Spis rozjebusów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Spis rozjebusów

Post autor: baqlashan »

WHITE pisze: 04 cze 2020, 21:56 Pozdro Dla Ludzi to najlepsze pozdro i nie mówcie że nie
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Aktualizacja od Pomidora:
Spoiler
Do Wiadomości Ludzi

Jak Wiecie wczoraj Aktorzy
Filmu a Symetria ogłosili oficjalnie że 'czopka popka"
na Wolności nikt nie schowa ani nie schował
Bo takie Decyzje Podejmują Ludzie w Kryminałach, a ze mnie chciano zrobić ofiarnego kozła rzucając jakimiś wirtualnymi chujami.. Takie, rzeczy niech dzieją się w ich filmie skoro już w to jak i w czopka zainwestowali..
Czego Nie Potwierdza Większa część Polski
Od Rana Mam telefony z Polskich Zakładów Karnych, gdzie Ludzie z Zasadami Naprawdę tym Żyją,
Oraz dużo Znanych Ludzi
Będących na Wolności
Nie Publikujących siebie w telewizji bo Życie Człowieka tego Zabrania,oraz rysowania Wizerunków Więziennych na potrzeby filmu..
Stop Pomówieniom i stop
Konfidentom stwierdzili że papiery są ok i tylko o to Byli proszeni nie wiem poco obczernianie że jestem frajer skoro nie jestem a nazwy Waszych kanałów temu Zaprzeczają.
Żurom w Rapie dawno się
Skończyłeś Ty nie ja dlatego dlatego mów za siebie nie Wszystkich
Misiek znałem popka i wstyd mi że Cię o to poprosił bo w Zakładach Karnych miałem wyjaśnione
tylko 'czopek popek' drugi raz podjoł za mnie decyzję
pierw w prokuraturze teraz przed Ludźmi jeśli po filmie będzie skopany to proszę niech nie przyjeżdża przy Trójce Dzieci i Mojej Kobiecie na kolanach znowu płakać a Ludzie Dzwonią z Z.K. że itak nie będzie z nim w porządku..
Nie będę walczył z Ludźmi
Bo nie jestem cwaniakiem..
Mam telefony że do polskiej puchy na wyrok który mam do odleżenia śmiało Położę się z Głową do Góry

P.S.

Każdy Człowiek Zasad który się Ze Mną Zgadza Proszę Pisać na Fun Page

Cześć Krzysztof "Pomidor"
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Pomidor vs Żurom to będzie najlepszy technicznie beef w polskim rapie
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

a-ale beef z fristajlowcem to samobójstwo
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #110 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
chomaz

Post autor: chomaz »

baqlashan pisze: 05 cze 2020, 7:25
WHITE pisze: 04 cze 2020, 21:56 Pozdro Dla Ludzi to najlepsze pozdro i nie mówcie że nie
Myślę, że to nieumyślny skrót od Git-ludzi podział na ludzi i frajerów, ale faktycznie wygląda absurdalnie w tym całym poemacie Pomidora.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Jaką on w tym oświadczeniu odlotową pisownię stosuje :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A pomidor nie jest analfabeta przypadkiem? Latało kiedyś info, że jest niepiśmienny
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: dzisiaj, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

Pomidor pisze: obczernianie
mega spoko
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

!!!CZYTAJCIE OPIS!!!POZDRO MAŁOLAT K2!!! STOP POMÓWIENIOM!!! (06.06.2020 )
Spoiler

Pozdrawiam Normalnych Ludzi
STOP POMÓWIENIOM i STOP KONFIDENTOM !!!!!

PS DO HEJTERÓW PISZĄCYCH BZDURY I PODŁE POMÓWIENIA W KOMENTARZACH :

Admin będzie kasowal komentarze i profile które ewidentne mnie notorycznie pomawiaja, świadomie piszą oszczerstwa i chcą pokazać w złym świetle. Prosty Przykład : Zarzucacie mi niektórzy,że : wziąłem ka$e od Popka, kupiłem sobie za to zegarek,markowe okulary,czapkę, buduję dom, kupiłem działkę, wyjechałem nad morze ,nakręcilem to video teraz, czyli 6 czerwca 2020 roku i inne oszczerstwa, po prostu kręcicie krzywe afery!!!

Fakty :

Jak ktoś uważnie obserwuje ten kanał, dodatkowo mój profil na Instagramie, prywatny na Facebooku, to dobrze wie lub może sprawdzić, że :

