Romano mówi że idzie do Al Hilal
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
Przypominam, że najlepszym ligowym strzelcem zeszłego sezonu w Chelsea jest Jorginho z 7 bramkami xD
Mnie już skręca na samą myśl oglądania chujwych przyjęć Lukaku i machania łapami z pretensjami do całego świata, ale realnie jeśli nie on, to Haaland nie jest opcją bo Dortmund woli stracić 50 mln euro niż go oddać, więc po odejściu Ingsa [XD] kolejną opcją byłby Kalajdzić [Tuchel chce kogoś kto będzie grał tyłem do bramki po odejściu Giroud]
Mnie już skręca na samą myśl oglądania chujwych przyjęć Lukaku i machania łapami z pretensjami do całego świata, ale realnie jeśli nie on, to Haaland nie jest opcją bo Dortmund woli stracić 50 mln euro niż go oddać, więc po odejściu Ingsa [XD] kolejną opcją byłby Kalajdzić [Tuchel chce kogoś kto będzie grał tyłem do bramki po odejściu Giroud]

-
Bisclavret
No tak zapomniałem o trzymetrowym przyjęciu piłki, kolejny kamyczek do ogródka Lukaku. Trochę dużo tych braków jak na cenę z top 5 w historii.
Z drugiej strony w tym top5 są coutinho i dembele
Z drugiej strony w tym top5 są coutinho i dembele
Robercik Lewandowski dawaj na wyspy byku, Romek bierz tego dzika a nie murzyna co nie umie wykończyć na pusta bramkę
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Może przy Lukaku ogarnie się i Werner będąc pod presją konkurencji 
nie ma co się czarować, Romelu mimo swoich oczywistych braków jest jednak filarem obecnego Interu i cała gra ofensywna się na nim opiera. jeśli Zhangowie postanowią go sprzedać na dwa tygodnie przed początkiem sezonu to będzie to ogromny cios. co gorsze ta pieniądze zapewne nawet nie zostaną przeznaczone na jakiekolwiek uzupełnienia składu
z perspektywy Chelsea i zawodnika zgadzam się, ze to duże ryzyko, z perspektywy Interu to nawet nie tyle strzał w kolano co w środek głowy
z perspektywy Chelsea i zawodnika zgadzam się, ze to duże ryzyko, z perspektywy Interu to nawet nie tyle strzał w kolano co w środek głowy
Z resztą dla kogo jak kogo ale kasa dla Chelsea jest sprawą drugorzędną, a lepiej mieć w składzie Lukaku niż nie mieć
-
Bisclavret
Gdyby trenerem dalej był Conte to byłaby to rzeczywiście tragedia, bo nie działałaby podstawowa taktyka roboczo nazywana lagą na Lukaku. Teraz Inter ma trochę mniej betonowego trenera i może się okazać że bedzie łatwiej sobie poradzić bez Belga w składzie niż gdyby miało go zabraknąć pod wodzą Conte.elkacpero pisze: ↑05 sie 2021, 11:23 nie ma co się czarować, Romelu mimo swoich oczywistych braków jest jednak filarem obecnego Interu i cała gra ofensywna się na nim opiera. jeśli Zhangowie postanowią go sprzedać na dwa tygodnie przed początkiem sezonu to będzie to ogromny cios. co gorsze ta pieniądze zapewne nawet nie zostaną przeznaczone na jakiekolwiek uzupełnienia składu
To oczywiście zależy też o czym mówimy, bo dla mnie wraz ze sprzedażą Hakimiego stało się jasne, że w tym sezonie będzie krok w tył, a już wszystkie złudzenia prysły razem z atakiem serca Eriksena. Juventus już nie będzie tak słaby więc bez sensownych wzmocnień i tak szansę na mistrzostwo były mgliste. Teraz może uda się podomykac kilka transferów które czekały na gotówkę (Dumfries, Nandez, może Kostic plus oczywiście ktoś do ataku) i zbudować tym samym kadrę na spokojne top4 i wyjście z grupy w LM, wypchnąć z klubu tych dwóch wydziaranych przygłupów, dać szansę jakiemuś małolatowi i budować kadrę na dłuższą perspektywe, bo jednak fundamenty pod to są spoko. Można było zatrzymać Lukaku i dalej się bujać z problemami finansowymi i szrotem na wahadlach tylko co by to dalo w dłuższej perspektywie?
