Sentino - Aporofobia (2022)
-
ksiazenieporzadek
Re: Sentino - Aporofobia (17.12.2021) [Zapowiedź]
Niemiecka raperka polskiego pochodzenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- benzoabuser
- Zbanowany
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ona jest wiekszym hustlerem niz wiekszosc polskich raperow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- benzoabuser
- Zbanowany
no to akurat prawda xD
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
-
Stoner Simpson
Hahaha sentino wydał płytę 360p w 2021 super mix kurwo 
jest to gdzieś już? Czy musze czekać na dominacje genetyczną do jutra?
Biorąc pod uwagę że przerosło cię przeczytanie postów w tym temacie, to musisz zaczekać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
skąd mam wiedzieć czym jest yt z vpn?
Naiwnie wierzę że chodzi o jakieś wczesne skalowanie na youtube i te filmy z czasem wskoczą na wyższą rozdzielczość, ale tak biorąc pod uwagę postać Seby to pewnie masz racje i Sentino znowu będzie coś pierdolił o inspiracjach producentami z wschodniego Memphis, Polska niegotowa na trzeszczące wokale i taka stylówka jest zamierzona, a hejterzy się nie znają
Klipy robione iphonem na gimballu też były specjalnie, a projekt ciuchów to prowo żeby sprawdzić jak zareagujecie, on zawsze jest krok przed
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marco_pantani
kurwa nie twierdze w kolko ze snippety>oficjalne wydania od sebka ale powww zmarnowany potencjal, brakuje powera
Dodano po 13 minutach 27 sekundach:
filip plejn to marka prawdziwego menszczyzny
Dodano po 50 sekundach:
Dodano po 13 minutach 27 sekundach:
ja nie moeg juz z tych crackhousów xD
filip plejn to marka prawdziwego menszczyzny
Dodano po 50 sekundach:
soundcloud -> filtr dzisiaj
zwracam honor
To niezłe exclusive listening party na głównym koncie 
- SentoAlainDelon
No niestety ludzie restreamowali i wyskakiwało mu powiadomienie i nie widział ani czatu ani swojej kamery.

Spoiler

normalnie dostałem wersję w wavach, która brzmi spoko jak na moje uszy, także ewentualnie przy uploadzie mogli coś zjebać, bo to CHYBA jeszcze nie jest wrzucone przez Remika, dlatego jak wleci na Spotify to warto pobrać, bo możliwe, że spadnie na trochę z racji zmiany dystrybutoraSWN pisze: ↑05 sty 2022, 20:17Naiwnie wierzę że chodzi o jakieś wczesne skalowanie na youtube i te filmy z czasem wskoczą na wyższą rozdzielczość, ale tak biorąc pod uwagę postać Seby to pewnie masz racje i Sentino znowu będzie coś pierdolił o inspiracjach producentami z wschodniego Memphis, Polska niegotowa na trzeszczące wokale i taka stylówka jest zamierzona, a hejterzy się nie znają
Klipy robione iphonem na gimballu też były specjalnie, a projekt ciuchów to prowo żeby sprawdzić jak zareagujecie, on zawsze jest krok przed
Re: Sentino - Aporofobia (2022)
Czy wersja POW, która jest dostępna aktualnie na YT po VPN, to jest ta sama co leciała dziś na live? Wydaje mi się, ze ta z live duuużo lepiej brzmiała.
Rafa chyba śledzi tematy na ślizgu, jakbyś akurat to czytał to daj może znać Sebastianowi, że ludzie zakochali się w pierwotnej wersji. Bo o ile tą pierwotną wersje z IG story sobie nadal zapętlam, to ta wersja co jest na YT nie ma tego vibe.
Rafa chyba śledzi tematy na ślizgu, jakbyś akurat to czytał to daj może znać Sebastianowi, że ludzie zakochali się w pierwotnej wersji. Bo o ile tą pierwotną wersje z IG story sobie nadal zapętlam, to ta wersja co jest na YT nie ma tego vibe.
Po chuj oni cos zmieniali w tym bicie w powww ja pierdole jebani crackheadzi
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
-
Hazardzista
Jakby zamiast tej marnej Ewy wjechała tutaj Oliwka to przecież track roku z miejsca, a tak to zostaje tylko jeden z najlepszych refrenów w plhh 
sytuacja wyglada tak, dobrego materialu starczylo na fenixa, czary mary i king sento. z zabojstwa lirycznego epilogu i aporofobii nie uzbera sie lacznie 5 trackow na poziomie. siara
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.