Podzielam poglądgenocidegeneral pisze: ↑06 cze 2026, 14:52 no to chuj mu w dupę, zajebisty motyw właśnie, więcej gier powinno tak wyglądać, jak ktoś chce do produktu interaktywnego podchodzić raz to niech wypierdala do kina, a jak hurr durr nie mam czasu na granie to też niech wypierdala
[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
no łebki z "nie mam czasu na granie bo jestem ojcem i ni mam czasu" najgorsze, moj ziomek po prostu se przechodził Persone 5 z pół roku albo i dłużej i sie jarał, nikt nie mowi zeby ogrywac kazde gre jaka istnieje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Od rpg wręcz wymagam tego żeby wybory blokowały potencjalne ścieżki, dialogi itp - a jeśli tam od wyboru zależne jesr zwiedzanie jakiegoś poziomu to tym bardziej w pyte
- Haczapurjan
No ja w zasadzie powtarzam też pogląd RED-ów i dlaczego zarzucili ten pomysł w trójce
no niestety trzeba robić gry pod normictwo zblazowane, na szczęście w takim baldurze 3 chuj został wbity w takie konwenanse i jak się zagra po złej stronie to wydarzenia są zgoła inne, chociaż nie do tego stopnia co w wiedźminie dwójce
Trzy lata temu grałem po raz pierwszy, skończyłem całość z dodatkami włącznie i teraz na fali zapowiedzi nowego dlc robię sobie drugi playthrough.
No i podtrzymuję wcześniej wyrobione zdanie, że wątek Krwawego Barona to jedna z najlepszych questowych historii w grach, wczoraj zrobiłem inne zakończenie tego wątku i ponownie jestem pod wrażeniem.
Właśnie wchodzę do Novigradu po raz pierwszy w tym przejściu i sam nie wiem które miasto jest lepsze w klimacie “średniowiecznym”. Kuttenberg z KCD2 czy właśnie Novigrad. Lecę dalej
No i podtrzymuję wcześniej wyrobione zdanie, że wątek Krwawego Barona to jedna z najlepszych questowych historii w grach, wczoraj zrobiłem inne zakończenie tego wątku i ponownie jestem pod wrażeniem.
Właśnie wchodzę do Novigradu po raz pierwszy w tym przejściu i sam nie wiem które miasto jest lepsze w klimacie “średniowiecznym”. Kuttenberg z KCD2 czy właśnie Novigrad. Lecę dalej
- CeHaTeHaCe
fabularnie nie ale jak już tam trafisz i załączy się soundtrack to przeprosisz kolorki. niepodrabialny klimat, przynajmniej w mojej głowie bo ostatnio grałem lata temu
podbijam, fabularnie SzK bije na głowę KiW, natomiast pierwsza wizyta w Touissant robi ogromne wrazenie nawet dzisiaj, zupelnie inna lokacja niz pozostale, piekna i kolorowa, ale nadal pozostajaca w wiedzminskim klimacie