Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
niekonsekwencja w sędziowaniu to jest inna sprawa
ale akurat tutaj kara zasłużona
moim zdaniem to problem jest taki że ten panel się bodajże zmienia co wyścig? jest szef i zapraszani różni byli kierowcy co GP
tak to się odbywa nadal? czy to zmienili? bo kiedyś chyba tak było
stąd są te niekonsekwencje moim zdaniem
no i oczywiście nieprecyzyjne przepisy które pozostawiają wielkie pole do interpretacji
dopóki to się nie zmieni to będą takie akcje cały czas
ale akurat tutaj kara zasłużona
moim zdaniem to problem jest taki że ten panel się bodajże zmienia co wyścig? jest szef i zapraszani różni byli kierowcy co GP
tak to się odbywa nadal? czy to zmienili? bo kiedyś chyba tak było
stąd są te niekonsekwencje moim zdaniem
no i oczywiście nieprecyzyjne przepisy które pozostawiają wielkie pole do interpretacji
dopóki to się nie zmieni to będą takie akcje cały czas
Golaso, myślałem że poda jeszcze do Ronaldo
czasem trochę żenadometr przy tekstach wichniara (i tak milion x lepszy niż niedzielan) i bożydara 
yer a wizard, Harry
Jakim prawem blind gra jak pan piłkarz XD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PRZYNAJMNIEJ ODPADLIŚMY Z PÓŹNIEJSZYM TRIUMFATOREM
-
TheGreatestGolota
Faktyserwus pisze: ↑09 cze 2019, 21:21 panie boże, daj reprezentacji polski fernando santosa na selekcjonera. jak ta reprezentacja portugalii jest poukładana to coś pięknego, ten zespół chodzi jak szwajcarski zegarek. pressing, powrót do defensywy, atak pozycyjny, kontra, stałe fragmenty, asekuracja, przesuwanie, wymienność pozycji, zmiana tempa gry. nie grają pięknie, ale poukładani są genialnie. mają wszystko. mocny kandydat do obrony tytułu na euro 2020
Imo Fernandes to się robi nowy Modric, jeszcze nie te doświadczenie ale nie ma obecnie lepiej zapowiadajacego się środkowego pomocnika na swiecie
btw kapitalne były te finały ligi narodów. w roku bez mundialu i euro dostaliśmy namiastkę turniejowej atmosfery. fajnie to meczowało z czerwcowymi upałami.
- retriakaretrox
Generalnie okres wakacyjny w tym roku to miód na me serce. Po finale LM siadłem w lekkiej nostalgii z myślą, że koniec piłkarskich emocji na troche, a tu nagle uświadomiłem sobie, że elimki me, copa america, u-20 do dokończenia, u-21. Super sprawa, dziś Polska 2:1, po dwóch bramach Piątka, cytujcie
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Skład Polski na mecz z Izraelem: Fabian - Bereszyński Bednarek Glik Kędziora - Grosicki Krychowiak Klich Zieliński - Lewy Piątek
Mam nadzieję, że jest jakiś poważny powód dla którego Brzęczek nie wystawia Rybusa na lewej obronie
Mam nadzieję, że jest jakiś poważny powód dla którego Brzęczek nie wystawia Rybusa na lewej obronie
rybus go zjebał w mediach po meczu z izraelem, może dlatego. zresztą to w ogóle dziwny zawodnik jest, mam wrażenie że na przestrzeni ostatnich paru lat opuścił 90% zgrupowań z powodu jakichś kontuzji, a na mś 2018 po nawałce też jeździł. słynny lapsus językowy
pan trener selekcjoner jurek brzdęczek błysnął nie tylko przy ustalaniu składu, również na konferencji prasowej: "30 minut drugiej połowy w Macedonii było bardzo dobre". ech, repentacja polski władowała się w niezłą kabałę z tym prawdziwkiem
pan trener selekcjoner jurek brzdęczek błysnął nie tylko przy ustalaniu składu, również na konferencji prasowej: "30 minut drugiej połowy w Macedonii było bardzo dobre". ech, repentacja polski władowała się w niezłą kabałę z tym prawdziwkiem
wyprzedziłeś mnie, właśnie wszedłem żeby to wrzucić
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Czuję się jakbym czekał na finał LM
@serwus ogarniam temat Rybusa tylko po prostu nie rozumiem czemu Brzęczek robi z bardzo dobrego prawego obrońcy jakim jest Bereś co najwyżej solidnego lewego obrońcę, a na prawej obronie wystawia Kędziorę który dupy nie urywa a ponadto stanowi zagrożenie pod własną bramką jak chociażby w meczu z Austrią.
Nie wiem jak kiepsko musieliby grać niektórzy zawodnicy, żeby stracić miejsce w wyjściowym składzie reprezentacji, jak tylko jedna zmiana po takim syfie.
Tyle dobrze, że Laskoski&Podoliński na tvp.
Kepa > De Gea w kadrze Hiszpanii, propsy.
e: Ostatnio już też bronił.
Tyle dobrze, że Laskoski&Podoliński na tvp.
Kepa > De Gea w kadrze Hiszpanii, propsy.
e: Ostatnio już też bronił.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2019, 20:46 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.