Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- SuperRapMaster
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Ze wszystkich idoli Ślizgawki (Sętino, Belmądo, Kaz Bakłażane, Rogal DDL, Gock LSD, Pikers) naprawdę dobry jest tylko Belmondo.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2023, 23:05 przez SuperRapMaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty w benzo się bawisz z tym "śmiesznym" przekręcaniem ksyw?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Reeletdef Red zawsze przed kurwami z polskiej sceny. Za co się tylko zabiera, to wyprzedza o dwadzieścia lat.camzatizbak pisze: ↑17 mar 2023, 23:29Kurwa...dopiero sprawdziłem. Sztosy bangery w chuj![]()
Można sobie Reda nie lubić za rozne zachowania ale typ muzykę od początku tej zasranej rap gry dawał poziom z samej góry. Kabe daje wstawki po francusku i wow mokro w majtach i to się sprzedaje so fresh kurwa takie trendy przecież. To posłuchajcie jeden z drugim, red robił to już 20 lat temu tylko ze tamto były w ogóle inne czasy.
Red to hip hop.
Dodano po 2 godzinach 5 minutach 35 sekundach:
Kurwa wracając to przypomnę jeszcze tego bangera...
Refren mistrzostwo.
ZAKAZ
Dzięki Spensi.
Treścią może i niepowala ale Ernest zawsze czuł dobry klimat.
Belmondo był mega raperem, tera to cien samego siebie. Sentino się skończył na tej płycie co było Rio i algeciras. Balagane scib było fajowe, lot też. Ten krzykacz z lso kilka kawałków lubie. Rogal kozak, pikers najlepszy w Polsce.SuperRapMaster pisze: ↑18 mar 2023, 22:55 Ze wszystkich idoli Ślizgawki (Sętino, Belmądo, Kaz Bakłażane, Rogal DDL, Gock LSD, Pikers) naprawdę dobry jest tylko Belmondo.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2024, 6:37 przez Sialala, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy z wyżej wymienionych to topka twardo na dziesięciolecia prócz Sentino
No Sentino na stulecie i zgoda.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
i okej
Dodano po 14 minutach 41 sekundach:
Od słuchania tego całego polskiego rapu to boli mnie prawe ucho, głównie przez słuchawki z kiosku ale nie tylko, i to jest dopiero kontrowersyjna opinia.
Dodano po 14 minutach 41 sekundach:
Od słuchania tego całego polskiego rapu to boli mnie prawe ucho, głównie przez słuchawki z kiosku ale nie tylko, i to jest dopiero kontrowersyjna opinia.
Jedyni polscy raperzy jakich słucham oprócz cwelmondo, na jego miejsce dałbym og OlgierdaSuperRapMaster pisze: ↑18 mar 2023, 22:55 Ze wszystkich idoli Ślizgawki (Sętino, Belmądo, Kaz Bakłażane, Rogal DDL, Gock LSD, Pikers) naprawdę dobry jest tylko Belmondo.
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Jak pierwszy raz słuchałem kaz bałagane - radio gruz i usłyszałem smak życia i refren reda to zapetlalem ten numer ze sto razycamzatizbak pisze: ↑17 mar 2023, 23:29 Kurwa wracając to przypomnę jeszcze tego bangera...
Refren mistrzostwo.
Ogólnie to o czym tam wyżej pokazuje jak bardzo jest chujowo i to jest opinia niekontrowersyjna.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- yungXpaproch
oczywiscie ta opinia to obiektywnie nieprawdaSuperRapMaster pisze: ↑18 mar 2023, 22:55 Ze wszystkich idoli Ślizgawki (Sętino, Belmądo, Kaz Bakłażane, Rogal DDL, Gock LSD, Pikers) naprawdę dobry jest tylko Belmondo.
No nigdy mi Jimson nie podchodził. Tyle razy co się próbowałem przekonać i się odbiłem to nie zliczę. Ta zwrotka w Niebo na Dłoni bardzo mi się podoba, ale cała reszta jego twórczości wpada jednym uchem a wychodzi drugim.
MalinowyJogurt 2
Malinowy niezły heretyk
halo policja, idę po widły
halo policja, idę po widły
- Bryx Fenrir
Odsłuchiwałem ostatnio beef Jimson vs VNM, i cały czas trzymałem stronę, że V wygrał, natomiast odpalając truskulowo panczlajnowy kalkulator po latach stwierdzam że to jednak Jimson zwyciężył, chociaż nadal uważam, że PIH z czasów dissów na PE rozjebałby Jimsona, bo to dissy PiHa uznaje za najlepsze w PL rapie jesli chodzi o dissy. Ale tak, po latach zmieniam zdanie, na Jimson>V
- gods bidness
Do dziś bawi i cieszy.Nie jesteś mężczyzną, nie miałeś nigdy kobiety,
Przy twojej udałbym orgazm, splunął jej na plecy.
- Oportunistycznyebaka
Szczególnie wtedy jak uciekał przed Pe i krzyczał, że jego żona ich załatwi? 
- gods bidness
"Uciekał przed Duże Pe"