traktował Messiego i Barcelonę jako jedno i to samo, będzie cholernie ciężko przywyknąć do Leo w innym klubie, jednocześnie jestem mega wdzięczny, że przez tyle lat mogłem oglądać najlepszego piłkarza ever w klubie z którym sympatyzuje.
co oni kurwa, z Lautaro szarpią się o zdaje 2,5mln zarobków, a dają takiemu parobkowi 45 letniemu 6mln za sezon? co jest do huja
nie no oby nie, potężny Mikołaj Biegański to materiał na podstawowego bramola
Aguero kontuzja do listopada 
Abraham niezbyt chce do Bergamo, wolałby zostac w Londynie i trafić do Arsenalu
Abraham niezbyt chce do Bergamo, wolałby zostac w Londynie i trafić do Arsenalu
- Cz4rny1337
- Moderator
Di Marzio teraz podał, że negocjacje Atalanty w sprawie Abrahama zakończone fiaskiem, na tapecie dalej Roma bądź Arsenal, wybór należy do zawodnika
kurde przecież nie ma jeszcze 32 lat żeby przechodzić z Chelsea do Arsenalu hmmmmm
Atalanta dla odmiany chce Denisa Zakarie
Bayern dogadał się z młodym skrzydłowym Amine Adlim - teraz muszą dogadać się co do ceny z jego klubem, będzie 4 skrzydłowym
City dalej uważa, że wyciągnie Harrego Kanea, odpuścili Messiego, żeby skupić się na Harrym
Southampton uzgodniło warunki transferu Adama Armstronga [w miejsce po Ingsie zapewne] i są w trakcie rozmów o wypożyczenie Armando Broji z Chelsea, ciekawy kierunek, dobry trener, podobny system, pytanie ile minut dostał by Broja.
uwielbiam włochów podczas okienka:
Lukaku po medycznych, Romano twierdzi, że teraz będą planowac lot i ogłoszenie w tym tygodniu, ale Romelu trzyma w ręce koszulkę Chelsea
https://www.radarbox.com/data/registration/M-YGLF o se leci samolocik
kurde przecież nie ma jeszcze 32 lat żeby przechodzić z Chelsea do Arsenalu hmmmmm
Atalanta dla odmiany chce Denisa Zakarie
Bayern dogadał się z młodym skrzydłowym Amine Adlim - teraz muszą dogadać się co do ceny z jego klubem, będzie 4 skrzydłowym
City dalej uważa, że wyciągnie Harrego Kanea, odpuścili Messiego, żeby skupić się na Harrym
Southampton uzgodniło warunki transferu Adama Armstronga [w miejsce po Ingsie zapewne] i są w trakcie rozmów o wypożyczenie Armando Broji z Chelsea, ciekawy kierunek, dobry trener, podobny system, pytanie ile minut dostał by Broja.
uwielbiam włochów podczas okienka:
Lukaku po medycznych, Romano twierdzi, że teraz będą planowac lot i ogłoszenie w tym tygodniu, ale Romelu trzyma w ręce koszulkę Chelsea
https://www.radarbox.com/data/registration/M-YGLF o se leci samolocik

w ogóle powinni wyjebać to całe FFP
- genocidegeneral
I am relaxing the FFP, pray I do not relax it further.
- nihil Novi
- Cz4rny1337
- Moderator
Ed Aarons z Guardiana: Still some interest in from Chelsea in Stuttgart striker Sasa Kalajdzic even with impending arrival of Romelu Lukaku. Any move will depend on Tammy Abraham leaving
no ładnie
no ładnie

Kurwa Arsenal ma najgłupszy sztab transferowy, jak te zjeby wezmą tego Abrahama i Ramsdela za 70-80 mln to ja pierdole, do delegalizacji klub
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- rozklad_gaussa
a pomimo, ze 10 jest priorytetem to o Maddersa beda sie targowac o kazdego pensa 
gdzie Leicester tez juz ustalilo ze cena to 60 mln, ale nie lepiej za polowe tego wziac rezerwowego bramkarza, ktory spadl ostatnio 2 razy z rzedu z ligi
gdzie Leicester tez juz ustalilo ze cena to 60 mln, ale nie lepiej za polowe tego wziac rezerwowego bramkarza, ktory spadl ostatnio 2 razy z rzedu z ligi
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Tolisso za 10 do wyjęcia, Aouar za 25 a sezon zaczniemy z Xhaką i Elnenym w 11. Maddison lub Barnardo to marzenie ale znając Arsenal jakoś to spierdolą i w ostatni dzień okna przyjdzie Coutinho na wypo.
Kto będzie kolejną 10tką w koszulce Barcelony??
Dawajcie może zrobimy jakieś zakłady kto przyjmie taki skurwiały krzyż nazareński na bary
Dawajcie może zrobimy jakieś zakłady kto przyjmie taki skurwiały krzyż nazareński na bary
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag