VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Luxair

Re: VNM

Post autor: Luxair »

2rzyn pisze: 03 maja 2026, 18:09 Normalnie najpierw opowiadal mi przez tydzien jaki to jego album jest zajebisty i fresh i ze powraca rozjebac scene jak gruba baba w cyrku, a jak w koncu mi przeslal mp3 paczke ktora wg mnie byla przechujowym szajsem to od falszywcow wyzywa hahaha. Co za pojebaniec.
Zaoferuj mu kontrakt, niech sprząta
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Pomysł na biznes dla prywatnych terapeutów - kółka wsparcia dla raperów po trzydziestce, którzy nie mogą się odnaleźć w dzisiejszych czasach, jest nisza do zapełnienia i zarobienia kilo kwitu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

ciekawe z czego on się obecnie utrzymuje, wiem ze to wścibskie, ale vnm się chwalił w wielu numerach hajsem i jego wydawaniem.
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

@TooMuchSmoke typ ma denekstbest z wspolasem pewnie cos tam z tego wpada z jakis zaiksowych tantiemow raz mniej raz wiecej ma tez z wspolasami jakis madunicorn co organizuje wydarzenia koncerty i kreci jakies teledyski reklamy plus gdzies tam sie przewinelo kurwa studio nagrac i jakas proba marki odziezowej takiej kurwa wiecie o co chodzi huj wie jak to wyglada ale pewnie tez cos skaplo
muzy nie robi koncertow nie gra ale za to ma w huj niskie koszty operacyjne jak na rapera w tych czasach bo nosi drewniane kolka na rzemyku zamiast diamentowego chokera i wskakuje w zwykle ciuchy z sieciowki zamiast levisow z naszywka krzyza marki chromowane serca za dwadziescia patykow kupione przez bananowego homoseksualnego posrednika ktory ma kanal na yt o tym ze ubiera raperow i se nosi zwykle trampki sportowe dla wygody bo zapierdala rowerem a zapierdala rowerem bo nie ma swojego auta nie placi za wache nie placi ubezpieczenia nie placi leasingu wynajmu i nie musi wymieniac czesci
jak dobrze podumal kiedys to ma swoj kwadrat i czynsze se zaplaci a jak nie byl sprytny to na wynajem musi wywalic
auta nie ma to baby tez nie ma to nie musi zapierdalac na urlopy egzotyczne albo bujac sie po knajpach wiec zostaje mu hajsu na klocki lego a za reszte ma na pasztetowa i fazowanie
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Załatwiłem mu te robotę, ale nie chce by tam na wieki został ziom
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

@BENGAL te studio nagrań co z tomsonem otworzył padło zanim zdażyło się rozkręcić, ciuchy to chyba żartujesz ze ktoś w 2026 zapierdala w merchu denekstbest :D „wydawnictwo” od lat jest martwe i nie wypuściło nigdy albumu, ani nawet singla, który generowałby zyski, hajs x ZAIKSu? Może stówka miesięcznie wpadnie za jakieś featy u Pawbeatsa. Chaty swojej nie ma bo wszystko roztrwonił, a wynajem w wwa do najtańszych nie należy. Wpisałem w google „madunicorn agencja reklamowa” to jedyne co wyskakuje, to jakas drukarnia z Wrocławia. :bag:
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Napiszcie mu na granicie był wolny i znał cenę
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Te zaiksy i ciuchy to chyba strefa fantazji psychofana.
Do tego studia nagran to tez nie wiem kto jezdzi. A nawet jesli to 7/8 ma pewnie z tego thomson i resta ferajny.
Vnm to tam jedynie jeat od wkurwiajacej gadki "motywacyjnej" typu yeaaaah mannn, thats right, zajebiscie mooooordoooo
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Ważne, że jest szczęśliwy, a nie zmęczony facet co zapierdala na kredyt i utrzymanie grubej żony z bachorami
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

No z tej storki wynika, że chyba aktualnie jest rozgoryczony
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

To "pokolenie" typu V, tetris wena itp to co by nie mówić strasznie pechowo sie wstrzelilo, był moment ze wydawało sie ze są na mega wznoszacej fali, aż tu przyszedł newschool i zmiotło ich z planszy. Byli za nowi dla oldcheadów i za starzy dla nowej fali i zostali z ręką w nocniku.
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

KILLIE pisze: 04 maja 2026, 7:59 Napiszcie mu na granicie był wolny i znał cenę
xD pierdolne to markerem
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!

#freefromage
Awatar użytkownika
2rzyn

Gad demet fał menel
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

Moltisanti pisze: 04 maja 2026, 9:49 To "pokolenie" typu V, tetris wena itp to co by nie mówić strasznie pechowo sie wstrzelilo, był moment ze wydawało sie ze są na mega wznoszacej fali, aż tu przyszedł newschool i zmiotło ich z planszy. Byli za nowi dla oldcheadów i za starzy dla nowej fali i zostali z ręką w nocniku.
Oni chyba myśleli że dobry rap nie potrzebuje promocji, a każdy na legalu zajebał jakieś miałkie gówno. Potem jak na luzie robili EP-ki (monochromy I tristesol) pokazali że potrafią ale było to już totalnie niemainstremowe.
Prawda taka że przyszły majorsy, wyjebaly ogromne siano na promocję i woleli wziąć 20 latka bez szkoły i ściągać z niego procent niż się męczyć z rondlarzami. A szkoda bo teraz się szerzy pedalstwo
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

No taki VNM w pewnym momencie uznał, że on to nie potrzebuje mieć nikogo na featach i zamknął się we własnym sosie fanów na nie wiem 3-4 płyty? Te kolaboracje wszystkie są w chuj istotne, aby nowi ludzie mogli o tobie usłyszeć, zwłaszcza jak nie masz poza tym żadnego innego marketingu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
2rzyn

Podstawowa kwestia: nie mozesz byc chujowy i nagrywac chujozy

O tym zapomnial fałenem
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

taki np. Oki by się nie zgodził
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

VNM to przede wszystkim uznał, że po debiucie zostanie podróbką Drake’a z dodatkowym chromosomem i będzie raczył słuchaczy swoimi głębokimi przemyśleniami i “śpiewem” na poziomie najebanego kumpla o 2 w nocy.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Pedał grad, pedał pedał grad
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Wrzucił Elbląg na mapę jak sam nawijał. Przyznam, że przed VNMem nie wiedziałem o takim mieście.
ODPOWIEDZ