Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Fifa

Post autor: Cz4rny1337 »

no i po co zaczynasz

po co sie pytam

uwaga moje ulubione zdanie: to co maja koledzy

pozdrawiam
Spoiler
jak tylko fifa to wybierz xboxa bo tam i tak nie ma innych gier
Obrazek
Awatar użytkownika
jawor

Post autor: jawor »

faktycznie kupowac to co koledzy to najlepsze i co najbardziej mnie przekonuje, dzieki
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

W końcu wpadło coś konkretnego. Coman za SBC. Poszedł za 25k. Łącznie z innymi kartami około 40k zysku. W ogóle orientuje się ktoś kiedy rozdawane są nagrody za SB? W 19 nie wbijałem tego tak namiętnie więc się nie interesowałem.

[mention]kapec[/mention] dziękówka!
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2019, 12:44 przez Miechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

[mention]Miechu[/mention] w nocy z niedzieli na poniedziałek, chyba o 2 (mogłem się pierdolnąć o +- 1h)
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

https://www.facebook.com/groups/nowafif ... 874819587/

Mmm nowa sztuczka, która jest dobra jak croqueta, Fifa jak zwykle.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
kapec

Niestety, trzeba być członkiem grupy żeby zobaczyć co tam wrzuciłeś.
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Generalnie chodzi o crabwalk, czyli krótkie przełożenia piłek między nogami, które działają jak croqueta i rozbijają obrońców w pył.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Gra pomocnikow w obronie bez pilki to jest kurwa jakis bullshit, oni se stoja tylko i sie odsuwaja
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

i bardzo dobrze :dunno:
mam nadzieje że tego nie zmienią, bo wreszcie wymagane jest troche rozumu i godności żeby bronić
i wcale to nie jest jakieś mega trudne, tylko trzeba się odzwyczaić od tego gówno gameplayu obronnego z poprzednich edycji
mi w tym aspekcie się gra wybornie, ale mam za to problem z wykańczaniem akcji - tylko nie wiem, czy to nie kwestia tego jakimi kartami grałem, ten Malen ze stylem niby miał 99 finishing, ale raz strzelał fajnie, a innym razem w podobnej sytuacji się kompletnie kopał po czole
wczoraj wbiłem sobie pograć na koncie ziomka o którym tu już pisałem że mu nadropiło i testowałem Lewego, i szło to dużo lepiej
więc jako że wczoraj +200k to mogłem sobie pozwolić na zeszrotowanie składu i też pójście w Bundes
https://www.futbin.com/20/squad/8412502
dużym plusem tego składu też jest to że postawni chłopcy tutaj są, bo ci holendrzy moi poprzedni to tak troche średnio w tym aspekcie
teraz prawdopodobnie będę zbierał na Sane, chociaż jego cena jest totalnie popierdolona to jednak przydałby się na boku większy gaz niż ma Perisic, chociaż nie jest on najgorszy

a co do tego handlowania i tak dalej, to od 2 lat FIFA wspiera bardzo mocno takie "po prostu granie"
wbijając ledwo to G3 (12 winów? czy coś takiego więc nie trzeba nawet grać całych 30 meczy, z czego te pierwsze 8-10 wbić jest bardzo łatwo bo zwykle losuje debili) zbieracie podwójne nagrody, bo jeszcze nabijają się punkty do Rivals, więc zgarniacie minimum ze 150k w tygodniu (średnio 65k za rivals biorąc monety + 35k i paczki za FC) do tego SBCki, więc w perspektywie 2 miechów można z tego zbudować bardzo mocny skład - tylko że dla mnie to akurat jest minus, bo doprowadziło to właśnie do sytuacji że od stycznia/lutego każdy może mieć top karty i biorąc pod uwagę jak wyglądał gameplay to się przez to totalnie odechciewało grać
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

No przypomniało mi sie ze istnieje cos takiego jak pressing drugiego zawodnika, uzywajac tego juz w miare spoko sie kontrolowało obrone przez ostatnie 2 mecze. Zawsze w miare dobrze sie broniłem i gorzej mi szło w ataku, ostatnia fifa wszystko pozmieniała
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Dzień dobry chciałbym życzyć wam kolejnego udanego roku w wkurwianiu się na tą samo grę ale jednak miłych chwil spędzonych w turniejach ślizgawkowych.

Oraz chciałbym przypomnieć mema którego popełniłem, żartobliwie oczywiście.
Spoiler
Obrazek
Jak tryb kariery a nie to coś przez neta jest spoko w tym roku albo granie jedym zawodnikiem zostało ulepszone, to może nawet popykam na singlu.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Zacząłem robić sbc Hybrydy Lig i Narodów i zostało mi ostatnie do zrobienia, które zapewne jest z tą nieszczęsną lojalnością, ale postaram się przygotować sobie na piątek, żeby ją powbijać w dwóch zadaniach i będę miał jakieś 3 niezłe paczki na start + 13k monet, a to zawsze coś. Robiłem wczoraj przed spaniem z tych Hybryd Lig i Narodów zadanie szatańska łamigłówka i żeby mieć te zadanie zrobione na już, zapewne tam trochę lojalności trzeba było mieć to się z 30 minut nagimnastykowałem. Wydałem 8k na to zadanie, ale warto było, bo wyleciał mi Icardi (za dużo warty nie jest), ale też Wijnaldum (35k), więc spoko.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

krw pewnie znowu kupię, kupować czy nie kupować? :dunno:
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

To już lepiej kupić sobie dildosa. Wyrucha trochę słabiej niż Fifa, ale jest tańszy
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Kupilem sobie if Auriera x2 po 22k i dwóch Nelsonów Semedo po 18k. Niech rosną gołąbeczki.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Tego ostatniego zadania z hybryd lig i narodów to się nie da zrobić za nic, bez lojalności i to chyba na pełnej jeszcze, jakie to męczenie buły.
Dancio

Post autor: Dancio »

Kepa vs schmeichel. Kogo wybrać na początek? Testował ktoś obu? (tak wiem wiem, obaj chujowi, ale kogo na początek z EPL)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

UlicaRzadzi pisze: 25 wrz 2019, 22:02 Tego ostatniego zadania z hybryd lig i narodów to się nie da zrobić za nic, bez lojalności i to chyba na pełnej jeszcze, jakie to męczenie buły.
no ja musiałem w hybrydach ligowych musiałem wbić lojalkę 10 zawodnikom także tego :D a z paczki i tak gówno wypadło. Pytanie techniczne jako, że dopiero zaczynam przygodę z PS4. Jeżeli kupię wersje box to będę musiał instalować fifkę od nowa czy uruchomi mi się na podstawie plików z eaaccess? Jak to jest? Obawiam się, że stracę postęp i nie wiem co robić :D
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Żadnego postępu nie stracisz. Dane twojego klubu są na serwerach EA, dopóki sam sobie klubu nie skasujesz, to nie ma opcji by zmiana z wersji płytowej na cyfrową, czy odinstalowanie i ponowna instalacja coś ci zrobiło z FUTem :)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
kapec

Miechu pisze: 26 wrz 2019, 9:37Jeżeli kupię wersje box to będę musiał instalować fifkę od nowa czy uruchomi mi się na podstawie plików z eaaccess?
Powinna normalnie uruchomić się bez ponownego nagrywania.
ODPOWIEDZ