Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Suja odpisz na insta, temat jest. Salutens
jeszcze efesik wjechał na obiad bo dawno nie było, salutens z wieczora a nie z rana
- scam_sakawa
Dobry dzisiaj trening u Dareczka, kozłowanko poćwiczone, salutens no i eloszka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ooo ale takie nadziewane cukinię mięskiem to bym opierdolił salutens
- Oportunistycznyebaka
Dziś wróciły urodzinowe życzonka, tak w ogóle ktoś odbieral te płyty czy czapki na Gocławiu nie żadnym tam Wrocławiu, czy raczej Sujbit tak tylko farmazoni?
Ziomkowi zamówiłem czapqję, normalnie odebrana, full legit, zresztą nie wiem jak mogłeś tak pomyśleć
-
Eqerest
I wjeżdża nowy bengier na rewiry, Suja rapuje o życiu artysty hiphopowego w getcie warszawskim. Ale nie tym podczas II wojny światowej, tylko tym współczesnym na Gocławiu, nie tam żadnym Wrocławiu. Salutens!
Ostatnio zmieniony 01 paź 2024, 18:19 przez Eqerest, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oportunistycznyebaka
Który to z Sujbitronem prowadzi dialog pod ostatnim numerem na yt? Przyznać się, Dareczek się odpalił jak skooorwesyn.
-
Eqerest
Faktycznie, odpalił jak petarda w Sylwestra. Żeby tyle energii wkładać w udowadnianie innym, że ma się gdzieś ich opinię.
Biedne matki internautów kwestionujących talent Sujbitrona. A najbiedniejsza matka Darka, że ma takiego syna narwanego.
Dodano po 22 godzinach 44 minutach 38 sekundach:
Sujbit chyba wytrzeźwiał, bo usunął hejterskie komentarze. Może to też kwestia upałów i odwodnienia po grze w kosza z młodszymi o 30 lat małolatami.
Dodano po 22 godzinach 44 minutach 38 sekundach:
Sujbit chyba wytrzeźwiał, bo usunął hejterskie komentarze. Może to też kwestia upałów i odwodnienia po grze w kosza z młodszymi o 30 lat małolatami.
Ja go przyatakowałem,sprawdziłem te lewe konta i wszystkie z 12 listopada,co za łeb ze wobie pisze ze super głos
widze ze jest wiecej koneserwów Dariusza ,dzisiaj coś mało relcji
salutens i emano wieczorową porą a nie rano kolejny numer i klip Hłosta który nagrałem ze swoim dobrym ziomkiem RH213 do którego bit zrobił nikt inny jak wits kawałek opowiada o tym ze najlepiej to odstawic dragi i alkochol na bok i czas zająć sie sportem / @rhimp213
Suja THS KLIKA -CHŁOSTA (FEAT) RH 213 (PROD.) WITS

Sujbit co wyjaśnia debili na story co wzięli udział w filmie o hip hopie
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
-
Eqerest
I obiecuje, że woli pozostać podziemnym raperem, niż mieć 10 tysięcy wyświetleń, tak go odrzuca obecna polska scena hiphopowa. Sujbit trochę jak pan z brzuszkiem, który owszem, mógłby mieć sześciopak, bez problemu, ale nie chce bo wkurwia go obecny kult ciała i bycia fit.
sujbit salunens i eloszka z rana nie z wieczora wsunął hamburgery i udzielił mu sie styl z ju es ej na gocławiu potem dzienna dawka NBA i zalaczyl mu sie kendric lamar mode rozstawia teraz obszczymurow po katach ze swojej bazy na goclawiu nie jakims tam wroclawiu, emano cyk
polska kajzera testujemy tak zwanego hamburgiera
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
Eqerest
Tego żarcia które Suja serwuje wystarczyłoby na wykarmienie czteroosobowej rodziny. A on przecież tylko z matką mieszka. I wygląda jak szczapa. Co on z tymi piccaweczkami i barykentami robi?
Darek wyjechal na dzialke z Kaszmirem. Fajnie chlopaki spedzaja czas, klimat jak za malolata.
-
Eqerest
Wcześniej był też wyjazd na grilla z Kaszmirem i wspólne palenie lolka. A działka w Gostyninie bardzo elegancka, nie wiedziałem że Sujbit ma takich dzianych znajomków. Ale należy mu się kilkudniowy odpoczynek od gocławskiego getta.