Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
niee, ogladalem z uk komentarzem i tez byli tak zaskoczeni ze o tym w przerwie gadali
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
No ja też własnie z UK oglądałem i ze 20 minut mówili o "poor decision", ale tu z kolei czytam jakiegoś polskiego sędziego, że decyzja prawidłowa i takie coś się w dzisiejszych czasach gwiżdże
jak to? a jego matka, poslanka PO?
-
Bisclavret
Mimo wszystko nie sądzę
oglądałem w życiu niesamowite ilości cringe'owych rzeczy i wiele z nich potrafi być w jakiś dziwny sposób wciągające, ale program CWANY GAPA mnie rozjebał, to jest dla mnie szczyt, wyżej nie dam rady
zresztą, cokolwiek co Gapa robi ma ten niepowtarzalny czynnik zmuszania do spacerów - polecam jego serie tekstów o triathlonie na weszło (sam się szykował do jakiegoś ironmana i dał z pięć odcinków), czy święty graal polskiego dziennikarstwa sportowego - reportażu z półmaratonu, w którym sobie nasz sympatyczny pan Kamil pobiegł.
no i niestety nie ma już chyba dostępu do WYSZLO.COM, gdzie poza paolo riverem aka pawką zarzecznym i jego opowiadaniami o ruchaniu bab był też oczywiście KAMIL GAPIŃSKI, spod którego pióra/klawiatury wychodziły takie bangery jak OTO MILFY, KTÓRE CHCIAŁBYŚ POZNAĆ czy REWOLUCJA W SWIECIE PROCENTÓW. DO GRY WJEŻDŻA WHISKY O SMAKU... CYCKÓW
chlop co po bramkach dla polski calowal czolo kowalczyka
ale komentarz laskowskiego i zewlakowa w tvp to tez mocne kombo, strasznie mnie irytuje ten pierwszy, on w zasadzie ciagle pierdoli jakies farmazony nie zwiazane z meczem
ale komentarz laskowskiego i zewlakowa w tvp to tez mocne kombo, strasznie mnie irytuje ten pierwszy, on w zasadzie ciagle pierdoli jakies farmazony nie zwiazane z meczem
Karny lekki ale prawidłowy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
mniej niz piec, o ile dobrze pamietam to mial byc cykl ale po pierwszym, max drugim, psycha mu siadla po nawale nieprzychylnych komentarzy (w starym systemie komentowania na weszlo mozna bylo dawac lapki w gore i dol oraz podejrzec, kto jakie dal i Gapinski tam minusowal dzielnie wszystkie szydercze, nie musze dodawac ze takie zaangazowanie bylo wowczas wsrod redaktorow weszlo dosc niespotykane) porzucil projekt, ale kontrast miedzy przewozka z dzialalnoscia ewidentnie ukierunkowana na jakies kompensacje i pompowanie ego a punchable gamoniowatoscia polaczona z vibem bananowego nieudacznika absolutnie niepodrabialny
haha no droga do ironmana skończyła się na JEDNYM odcinku
https://weszlo.com/2017/02/24/droga-iro ... -poznaniu/
Cwangeo Gapę usprawiedliwia wypadek w maju tego roku, co nie zmienia faktu, że przez trzy miesiące jego droga do ironmana była jaka była
https://weszlo.com/2017/02/24/droga-iro ... -poznaniu/
Cwangeo Gapę usprawiedliwia wypadek w maju tego roku, co nie zmienia faktu, że przez trzy miesiące jego droga do ironmana była jaka była
o to to! Ja dałem Laskowskiego na 3 miejscu, a kiedyś bym go dał wyżej, ale przecież on czyta jakieś zagraniczne pudelki i opowiada czyja żona co robi i tego typu sprawy, pierdoły nikogo nie obchodzące jakby to Kapica komentował jakiś. Nie wiem co mu się stało, ale NIKOGO. Plus te żarty, że niektórym zostają palce Joachima Loewa czy jakoś tak
huja sie znam, ale pierw był kontakt z piłką, dopiero potem z twarzą. musnął go lekko, a jakby nie musnął to i tak messi huja by tam wyczarował z tego - nie ma szyi na 5 metrów. poza tym gdzie on miał nagle te ręce schować? wybijał piłke kurwa, jest bramkarzem, jego robota to wybijanie piłki
Dodano po 50 sekundach:
a to polacy tak zawsze, zakompleksiony naród przepełniony lygrysoidami
jasny wracaj na forum
nie no tak sie nie robi chcialem sobie poczytac kto uchodzil za milfa 8 lat temu, a tam tylko bad gateway ehmql pisze: ↑01 gru 2022, 11:05 no i niestety nie ma już chyba dostępu do WYSZLO.COM, gdzie poza paolo riverem aka pawką zarzecznym i jego opowiadaniami o ruchaniu bab był też oczywiście KAMIL GAPIŃSKI, spod którego pióra/klawiatury wychodziły takie bangery jak OTO MILFY, KTÓRE CHCIAŁBYŚ POZNAĆ czy REWOLUCJA W SWIECIE PROCENTÓW. DO GRY WJEŻDŻA WHISKY O SMAKU... CYCKÓW
bardzo prosze - potezny artykul:
https://web.archive.org/web/20140724040 ... ys-poznac/
ciekawe czemu ten portal okazal sie niewypalem
https://web.archive.org/web/20140724040 ... ys-poznac/
ciekawe czemu ten portal okazal sie niewypalem
dzieki, ale zanim otworze - strzelam ze na liscie znalazla sie grazyna wolszczak z na wspolnej
zaluje ze to otworzylem
zaluje ze to otworzylem
hahah wziął wymienił dwie baby i pora na csa sny o ironmanie
Dodano po 34 minutach 27 sekundach:
dobra a teraz Chorwacja wali zdziadziałych Belgów i wychodzi razem z Marokiem, innej opcji nie ma
Dodano po 34 minutach 27 sekundach:
dobra a teraz Chorwacja wali zdziadziałych Belgów i wychodzi razem z Marokiem, innej opcji nie ma
oby Chorwaci nie grali na remis tylko niech obie napierdalają się o zwycięstwo.
Bo w drugim meczu to Maroko pewnie przypilnuje 0-0 żeby na pewniaku wyjść
Bo w drugim meczu to Maroko pewnie przypilnuje 0-0 żeby na pewniaku wyjść
- ebismolarek
Chorwacja i Maroko dalej, trzymam kciuki
oby Belgia z hukiem została wypierdolona z tych mistrzostw