Chciałem znaleźć czyjąś rozkminę na temat możliwości słuchania gigabajtów komputerowo generowanej muzyki już w przeciągu kilkunastu lat i powolnego wymierania producentów samych w sobie, ale widzę, że raperów też można wyjebać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jakiś amerykański raper, wyglądający z tego co pamietam trochę jak Azjata. W klipie wsiada w mieście do kabrioleta, jedzie później przez pustą autostradę pośrodku niczego i ma halucynacje. 2010-2016 rok, tyle pamiętam. Ktoś kojarzy?
to jest pojebane, jeszcze najpewniej za mojego życia powstanie lewacka partia optująca za przyznaniem praw obywatelskich dla maszyn,
by mogły żyć na równo z ludźmi
creepy wh uj
phobos pisze:
skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
będzie renesans wśród lewicowej młodzieży amerykańskiej?
btw jestem pod wrażeniem jak sanders wplata swoją kampanie w pop kulture, 4 lata temu też były próby, ale strasznie źle to wyglądało
Wie ktoś może co to za akcja tam była z Pi'erre Bourne po wczorajszym koncercie? Na insta i twitterze coś gdzieś udostępniał, że już więcej nie przyjedzie do polski bo był jedynym czarnoskórym na lotnisku? xD Przybliży ktoś sytuacje?
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia