i bardzo dobrze
mam nadzieje że tego nie zmienią, bo wreszcie wymagane jest troche rozumu i godności żeby bronić
i wcale to nie jest jakieś mega trudne, tylko trzeba się odzwyczaić od tego gówno gameplayu obronnego z poprzednich edycji
mi w tym aspekcie się gra wybornie, ale mam za to problem z wykańczaniem akcji - tylko nie wiem, czy to nie kwestia tego jakimi kartami grałem, ten Malen ze stylem niby miał 99 finishing, ale raz strzelał fajnie, a innym razem w podobnej sytuacji się kompletnie kopał po czole
wczoraj wbiłem sobie pograć na koncie ziomka o którym tu już pisałem że mu nadropiło i testowałem Lewego, i szło to dużo lepiej
więc jako że wczoraj +200k to mogłem sobie pozwolić na zeszrotowanie składu i też pójście w Bundes
https://www.futbin.com/20/squad/8412502
dużym plusem tego składu też jest to że postawni chłopcy tutaj są, bo ci holendrzy moi poprzedni to tak troche średnio w tym aspekcie
teraz prawdopodobnie będę zbierał na Sane, chociaż jego cena jest totalnie popierdolona to jednak przydałby się na boku większy gaz niż ma Perisic, chociaż nie jest on najgorszy
a co do tego handlowania i tak dalej, to od 2 lat FIFA wspiera bardzo mocno takie "po prostu granie"
wbijając ledwo to G3 (12 winów? czy coś takiego więc nie trzeba nawet grać całych 30 meczy, z czego te pierwsze 8-10 wbić jest bardzo łatwo bo zwykle losuje debili) zbieracie podwójne nagrody, bo jeszcze nabijają się punkty do Rivals, więc zgarniacie minimum ze 150k w tygodniu (średnio 65k za rivals biorąc monety + 35k i paczki za FC) do tego SBCki, więc w perspektywie 2 miechów można z tego zbudować bardzo mocny skład - tylko że dla mnie to akurat jest minus, bo doprowadziło to właśnie do sytuacji że od stycznia/lutego każdy może mieć top karty i biorąc pod uwagę jak wyglądał gameplay to się przez to totalnie odechciewało grać