Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Hiszpański finał
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
"Za co czerwona"
Przecież to bezpośrednia dla kurwy powinna byc, zresztą jeszcze w tunelu jakieś przepychanki były Savica
jest gdzieś wersja 10 godzin?
ej czy szpakowski byłby w stanie wymienić więcej niż połowę zawodników z meczu, który skończył komentować 5 minut wcześniej?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
chciałbym być jak phil foden
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pierwszy meczyk jaki oglądałem od wieków i dwóch durni, których nie dało się słuchać. ile można pierdolić o tym, że mecz jeszcze może potrwać kilka minut i zobaczymy ile sędzia doliczy, bo podstawowego jest jeszcze 8, ale mecz może potrwać 15-20 minut, zobaczymy tylko ile sędzia doliczy 
ale zalutowal rany julek
Xaviball
ogladalem oba mecze romy z vitesse i za zadne skarby bym nie powiedzial ze ta druzyna ma jeszcze ducha, a tu taka remontada z groznymi norwegami eh
Barca w pizdę, West ham do przodu, Zalewski asysta, bardzo ładnie się dzieje dziś
A wcześniej jeszcze Leicester przecież
A wcześniej jeszcze Leicester przecież
- the badman
- Artysta
Viaplay to jest kurwa w 2022 roku najwieksze nieporozumienie. Koljena transmisja ktora zamula, wywala, jakość spada i ogolem gowno jebane za 40zł miesiecznie i nawet kurwa streamsa fajnego po Polsku nie znajdziemy bo przeciez One sa z Viaplay. Jak się nie ogarną do premier league to bedzie jebana kpina
Mi tam strim z Viaplay działa całkiem spoko co nie zmienia faktu że trzeba ich jebać.
Brawo Blaugranka, oby tak dalej. Obama też pięknie zajebał ten strzał z 3 metrów.
Brawo Blaugranka, oby tak dalej. Obama też pięknie zajebał ten strzał z 3 metrów.
- the badman
- Artysta
To masz farta bo patrząc na ich twitter i wykop to 90% nie może oglądać. Oglądasz na kompie? Tam mi też działa "w miarę" a już na tv jak chce jak człowiek obejrzeć to jest jebana padaka
noo probowalem dzis odpalic najpierw psv, potem fcb na na tv i huj mnie trafial mimo stabilnego lacza
e: akurat zaczelo plynnie smigac
e: akurat zaczelo plynnie smigac
-
genocidegeneral
czemu na barcelonie tylu niemców?
pewnie katalonce nie mieli karnetow na le i niemcy sprytniejsi
- the badman
- Artysta
Taa, teraz akurat działa.
wlasnie o tym gadali, dużo kibicow Barcy, Socios sprzedawało swe bielty kibicom z Frankfutu. Przez co Ci najbardziej zagorzali z Barcy nie wyszli na drugą połowę w ramach protestu. Az taka bieda w Hiszpanii że musieli sprzedawać bilety pewnie 5x drożej
wlasnie o tym gadali, dużo kibicow Barcy, Socios sprzedawało swe bielty kibicom z Frankfutu. Przez co Ci najbardziej zagorzali z Barcy nie wyszli na drugą połowę w ramach protestu. Az taka bieda w Hiszpanii że musieli sprzedawać bilety pewnie 5x drożej