Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore EURO 2024
Smacznego chaczapuri!
No
dla Gruzji
podolinski lamusie odbierasz mi smak zycia slowo daje
No dzisiaj to przechodzi samego siebie
idealnie, spadać z antyfutbolem Czechów. Wesoli Turcy i Gruzini idą dalej
co wyczyniał z Czechami to ja nawet nie, jeden z najlepszych indywidualnych występów na tym eurothe badman pisze: ↑26 cze 2024, 22:51 Kocik ten bramkarz Gruzjii, slyszałem to już wcześniej ale nie oglądałem Valencii
Spoiler
byc gruzinem marzenie eh nie dla polaka to
dobrze dawac avantürke
Po meczu dalej rozdaje kartki i czerwona dal

jebana Anglia dostała Słowacje 
Wszyscy przedstawiciele Ekstraklasy awansowali do fazy pucharowej Euro 2024 - poza Polakami z Ekstraklasy. 
Dobrze że Gruzja weszła to chociaż Holandia jest po prawej stronie tam zamiast Słowenii
No i szybki rewanż może być Oranje z Austrią
No i szybki rewanż może być Oranje z Austrią
Ostatnio zmieniony 26 cze 2024, 23:07 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Gruzja dziś piękna 
Gruzja piekna sprawa, i zasłużone za te wcześniejsze mecze tez
tylko te cwele ohydne z Anglii nie dość że w słabszej drabince są to jeszcze trafiaja na starych Słowaków, martwię się że trochę się rozegrają i przy tej drabince jeszcze finał zrobią, a tutaj w sumie jeszcze bez Fodena byłaby sporą możliwość że Holendrzy ich wyjebia od razu echhh
mimo wszystko fajne parę fajnych meczyków w 1/8 się szykuje
tylko te cwele ohydne z Anglii nie dość że w słabszej drabince są to jeszcze trafiaja na starych Słowaków, martwię się że trochę się rozegrają i przy tej drabince jeszcze finał zrobią, a tutaj w sumie jeszcze bez Fodena byłaby sporą możliwość że Holendrzy ich wyjebia od razu echhh
mimo wszystko fajne parę fajnych meczyków w 1/8 się szykuje
ale za to jakie to piękne będzie jak te angielskie lamusy sobie mordę rozjebią jak kiedyś na islandii
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)