ale się spasł
Young Thug
Re: Young Thug
Nie spasł tylko przydziczył 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
+ pushing p = pushing positivity
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Topka kawałków Thuggera panowie. Takiego go najbardziej lubiłem, po prostu bawiącego się na bicie.
Również loffciam 
Wrzucę jeden ze swoich ulubionych:
I jeszcze ostatni feat u Kanye super wyszedł
Wrzucę jeden ze swoich ulubionych:
I jeszcze ostatni feat u Kanye super wyszedł
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
4:01
Spoiler
szacunek że nikt nie zaczął się bujać, ja ledwo wytrzymałem przed komputerem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Feeling troche jak tutaj
Spoiler
nie no ten jeden adwokat w 4:40 nieśmiało buja głową
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
hahaha faktycznie, absurdalne jest to nagranie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
az sobie wlacze RG, bo dawno tego projektu sluchalem. W ogole ten numer Lifestyle Thugger chcial PODOBNO oddac dla Weezyego, ale on ponoc odrzucil propozycje, bo woli robic wlasna muze niz brac teksty od kogos. Nie wiem ile w tym prawdy, mignelo mi to gdzies na necie w zeszlym miesiacu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.