niestety nie
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
A szkoda, bo Spider-Man to jedna z moich ulubionych gier tamtej generacji i już się podnieciłem, że coś nowego pokazali 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Sory za zrobienie nadzieji, ja przeoczylem kompletnie info i dopiero teraz na to wpadlem. No Spider-Man na PS4 to bylo cos, na pewno top pozycji tamtej generacji, ostatnio sobie wlaczylem w ng+ zeby miec 100%, i dalej sie pieknie gra 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Milesa Moralesa ograj jeszcze jak nie grałeś, bo też topka.
No nie gralem, ale nie mam ps5
A nie wiem czy jest sens kupowac wersje ps4...
- piernikowyskoczek
god of war spoko, zajebiście zoptymalizowany
final fantasy vii trzeba odpalić w trybie directx 11, żeby nie przycinało
polecam obie gry na komputer
final fantasy vii trzeba odpalić w trybie directx 11, żeby nie przycinało
polecam obie gry na komputer
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
szukam tytułu gry z gazety podobnej w rozgrywce do wormsow, ale zamiast robali są statki kosmiczne, a poziomy to planety mające grawitacje wpływająca na trajektorie wystrzeliwanych pocisków. gralem w nią jakoś w okolicach roku 2005 i miała prosta grafikę 2d.
nikt ze znajomych jej nie kojarzy, a ja nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa ta gierka
nikt ze znajomych jej nie kojarzy, a ja nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa ta gierka
Worbital to jedyne co skojarzyłem, ale to nowa gra. Może tu coś będzie https://www.50gameslike.com/games-like/worbital
O właśnie, ktoś może gral w Milesa na ps4 i chciałby powiedzieć jak działa? W sensie, lepiej/tak samo jak poprzednią część/gorzej. Bo sam nie wiem czy mi się tak pali by kupować dla tej gry ps5. Niby chciałbym jeszcze ograć returnal, ratcheta, czy re village, ale w sumie to mało jeszcze tych gier. Dobrze że te gry za 350pln na premierę bardzo szybciutko tanieją.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
już oficjalnie potwierdzili, ciekawe co z tego wyjdzie, myślicie że zmiany na plus będą?
Microsoft się nie pierdoli
Sony w tej generacji jest mocno do tyłu i tylko zaślepieni fanboje PS stwierdzą, że tak nie jest.
Szczerze to nie wiem gdzie nas to wszystko zaprowadzi, konkurencja to jednak dobra rzecz. W tej chwili MS musi się starać, ale kto wie co będzie kiedyś.
Sony w tej generacji jest mocno do tyłu i tylko zaślepieni fanboje PS stwierdzą, że tak nie jest.
Szczerze to nie wiem gdzie nas to wszystko zaprowadzi, konkurencja to jednak dobra rzecz. W tej chwili MS musi się starać, ale kto wie co będzie kiedyś.
WoW dla abonentów Game Passa? Grałbym.
Nie no to jest POTĘŻNE info. 70 miliardów, holy shit. Ciekawe co wyjdzie z tego.
Nie no to jest POTĘŻNE info. 70 miliardów, holy shit. Ciekawe co wyjdzie z tego.
Ładnie dojebali.
Ciekawe, czy uda im się jakoś uporządkować ten burdel, który w Blizzardzie panował już od dłuższego czasu.
Ciekawe, czy uda im się jakoś uporządkować ten burdel, który w Blizzardzie panował już od dłuższego czasu.
O kurwa no potężne newsy
- Cz4rny1337
- Moderator
No kurwa kozak zakup, MS potężnie chce uderzyć w gierki
No sprzedają dalej więcej konsol, ale myśle ze w ciągu paru lat może się to odwrócić bo sam COD ma rzesze fanów gotowych zmienić platformę dla grySony w tej generacji jest mocno do tyłu i tylko zaślepieni fanboje PS stwierdzą, że tak nie jest.

-
BouncedDuck5106
Dacia też sprzedaje więcej samochodów niż Ferrari.
i są w podobnej cenie?
-
ksiazenieporzadek
i co sugerujesz, że przestanie wychodzić cod na ps? bo dla mnie to nierealne, żeby rezygnowali z takiej liczby graczyCz4rny1337 pisze: ↑18 sty 2022, 15:56 No sprzedają dalej więcej konsol, ale myśle ze w ciągu paru lat może się to odwrócić bo sam COD ma rzesze fanów gotowych zmienić platformę dla gry
Oczywiście, że realne. Jak przeliczą, że w dłuższej perspektywie da im to zysk to tak będzie. Wiem, że to nie ta skala, ale takie same głosy były, że to niemożliwe, żeby następcy Skyrima nie było na PS.