Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
bobas sie juz urodził, a mason jest teraz wzorowym ojcem i mężem
dopiero teraz to sprawdziłem, no i kurde Trudne sprawy, mam nadzieję że prawdę ogłosi sędzia Anna Maria Wesołowska albo Elżbieta Jaworowicz, bo ja już nie wiem komu wierzyć
Dodano po 35 minutach 1 sekundzie:
ale za to Kai Havertz nadal w formie z Chelsea
Ja obstawiam że pewnie poszedł deal z laska ze jej nie zostawi, bo hajs się musi zgadzać pierwsza lepsza okazja jak się pokłócą/rozstaną wleca nowe oskarżenia i ofc wspólny bombel w drodze jako deal
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
nikomu wczesniej nie zdarzyło sie nie trafić w tym konkursie, wiec mozna powiedziec, ze havertz ma juz pierwszy rekord za sobą w koszulce arsenalu
Kepa - Chilwell, Badiashile, Silva, James - Enzo, Gallagher - Mudryk, Nkunku, Madueke - Jackson
To jest niebywałe, że po wydaniu takiego sosu, w ostatnich kilkunastu miesiącach, oni wyjdą na pierwszy mecz takim składem.
I tak wiem, „i tak wygrajo z tym śmiesznym Liverpoolem, bla, bla”. Może tak być, bo piłka to taki sport, gdzie logika lubi się przejść na spacer, no ale kuriozalnie ta przebudowa składu wygląda.
To jest niebywałe, że po wydaniu takiego sosu, w ostatnich kilkunastu miesiącach, oni wyjdą na pierwszy mecz takim składem.
I tak wiem, „i tak wygrajo z tym śmiesznym Liverpoolem, bla, bla”. Może tak być, bo piłka to taki sport, gdzie logika lubi się przejść na spacer, no ale kuriozalnie ta przebudowa składu wygląda.
- scam_sakawa
Wyniki idą w świat i jak Chelsea coś ugra to nikt nie będzie psioczył na styl przebudowy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nie wyjdą takim składem na pierwszy mecz jak coś
badiashile ma kontuzję do końca sierpnia, więc będzie grać colwill w pierwszym składzie, enzo i gallagher nie są testowani w żadnych sparingach razem, więc wyjdzie albo santos albo casadei albo chuj wie ktoś nowy i na skrzydełku pewnie sterling
badiashile ma kontuzję do końca sierpnia, więc będzie grać colwill w pierwszym składzie, enzo i gallagher nie są testowani w żadnych sparingach razem, więc wyjdzie albo santos albo casadei albo chuj wie ktoś nowy i na skrzydełku pewnie sterling
To jeszcze weselej.
fajny bekowy składzik właśnie, jednak jestem dalej kibicem i będę śledził z przyjemnością, chciałbym jakiegoś bramkarza jeszcze ale nie wiem kogo, jakby sie jednak udało pod koniec okienka jednak tego caicedo wyciągnąć i cherkiego to w ogole super by było
- ConeyIsland
mozna zmienic ankiete z "Kto skończy w TOP6 2022/2023?" na "Kto skończy w TOP4 2023/2024?"?
sierpien przed nami a kilka istotnych (nie, nie totenham) klubow juz nieco zmian porobiło, będzie - jak co roku w sumie - ciekawie.
sierpien przed nami a kilka istotnych (nie, nie totenham) klubow juz nieco zmian porobiło, będzie - jak co roku w sumie - ciekawie.
- Cz4rny1337
- Moderator
Ja bez emocji i bez napinki pod ten sezon podchodzę, nawet sparingów nie oglądam, ale ogółem to mi się podoba, że jest taka rewolucja i stawianie na taki młody, niesprawdzony skład. Pewnie nie wypali, ale już obrzydzenie mnie brało przy patrzeniu na Havertza, Ziyecha czy inne tego typu zgrane karty. Mój miecz mają i Poch i te wonderkidy, jedynie tak jak @2ps__ uważam, że bez lepszego bramkarza to nic Chelsea nie zwojuje, Kepa miał momenty, ale ogółem jest za niski i do tego średnio gra nogami. Tylko nie ma za bardzo kogo, bo te Raye, Sanchezy to takie same wacki, Onana pewnie był opcją, Maignan nie do wyjęcia więc no nie mam pomysłu. Ja bym brał Szczęsnego jak już kiedyś mówiłem, ale nierealne.
Pewnie się skończy jakimś tajemniczym 19letnim Francuzem z juniorów Lille za 35 mln.
Pewnie się skończy jakimś tajemniczym 19letnim Francuzem z juniorów Lille za 35 mln.
- ConeyIsland
Luton sie utrzyma? Mysle ze gigantyczny sukces bylby to. Sklad zgrany zapewne ale indywidualnie brak tam raczej jakości. Ktos ich ogladal wiecej niz w highlitach?
[Nizaar Kinsella] Pochettino on Nkunku: "The doctors are checking him and I hope it is not a big issue. He fell in the action which was maybe a penalty and he feels something in his knee but we hope it is nothing big. We hope he can be back quickly with the team. We need a few days to assess him."
nkunku zszedł z kontuzją w dzisiejszym sparingu z Borussią, ale jeszcze nie wiadomo na ile poważne
nkunku zszedł z kontuzją w dzisiejszym sparingu z Borussią, ale jeszcze nie wiadomo na ile poważne
czyli udany preseason, zaaklimatyzował się
@neks to by bardziej do lfc pasowało, bo MacAllister zszedł w połowie wczoraj 
kompletnie dalej nie mam zajawki na ten sezon, w ogóle na żadną piłkę oprócz polskiej, ale mogę zrobić jutro formularz na ten sezon i typowanko jak co roku, bawimy się czy jebać?
- rozklad_gaussa
ja chetny
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- ConeyIsland
spierdolona ekstraklase robiles, a PL bys nie zrobil?
panie potter, bez przesady
panie potter, bez przesady