Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
cztery żubry i dwie kurwy
- FruitOffTheWall
spoczko numer uznajmy ze to koło-rapowe
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Karko_Nape
To ten chujek kstyk dalej żyje?
kto to ten kstyk, bo pamiętam ten pseudonim już z dekadę temu chyba słyszałem i huj wie co to za jeden, on coś rapuje czy tylko pierdoli o rapie?
Okolice wspomnianej dekady temu maniakalnie diggował PLHH na youtube dodając w komentarzach opinie w stylu "props :v" "dobre :v", co w tym kraju wystarczyło na bycie uznanym za dziennikarza i zaproszeń do jury wydarzeń hip-hopowych typu popkillery
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no i przedewszystkim wróg nr 1 wszystkich początkujących raperów, do tej pory czasami jak digguje losowe tracki z zakresem 50-100 wyświetleń ktoś nawinie, że jebać kstyka
pamiętam kiedyś kstyk napisał komentarz pod trakiem lokalnemu zawodnikowi ode mnie to potem owy zawodnik na live na instagramie mówił, że spotka kstyka to go zastrzeli
piękny to był live nie zapomne go nigdy
pamiętam kiedyś kstyk napisał komentarz pod trakiem lokalnemu zawodnikowi ode mnie to potem owy zawodnik na live na instagramie mówił, że spotka kstyka to go zastrzeli
jezu nigdy nie rozumiałem skąd te wypierdy się wzięły, typu jakiś lil konon, kstyk, hype i inne gówna xD a wychodzi na to że są znani ze zdawkowego komentowania na jutubie, ja pierdolę 
Podbijam, jak zobaczyłem raz przed jakąś galą Popkillera zestawienie ich jury, gdzie między dinozaurami i faktycznymi dziennikarzami mającymi jakieś redakcje w CV siedziały Lil Konony, Drejki, Rapseły i inne funpagi to złapałem się za głowę.
Publicystyka na poziomie facebookowych postów "dobre bity fajne flow" "ale białas rozjebał!!!", tu jakiś memik, tam screen co raper A napisał na instastory o raperze B i robi to zasięgi większe niż sam Ematej z całym portalem, nie mówiąc już o tym że niektórzy z tego co kojarzę pchają nawet merch.
Z drugiej strony props i lekkie zazdro, bo jeśli gdzieś mają być organizowane samozwańcze, coroczne nagrody, to taka facebookowa grupka na 15 koła osób to dużo wiarygodniejszy benchmark niż Numer Raz z Proceente wybierający płytę roku (z pięciu które przesłuchali) albo slizgery z 30 oddanymi głosami.
Publicystyka na poziomie facebookowych postów "dobre bity fajne flow" "ale białas rozjebał!!!", tu jakiś memik, tam screen co raper A napisał na instastory o raperze B i robi to zasięgi większe niż sam Ematej z całym portalem, nie mówiąc już o tym że niektórzy z tego co kojarzę pchają nawet merch.
Z drugiej strony props i lekkie zazdro, bo jeśli gdzieś mają być organizowane samozwańcze, coroczne nagrody, to taka facebookowa grupka na 15 koła osób to dużo wiarygodniejszy benchmark niż Numer Raz z Proceente wybierający płytę roku (z pięciu które przesłuchali) albo slizgery z 30 oddanymi głosami.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Przypominam, że ten Kstyk był u Winiego na rozmowie i miał "beef" z Rogalem DDL.
- Karko_Nape
Ja przypominam że jak wyszedł pierwszy art brut to stwierdził że chujowe
Dziwne że mimo sporej popularności i wydawaniu kawałków z podziemia takiego schaftera np. nie udało mu się zająć miejsca przy stole influencerów około rapowych, ale to chyba ten sam case co 3 szóstki i bycie ciumciokiem do kwadratu.
Dziwne że mimo sporej popularności i wydawaniu kawałków z podziemia takiego schaftera np. nie udało mu się zająć miejsca przy stole influencerów około rapowych, ale to chyba ten sam case co 3 szóstki i bycie ciumciokiem do kwadratu.
Labele szybko podłapały, że robią jakieś tam zasięgi pchnęły to finansowo. A oni też wykorzystywali falę wznoszącą SBM i QQ i łatwo sobie przykleili mnóstwo ludzi
Ten hype na twitterze sie podnieca chyba wszystkim co wychodzi w pl rapie, nasraliby mu do ryja to by podziekowal za czekoladę
nie zdziwiłbym się jakby typ zawsze oceniał odwrotnie niż ja xdKarko_Nape pisze: ↑27 lis 2024, 12:33 Ja przypominam że jak wyszedł pierwszy art brut to stwierdził że chujowe
czyli farta mieli, bywa
szkoda że fazzor tak szybko skończył prowo może dziś też byłby influ
On by mógł być w jury Popkillerów
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Huj wie tyle powiem;]]