Young Leosia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Young Leosia
Trafiłem dziś na ten kanał. Jezu jak ta 2 w pewnym momencie zachwala Leosie i jej koncerty. Nie wiem czy oni tak na serio czy co
Jeden to nawet bardzo poleca jej album hulanki
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Young leosia potwierdziła że Bambi została 1 zawodnikiem jej labelu. Dawna uczestniczka SBM starter 4.
Dodano po 1 godzinie 31 minutach 11 sekundach:
Trochę zabawne jest to, że po starterze SBM strasznie jeszcze wciskał numery Luigi i Nypla, a kontrakt w Sony ma Mokebe i Bambi u Young Leosi.
Czyli 2 wciskana przez SBM z niczym, a ta 2 na kontraktach.
Dodano po 1 godzinie 31 minutach 11 sekundach:
Trochę zabawne jest to, że po starterze SBM strasznie jeszcze wciskał numery Luigi i Nypla, a kontrakt w Sony ma Mokebe i Bambi u Young Leosi.
Czyli 2 wciskana przez SBM z niczym, a ta 2 na kontraktach.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Decks w 42 min że obecna scena to pop a nie rap. M.in atakuje za to Zabsona i Young Leosie.
Lysy mówi że wspolne zdjęcie które chce zrobić z raperami, to Żabę zaprosi ale Young Leosie kwituje ,,nie żartujemy sobie"
Lysy mówi że wspolne zdjęcie które chce zrobić z raperami, to Żabę zaprosi ale Young Leosie kwituje ,,nie żartujemy sobie"
- benzoabuser
- Zbanowany
Dj kleks, który robi cały czas ten sam bit, a gdy próbował zarapować to don dukacz się załączył
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
powinien powstać jakiś specjalny wojak w fullcapie dla tych wszystkich gamoni pierdolących usilnie rzeczy typu "to pop a nie hib-hob"
- benzoabuser
- Zbanowany
Przypomnę, że deys został wyjebany z solarbiałas mafia za chodzenie w sukience
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A dlaczego gamoni? Skoro to czysta prawda z tym obecnym mejnem.
Ale już utkaj te pizdę, bo latasz po tych tematach z pełnym pęcherzem i pierdolisz swoje kocopoły.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Tak samo przecież można się pruć do Decksa o to ile podobnych bitów wypuścił, że nie ma tam nic świeżego i że to kopiowanie starych patentów od lat. No co jak co, ale to po prostu starcze pierdolenie bo facet nie rozumie dzisiejszego świata. Uznawanie kogoś za rapera lub nie XD, ja tylko przypomnę że sporo jego kolegów po fachu rapowało od linijki albo dukało na bicie i jakoś mu nie przeszkadzało, a przeszkadza mu inny styl i lecenie na tune. No i owszem dzisiejszy main jest chujowy, ale jakby się cofnąć w czasie to nie pamiętam kiedy nie był.RIVALDO111 pisze: ↑17 sty 2023, 17:02 A dlaczego gamoni? Skoro to czysta prawda z tym obecnym mejnem.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
bo jedno nie wyklucza drugiego i najgorsze jest to gadanie, że "nie no ja nic do nich nie mam ale to nie hib hob"RIVALDO111 pisze: ↑17 sty 2023, 17:02A dlaczego gamoni? Skoro to czysta prawda z tym obecnym mejnem.
kurwo jak nic nie masz to utkaj pizdę, widać jasno, że jednak masz i próbujesz to wykluczyć z twojej urojonej wizji tego czym jest hib-hob(w domyśle to do decksa)
Ja mysle, że do wielu rzeczy się można przyczepić w obecnej muzyce ale mówienie, że "to nie hip hop" mające z definicji deprecjonować daną muzykę to objawia autyzmu czy innego ograniczenia umysłowego. No i co z tego kurwa, że nie hip hop. Jak Rakim w 1987 nawijał inaczej niż cała scena to on nie był hip hop a jakieś LL Cool jaye czy inne sugarhill gangi to był hip hop bo lecieli na pojedynczych i nie nawijali o robieniu pitosu? Jak w 95 mystic stylez robili i ogólnie cała scena z memphis robiła rzeczy zupełnie inne niż wschód i zachód to nie był hip hop? No może nie był w ich nomenklaturze i co z tego? Jak joy division nie jebało powerchordów trzech na pałe to nie był punk? Jak miles grał z gitarą elektryczną przesterowaną i pianinem fendera czerpiąc z hendrixa i hard rocka to nie był jazz? Weźcie się pierdolnijcie w łeb bo ty @RIVALDO111 się z powołaniem minąłeś chyba i powinieneś założyć biuro interwencji rapowych i wyjaśniać tych twoim zdaniem nierapowych łaków w sposób zinstytucjonalizowany a nie pierdoląc takie kocopoły taśmowo. Nawet jeśli to Rap nie jest to nic tu do rzeczy nie ma. Możesz skrytykować w minimum merytoryczny sposób bo jest do czego sie przyjebać to uzewnętrzniasz się jak 14 latka, która dopiero odkryła hip hop ale ten penerski i świata poza pryszczatymi ryjami ze steprecords nie widziała.
Ale z tymi nowymi cycami to ta leosia całkiem niezła tera jest
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
zamknij mordeRIVALDO111 pisze: ↑17 sty 2023, 17:02 A dlaczego gamoni? Skoro to czysta prawda z tym obecnym mejnem.
haha, kwintesencja tematu i wjebania się między wódkę, a zakąskę
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Ale to info poszło 31.03 jeszcze. Może tobie chodziło o ten żart, że Ostry Leosię na feat. wziął?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji