Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
To co, jednak pójdzie w te stronę że trzeba grać autobusem, bo jak poszliśmy wyżej to bęcki?
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ebismolarek
Tak, będziemy autobusem grać w eliminacjach euro przeciwko Czechom, Albanii, Mołdawii i Wyspom Owczym
fajna pierwsza polowa, w drugiej nie pierdnelismy taka prawda
aha i zapomnialem jebac lewandowskiego
aha i zapomnialem jebac lewandowskiego
-
specjalniedlaps4pro
Z czego on się cieszy po tym karnym. Kapitan który się cieszy z bramki na 1:3. Mentalność przegrywow cieszyli się po przegranej z argentyna a teraz to.
banda chuja
Lewego jebac za ten turniej, ale ciebie jeszcze bardziej ciumcioku
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Zieliński dziś był wszędzie kurwa w końcu
szkoda tej setki kurwa kurwa
szkoda tej setki kurwa kurwa
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
swietne 45 minut, niestety chuj smiertelny wbity w serce w postaci bramki do szatni i psycha siadła naszym
Dodano po 52 sekundach:
a tak btw, gdybysmy wyszli taką taktyka na meksyk to wczoraj pykenlibysmy Australie, czyli jednak balanced czesiuball > gowno obesrane > hyperdefensive czesiuball
Dodano po 52 sekundach:
a tak btw, gdybysmy wyszli taką taktyka na meksyk to wczoraj pykenlibysmy Australie, czyli jednak balanced czesiuball > gowno obesrane > hyperdefensive czesiuball
Ostatnio zmieniony 04 gru 2022, 18:12 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ja bym powiedział, że jeszcze do drugiej bramki grali nawet ok i wierzyłem cały czas że dadzą radę
jasny wracaj na forum
Pierwsza połowa super, w przerwie mógł knur Kiwiora ściągnąć, który jeszcze się spalał.
Ta pierwsza serio super i elegancki balans pomiędzy obroną z szacunku dla faworyta, a otwartą piłeczką nie robiąc z siebie lamusa.
Po stracie do szatni otworzenie worka z bramkami było bardziej niż pewne, bo to Francja (w grupie też mieli z kimś taki mecz gdzie męczyli bułę, męczyli, a później ich rozstrzelali i wynik nie oddawał wcześniejszej gry). Chciałbym zobaczyć dzisiejszy mecz z trochę odmłodzonym blokiem obrony, gdzie za Mbopem i Dembele biegałby nie dzisiejszy Glik, a ten z 2016, a oprócz Matty'ego Casha (ice ice) dodatkowo Piszczek.
No nic, tak jak powiedzieli komentatorzy po spotkaniu mecz do nauki, ja wielkich pretensji nie mam (z małymi wyjątkami i mówię tylko o tym meczu, a nie turnieju), teraz marzy mi się jako trener jakiś zagraniczny patus łapiący w szatni za mordy plus czas, czas i jeszcze raz czas na budowanie tego wszystkiego, bo już rzygam nagłówkami wypierdalającymi trenerów po pięciu spotkaniach.
Po stracie do szatni otworzenie worka z bramkami było bardziej niż pewne, bo to Francja (w grupie też mieli z kimś taki mecz gdzie męczyli bułę, męczyli, a później ich rozstrzelali i wynik nie oddawał wcześniejszej gry). Chciałbym zobaczyć dzisiejszy mecz z trochę odmłodzonym blokiem obrony, gdzie za Mbopem i Dembele biegałby nie dzisiejszy Glik, a ten z 2016, a oprócz Matty'ego Casha (ice ice) dodatkowo Piszczek.
No nic, tak jak powiedzieli komentatorzy po spotkaniu mecz do nauki, ja wielkich pretensji nie mam (z małymi wyjątkami i mówię tylko o tym meczu, a nie turnieju), teraz marzy mi się jako trener jakiś zagraniczny patus łapiący w szatni za mordy plus czas, czas i jeszcze raz czas na budowanie tego wszystkiego, bo już rzygam nagłówkami wypierdalającymi trenerów po pięciu spotkaniach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no ale Krychowiak mam nadzieję ostatni mecz w kadrze dziś zagrał
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Lewy : "Do kolejnego mundialu jeszcze daleka droga. Potrzebna jest radość z gry, nawet w niedalekiej przyszłości. Gdy próbujemy atakować jest inaczej, gdy gramy defensywnie tej radości nie ma."
Zieliński: "Powinnismy wykorzystywać umiejętności takich pilkarzy jak ja, Lewy, Milik. Mamy gości, mamy gaz. Dla mnie ta reprezentacja powinna grać jak dziś. Nie mamy się czego bać
Chyba Kulesza rozumie ocb, czas na zatrudnienie jakiegoś konkretnego fachowca
Zieliński: "Powinnismy wykorzystywać umiejętności takich pilkarzy jak ja, Lewy, Milik. Mamy gości, mamy gaz. Dla mnie ta reprezentacja powinna grać jak dziś. Nie mamy się czego bać
Chyba Kulesza rozumie ocb, czas na zatrudnienie jakiegoś konkretnego fachowca
wjezdza skorza
pijemy za lepszy czas
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Bardziej ewidentnych sugestii zachowując dyplomatyczne podejście nie da się rzucić
No dzisiaj zagraliśmy piłeczką w miarę, a Lewego jak nie było widać, tak nie widać. Hehe.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Kurwa ale ten mecz pokazał że zielu to jednak top. Typ powinien grać glebiej i rozgrywać każdą piłkę od końca bo jako jedyny ma technikę i łeb na poziomie "światowym" to za dużo ale 3 levele nad każdym z pomocy, a według mnie to jest najważniejsza pozycja w każdym zespole a nie kurwa krychowiak kasztan
I Czesiek do wyjebania od zaraz
I Czesiek do wyjebania od zaraz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ja się boje że knur dalej to będzie ciągnął bo janusze wychwalają za pierwszą połowę i że w zasadzie to było całkiem nieżle, historyczny awans etc.
Jeszcze Kaminski dodal
Francuzi widzieli, że w tych pierwszych meczach nie graliśmy w piłkę.
Mam nadzieję, ze jest szansa wyplątać sie z kontraktu z grubym. Moze sie brandzlowac wyjsciem z grupy, ma szanse na powrot na ekstraklasową karuzele (bo po blamazu w Legii raczej wydawal sie spalony) i niech mu to wystarczy