Generalnie mimo wszystko ja bym nie panikowal
niestety, Araby wkroczyły. Szkoda bo fajnie się go oglądało.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
hmm zalezy co rozumiesz przez pojecie laga na Lukaku, ale nie odnioslem wrazenia zeby taktyka za Conte tak wygladala, chyba, ze przez to rozumiesz podania do Romelu i wykorzystanie jego zajebistej gry tylem do bramki i sily do rozgrywania. ogolnie kluczowym w sprowadzeniu Inzaghiego byl fakt, ze gra on tym samym ustawieniem co Conte, wiec nie sadze zeby wywrocil on do gory nogami zalozenia taktyczne i przestal koszystac z atutow Belga, wlasciwie kluczowych.Bisclavret pisze: ↑05 sie 2021, 12:09Gdyby trenerem dalej był Conte to byłaby to rzeczywiście tragedia, bo nie działałaby podstawowa taktyka roboczo nazywana lagą na Lukaku. Teraz Inter ma trochę mniej betonowego trenera i może się okazać że bedzie łatwiej sobie poradzić bez Belga w składzie niż gdyby miało go zabraknąć pod wodzą Conte.elkacpero pisze: ↑05 sie 2021, 11:23 nie ma co się czarować, Romelu mimo swoich oczywistych braków jest jednak filarem obecnego Interu i cała gra ofensywna się na nim opiera. jeśli Zhangowie postanowią go sprzedać na dwa tygodnie przed początkiem sezonu to będzie to ogromny cios. co gorsze ta pieniądze zapewne nawet nie zostaną przeznaczone na jakiekolwiek uzupełnienia składu
To oczywiście zależy też o czym mówimy, bo dla mnie wraz ze sprzedażą Hakimiego stało się jasne, że w tym sezonie będzie krok w tył, a już wszystkie złudzenia prysły razem z atakiem serca Eriksena. Juventus już nie będzie tak słaby więc bez sensownych wzmocnień i tak szansę na mistrzostwo były mgliste. Teraz może uda się podomykac kilka transferów które czekały na gotówkę (Dumfries, Nandez, może Kostic plus oczywiście ktoś do ataku) i zbudować tym samym kadrę na spokojne top4 i wyjście z grupy w LM, wypchnąć z klubu tych dwóch wydziaranych przygłupów, dać szansę jakiemuś małolatowi i budować kadrę na dłuższą perspektywe, bo jednak fundamenty pod to są spoko. Można było zatrzymać Lukaku i dalej się bujać z problemami finansowymi i szrotem na wahadlach tylko co by to dalo w dłuższej perspektywie?
Generalnie mimo wszystko ja bym nie panikowal
no to ze sezon idzie na straty niestety jest niezaprzeczalne i juz chociazby z tego powodu serduszko boli, a obserwujac w jakim kierunku to wszystko zmierza i jak na ten moment sytuacja sie prezentuje nie jestem pozytywnie nastawiony na przyszlosc, nie za sterami chinczykow, szczegolnie po tym jak postapili z Jiangsu. nie wiem na ile info z klubu w obecnym momencie jest wiarygodne, CdS jest "malo" rzetelnym zrodlem, lecz slychac o ogromnym niezadowoleniu sztabu i reszty zawodnikow, decyzjach podejmowanych przez Zhangow wbrew ustaleniom z nimi i bez zadnych konsultacji. potencjalni zawodnicy rozpatrywani w kontekscie Interu w obecnym momencie, nie ma co sie oszukiwac, sa na zdecyowanie nizszym poziomie. zazdroszcze nastawienia lecz ja niestety troche panikuje
- Cz4rny1337
- Moderator
Inter Milan chairman Steven Zhang is 'thinking about what to do' regarding the sale of Romelu Lukaku to #Chelsea following protests from supporters and people inside the club. He wants to 'carefully evaluate the pros and cons' before making a final decision.
[via @Gazzetta_it]
xDDD
a Tammy ma własnie sesje zdjęciową w strojach wyjazdowych z numerem 9 xD
[via @Gazzetta_it]
xDDD
a Tammy ma własnie sesje zdjęciową w strojach wyjazdowych z numerem 9 xD

-
Bisclavret
Wiesz, jak szło dobrze to można by to tak opisać. Jak ktoś umiejętnie wyłączył Lukaku i drużynie nie szło to i tak to był jedyny pomysł Conte no i bylo to irytujące, ewidentnie Lukaku był nie tyle kluczowy w tej taktyce, co w zasadzie on sam był tą taktyką. To ten słynny temat planu B Conte który niby był ale trener nie zdecydował się z niego skorzystać przy 0:0 z Szachtaremelkacpero pisze: ↑05 sie 2021, 14:15 hmm zalezy co rozumiesz przez pojecie laga na Lukaku, ale nie odnioslem wrazenia zeby taktyka za Conte tak wygladala, chyba, ze przez to rozumiesz podania do Romelu i wykorzystanie jego zajebistej gry tylem do bramki i sily do rozgrywania. ogolnie kluczowym w sprowadzeniu Inzaghiego byl fakt, ze gra on tym samym ustawieniem co Conte, wiec nie sadze zeby wywrocil on do gory nogami zalozenia taktyczne i przestal koszystac z atutow Belga, wlasciwie kluczowych.
-
genocidegeneral
co kurwa, jak?!
- nihil Novi