Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
Jesteśmy na tą chwilę absolutnie najgorszą druzyną, która wyszła z grupy na tym turnieju
Nie pokazaliśmy totalnie niczego
Australii, USA czy Senegalowi możemy czyścić buty
Fajnie że mamy farta i jest awans
Ale liczyłem że z mocnym rywalem pokażemy serducho do walki
A my pokazaliśmy 4 litery
Jeżeli po Euro 2016 międzynarodowi eksperci krytykowali Nawałkę za brak zmian, to nie wiem co powiedzieć o Cześku xD
3 mecze - 3 totalne nędze
Nie pokazaliśmy totalnie niczego
Australii, USA czy Senegalowi możemy czyścić buty
Fajnie że mamy farta i jest awans
Ale liczyłem że z mocnym rywalem pokażemy serducho do walki
A my pokazaliśmy 4 litery
Jeżeli po Euro 2016 międzynarodowi eksperci krytykowali Nawałkę za brak zmian, to nie wiem co powiedzieć o Cześku xD
3 mecze - 3 totalne nędze
A wystarczyło kurwa wygrać z Meksykiem i teraz byśmy grali z kangurami, ale z tym knurem jebanym i taktyka ze średniowiecza, nie zasługujemy na to. Michniewicza nie można nie zwolnić po tymi mundialu, jego trzeba wypierdolic !
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:57 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
haha z jakimi kangurami, nawet jakbyśmy wcisnęli 1:0 po tym karnym z Meksykiem, to Argentyna mając 2:0 z nami by nie grała na stojąco tylko by docisnęła gaz do spodu i byśmy skończyli z sześcioma punktami i ujemnym bilansem bramkowym
- Moltisanti
Człowiek czekal cale życie a teraz mam w sobie uczucie wstydu i takiego "mam nadzieje ze nikt nie oglądał naszych meczow" . Nie tak to sobie wyobrażałem 
co za gowno ten mecz, i jeszcze jędza na boisku, przecież to jakaś parodia. oby to było szybkie 9:0 z francją i beka z cześka do końca świata, bo tylko na to zasługuje ta zjebana kadra
czesiek na konfie powiedzial ze nierowna murawa przeszkadzala w grze i powodowala nienaturalny kozly ale to jest frajer dety falszywiec niesamowite
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- Moltisanti
Xddd mam nadzieje ze doprecyzował ze przeszkadzało to argentynie, bo chyba nie nam w jebaniu lagi górą na Robercika
"Te 711 coraz bardziej do mnie przemawia"
Kowal w hejt parku xDDD
Kowal w hejt parku xDDD
Kurwa po co r16 so o tej samej godzinie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Spoiler

niestety zgadzam się, jesteśmy najsłabszą drużyną tego mundialu która wyjdzie z grupy, i będziemy się konfrontować z najlepszą. ja pierhdole. jeśli Polacy jakimś CUDEM to wygrają to to będzie największa magia futbola jaką dane mi będzie zobaczyć w życiu, i zarazem ostateczny dowód na to, że ta piła nożna to jebane losowe gówno - ale spoko, nie mam nic przeciw temu by tak właśnie było!
co do tego meczu z argentyną to realnie wierzyłem, że zdołamy im napsuć krwi, bo argentyna grała na tym mundialu chaotycznie i na aferę. w ogóle tak napompowałem se tego balonika, że 3 godziny przed meczem poszedłem w kimę i se pomyślałem "dobra co ma być to bedzie niebo znajde wszedzie". i huj, poskutkowało. wyszliśmy z grupy. w niedziele najważniejszy mecz polaków od 40 lat
jasny wracaj na forum
Jędza wszedł bo Beresia dojechała kontuzja.joey pisze:Jędza wszedł dopilnować wyniku, pan kapitan
Mam nadzieję że każdy który wolał żebyśmy odpadli, w niedzielę zarówno dla siebie, jak i dla nas, odpuści oglądanie meczu.
Gdyby to była walka boxerska to skończyłoby sie szybciej niż Gołota z tysonem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- bialyjelen
awans smakuje dziwnie po takiej nerwowce ale zaraz nikt nie bedzie o tym pamietal
mam tylko nadzieje ze jakos sie pokaza fajniej z francja bo ciagle wierze ze stac ich na to
mam tylko nadzieje ze jakos sie pokaza fajniej z francja bo ciagle wierze ze stac ich na to
-
Bisclavret
Nie ma takich ludzi
A tak jeszcze do wczoraj, bo wy się znacie.
Jakby tak obiektywnie spróbować spojrzeć, to ten karny wczoraj powinien być przyznany? Widzieliście coś takiego kiedyś?
Jakby tak obiektywnie spróbować spojrzeć, to ten karny wczoraj powinien być przyznany? Widzieliście coś takiego kiedyś?