Popek
Re: Popek
Nie jestem pewien ale wygląda na odcinanie kuponów.
Dawid Obserwator o akcji z Popkiem
Dawid Obserwator opublikował post, w którym przedstawia swój punkt widzenia na skandal z Popkiem.
– Nieśmieszny żart, ale też nie ma co przesadzać. Jak widzę kogoś, kto gardzi kimś, kto jest chory, ubogi albo bezdomny, a rozczula się nad losem jakiegoś owczarka, to według mnie ma trochę zaburzoną hierarchię wartości – napisał zawodnik Step Records.
Dawid Obserwator szybko usunął swój wpis. Prawdopodobnie przez wzgląd na nastroje społeczne. Ludzie domagają się linczu na Popku, a każda odmienna opinia jest torpedowana i równana z ziemią. Nie zapominajmy jednak, że co by się nie działo, to człowiek jest zawsze ważniejszy od zwierzęcia. Oczywiście każdy, kto dopuści się przestępstwa powinien ponieść odpowiednią karę.
GSP pocisnął Obserwatora
Tymczasem GSP skrytykował Dawida za jego post. – Dawid Obserwator jak mu pocisnąłem za ten post jego, to mnie oficjalnie zgłosił o nękanie do Instagrama. Już z 5 raz odmawia spotkania – ujawnił Mahatma.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
gsp z propsem
co za idiotyczny komentarz, co by sie nie działo czlowiek jest zawsze wazniejszy od zwierzecia, a co popkowi ten pies tez machał fujarą po ryju z napisem jebać?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
żaden nie ma racji, ale wynika to z ich wiedzy
popek kiedyś (chad): hipsterzy kurwa, nie zycze sobie, zebyscie sluchali mojej muzyki, prosto, firma, dill gang, tak sie powinno chodzic po tej planecie, jebać
popek teraz: o boshe heatują mnie w internecie osoby niezyczliwe
popek teraz: o boshe heatują mnie w internecie osoby niezyczliwe
świadomość swojej ignorancji
- scam_sakawa
droga sportowa Popka to taka sama droga uwodziciela saturna
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wie że w chuuuuj sosu straci więc mecenas podpowiedział taki ruch. Troszq ucichnie panie Pawle i dalej bonanza
Z gorzałą i prochami nikt nigdy nie wygral
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dla bakłażana on i tak będzie ofiarą lobby polskich psiarzy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
święty mikołajuw w tym roku przyszedł szybciej