[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ale błyskawica
Wczoraj Mes miał 100k followersow a dziś 99,6k, ciekawe o co chodzi
no tempo nam się podkręciło, teraz tylko 7 dni
a tak poważniej, to myślę, ze Mes tutaj zaplusował, nawet jak 7 dni to nie jest super tempo, to jest pozytywny efekt kontrastu z wcześniejszym czasem odpowiedzi
Zaintrygował trochę tymi gośćmi, kogo obstawiacie?
Wielkie 5 dla Was
Wielkie 5 dla Was
zniknął też opis w profilu na insta MOST HATED SINCE 2022, teraz jest "BUKOWSKI" COMING THIS WRZESIEŃ
Już nie mogę się doczekać
- Haczapurjan
Może nie z chujem w łapie, ale czekanko. W sumie beka jakby wziął na ficzuring jakiegoś Numer Raza 
Numer wydaje płytę więc idealnie pasuje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Co to za friends???? Te chlopaki co na tym klipie byli, Numer Raz?
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
jaki podwójny obstawiacie do tej "samicy psa"?
Ja obstawiam że to nie dotyczy nawet featuringu, skoro na zdjęciu oznaczył typa od produkcji, typa od masteringu, typa od grafiki i pewnie każdego kto zrobił przy tym numerze choćby jedno kliknięcie przy komputerze
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- francocarlos
kurwa nie wierze, tylko tydzien z hakiem. moze specjalnie mes robi takie fikolki z wizerunkiem, zeby teraz cos, co przyjmujemy za standard bylo propsowane?
kilka stron temu ktos bronil wersu ze zrywaniem kapsla i mam taka przekminke, ze jak sie wyjmie kilka rzeczy z tego jego pierwszego numeru, to w kontekscie, powiedzmy, jak sie wyzywasz z ziomkiem na trzepaku po setce bo ci nie obstawil pojary, to sa spoko, ale nie kurwa gdy ma to usyszec ktos jeszcze
a co do dedlajnow (pozwole sobie odgrzac temat, bo nie mialem okazji sie wypowiedziec), to poprawne; celne wersy o terapii, dobre o psach i w sumie tyle
i jeszcze odnosnie samego poczatku, to tede trafnie mowi, ze mes nie kuma o co chodzi; nie o zadne liczenie rymow, czy przyspieszenia, ale mam watpliwosci, czy tede sam wie, o co chodzi
kilka stron temu ktos bronil wersu ze zrywaniem kapsla i mam taka przekminke, ze jak sie wyjmie kilka rzeczy z tego jego pierwszego numeru, to w kontekscie, powiedzmy, jak sie wyzywasz z ziomkiem na trzepaku po setce bo ci nie obstawil pojary, to sa spoko, ale nie kurwa gdy ma to usyszec ktos jeszcze
a co do dedlajnow (pozwole sobie odgrzac temat, bo nie mialem okazji sie wypowiedziec), to poprawne; celne wersy o terapii, dobre o psach i w sumie tyle
i jeszcze odnosnie samego poczatku, to tede trafnie mowi, ze mes nie kuma o co chodzi; nie o zadne liczenie rymow, czy przyspieszenia, ale mam watpliwosci, czy tede sam wie, o co chodzi
- francocarlos
@up imho troche naciagane, ale kto wie. wjazd w dziewczyne niby slabo, ale moze konflikt by sie jeszcze bardziej zaognil, kibicuje
ta suka to samica psa
mam kutasa do pasa
ta suka to samica psa
mam kutasa do pasa
-
arystokrata91
Samica psa, Jacek dobrze ją zna 
Oby nie numer raz, jeśli będzie ktoś na feacie. Zepsuje mu kawałek. Pasowałby Peja na zwrotce jak nikt inny, ale to chyba niemożliwe - choć mieli z Rychem wspólny kawałek lata temu.
Oby nie numer raz, jeśli będzie ktoś na feacie. Zepsuje mu kawałek. Pasowałby Peja na zwrotce jak nikt inny, ale to chyba niemożliwe - choć mieli z Rychem wspólny kawałek lata temu.
ta suka to samica psa
doświadczam cię jak ukraina zła
ten rap to moja (twoja?) krwawica, ta
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- Haczapurjan
Ja też, bo o ile "64 lajny" były spoko, o tyle "88 lajen" to marne tłumaczonko przed jakimś knurem, co nawet nie udaje, że potrafi rapować, a "Dedlajny" są tak nijakie, że już nic z tego nie pamiętam poza panczem z dwoma psami, przy którym delikatnie się uśmiechnąłem.francocarlos pisze: ↑29 sie 2025, 18:13 i jeszcze odnosnie samego poczatku, to tede trafnie mowi, ze mes nie kuma o co chodzi; nie o zadne liczenie rymow, czy przyspieszenia, ale mam watpliwosci, czy tede sam wie, o co chodzi
niby tam tede sie nabija ze spiety mes liczy rymy, ale w tym drugim dissie ma wiecej wielokrotnych (i lepsze one) niż w tej suce mesa.
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
mam nadzieje że tera mes mu na serio dojedzie tak żeby tede musiał spędzić nad wordem więcej niż jedno posiedzenie na klopie. chce tedego który się postara. te jego dissy dotychczas to widać i słychać że pisane jednym tchem. a mes to nie jest jakiś suja ths żeby to miało na niego wystarczyć (mam nadzieje)
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
mam nadzieje że tera mes mu na serio dojedzie tak żeby tede musiał spędzić nad wordem więcej niż jedno posiedzenie na klopie. chce tedego który się postara. te jego dissy dotychczas to widać i słychać że pisane jednym tchem. a mes to nie jest jakiś suja ths żeby to miało na niego wystarczyć (mam nadzieje)
złap książkę, złap reset
free smly
free smly