1) Te charakterystyczne okulary mam już ponad 2 lata !!!
2) Czapkę DJ 600 V mam ponad 3 tygodnie ( kupiłem u ERO w Serum tuż po wyjściu z AS Białołęka,nie pamiętam dokładnie ale między 10 tym a 15 tym Maja, więc 3 tygodnie wcześniej, zanim doszło do słynnych przeprosin Popka i video z 4 czerwca 2020 roku)
3) Ten Filmik ( nad wodą 18 minutowy, co jest słaby głos do 6 minuty) został nagrany ponad 2 tygodnie temu, a został opublikowany w dniu wczorajszym czyli 6 czerwca 2020 roku, nie było to live !!!
4) Nie dostałem żadnej ka$y od Popka.
5) Popek i Pomidor mnie oszukali, oszukiwali w swoich opowieściach, Popek w końcu przeprosił, Pomidor NIE i dalej przed Wami i mną brnie w kłamstwach, a dodatkowo publicznie pucuje się do rzeczy, o których nie powinienem mówić, ale dzięki temu przyznaje się do tego, że jest podłym kłamczuchem i nie wierzę mu ani trochę.
6)Ten staw, dom nie jest mój i nic tam nie buduję ( posłuchajcie uważnie tego co mówię, że chciałbym w przyszłości osiągnąć ten cel )
7)Zegarek dostałem od mojego Przyjaciela Patryka w prezencie po wyjściu, na tzw dobry początek, z fartem i mam go na filmikach video, tak samo jak czapkę za 40 zł I okulary za ponad 2 tysiące złotych ( jedyna taka para droga jaką mam, by nie było zaraz, że Żurom ma niewiadomo co,a nawet jakbym miał to co w tym złego )
8) Po wyjściu z AS mam dużo długów, zobowiązań, bo 2 lata nie zarabiałem żadnych pieniędzy, a siedzenie kosztuje, 3 Adwokatów też wzięło swoje,dopiero trafilem na 4 tego który za rozsądne pieniądze dobrze pracuje i mamy wspólna strategię.
9) Do Małolata K2 nie mam nic i o tym mówiłem, wyraziłem swoje zdanie również teraz w filmiku i jak ma nowe dowody na temat Popka i Pomidora to niech publikuje i ogólnie jak macie, to działajcie, bo ja nie mam monopolu na walkę z krzywymi akcjami i sam świata nie zbawie.Dzialaj więc Małolat K2 i inni, SUPER !!! Im więcej Nas tym lepiej, nie dajmy się poklocic przez zawistnych ludzi,hejterow, frajerów podszywajacych się pod fałszywymi kontami i piszącymi nieprawdę, służby, osoby które poszły na współpracę i innych.
10 ) Robert RS 77 Masz swój styl, działaj, walcz z ku.estwem również, czasami trzeba chwilę poczekać a nie iść na żywioł, proponuję zapoznać się z książką " Sztuka Wojny ",bo tylko dobry strateg wygrywa całość i czekam na pewne dokumenty by zakończyć sprawę też z Popkiem. Jeśli okarze się, że przeprosił mnie z Miśkiem i Was jako widzów na tym słynnym video, a zakryl prawdę i wyjdą kolejne klamstwa, to też będzie miał pocisniete jak Pomidor, bo we dwóch ich będę traktował równo jak frajerów. Tyle..Czas w czerwcu A najpóźniej w lipcu pokaże co i jak, bo nie wszystko mogę ustalić od ręki i wymaga czasu..Ty nie mój wróg, ani ja twój, więc wstrzymaj się i twoi zwolennicy z oceną mnie jako człowieka do lipca 2020. Tyle
11) Żadnej ka$y od Popka nie wziąłem
12) Wyjazd nad morze, planowałem w AS w 2019 roku, by po wyjściu wyjechać z gronem bliskich mi osób, porozmawiać, spędzić pozytywnie czas, odpocząć, a,że akurat wyszło to podczas gówno burzy z Popkiem i Pomidorem, to inna historia, ba....Nawet przez to zostalem w Wawie i musiałem dzień później dojechać do wszystkich.

To tak w wielkim skrócie, by pokazać, że działam mądrze, przemyślanie, nie na wariata i prawda musi być czasami dawkowana stopniowo, gdy poznajemy kolejne okoliczności i dlatego przy skomplikowanych sytuacjach, powstaje w tym np wypadku parę video, opisów i temat idzie do przodu. Popek oszukal mnie i Pomidor też wielokrotnie, ręki im nie podam i kontaktów utrzymywać nie chcę z takimi Panami ( by była jasność)

Pozdrawiam Normalnych Ludzi
STOP POMÓWIENIOM i STOP KONFIDENTOM !!!!!
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Który to wszechświat ze Zurom dyktuje komu rękę poda a popek nie jedzie z nim?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
samcro

Post autor: samcro »

Masakra właśnie. Loża się zebrała i rozkminiają kto git a kto nie :D jakiś misiek co kiedyś był gangusem i żurom co kiedyś był raperem :D
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
dziendobry

Post autor: dziendobry »

Piekny ten filmik z obsranym popkiem
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Chryste, prawda prawdą, ale każdy z nich mógłby ogarnąć ortografię, choćby w podstawach.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Pomidor ma na zapleczu swojego syna Szymona Smorąga, czy tam brata bliźniaka (nie wiadomo do końca), a ten ma spory fanbase na swoim YouTube to mu ogarnie armię do pomocy.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

jajca pisze: 05 cze 2020, 20:29 A pomidor nie jest analfabeta przypadkiem? Latało kiedyś info, że jest niepiśmienny
:bowdown:

to by w sumie dużo wyjaśniało
Awatar użytkownika
ChampionSolo
Zbanowany

Post autor: ChampionSolo »

Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Żurom z tym gadaniem kto ma mieć jechane, a kto nie jest najlepszy w całej sprawie. poczuwa się bardziej niż popek i pomidor za najlepszych lat, a misiek go poklepuje po plecach
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
KomunistomPodPrad

Post autor: KomunistomPodPrad »

.........
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:28 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
Połas

Post autor: Połas »

Wjechał film od Pomidora.

Obrazek
ocznik

Post autor: ocznik »

witam, witam wszystkich, szczególnie ludzi :lol:
ODPOWIEDZ