Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
tbh stawiać domy na ŁKS, przecież łodzianie są w fajowej formie ostatnio, a Lecha pokonasz dmuchnięciem, niebywale tragiczne ekipazo
- ConeyIsland
Widać że kolega jajca zna się na ekstraklasie. Lech win easy
już kurwa po tym stawianiu domów z poleceń userów bym miał saldo z -5, pesymizm i defetyzm na forum hiphopowym nie działa jak zaklinanie futbolowych bogów i serio nie wpływa na wynik meczu
fabian piasecki maszyna ruszyła
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
oj, chyba szykuje się rozbrat trenera Fornalika z esa
trójkąt bermudzki wola mokotów
rakow sciaga osmego bramkarza a tutaj cisza? forum umiera
lapie pilki w obie rece #dusan_kuciak
świadomość swojej ignorancji
Szulczek już oficjalnie odchodzi z Warty po tym sezonie, miejmy nadzieję że jako spadkowicz z Ekstraklasy.
user potter vs poznańska Warta jak user djpendzel vs kukon
a jak na złość i Kukon i Warta jeszcze dychają eh
Warta utrzymująca się w lidze i biorąca kolejny trenerski diamencik w postaci Mariusza Misiury ze Znicza zamiast odkopywać jakiegoś starego dzioda czy innego Podolińskiego? Ja to chcę, ja się na to piszę
a jak na złość i Kukon i Warta jeszcze dychają eh
Warta utrzymująca się w lidze i biorąca kolejny trenerski diamencik w postaci Mariusza Misiury ze Znicza zamiast odkopywać jakiegoś starego dzioda czy innego Podolińskiego? Ja to chcę, ja się na to piszę
ciekawe co z Szulczkiem, może jakieś Zagłębie np?
jeszcze zapewne się w Gliwicach zwolni posada, ale imo dla Szulczka Cracovia > Zagłebie > Piast
niemniej jednak no chciałbym go całkiem w Lechu
niemniej jednak no chciałbym go całkiem w Lechu
Czy Zagłębie to dobry kierunek dla ambitnego, młodego szkoleniowca? Nie sądzę
W tym ciepłym grajdole, gdzie nie spadniesz ani nie zrobisz top3 jest bezpieczna przystań dla trenerskich ciumcioków
W tym ciepłym grajdole, gdzie nie spadniesz ani nie zrobisz top3 jest bezpieczna przystań dla trenerskich ciumcioków
MalinowyJogurt 2
Ok, ale czy Cracovia i Piast pod tym względem się różnią? W żadnym z tych miejsc nie ma szczególnej presji.
Props za Misiurę, ciekawe jak to wyjdzie, bo to nie jest typ trenera, który pójdzie w murarkę, a Warta zapewne będzie największym kandydatem do spadku w przyszłym sezonie. Od kilku okienek nie potrafią się wzmocnić.
Props za Misiurę, ciekawe jak to wyjdzie, bo to nie jest typ trenera, który pójdzie w murarkę, a Warta zapewne będzie największym kandydatem do spadku w przyszłym sezonie. Od kilku okienek nie potrafią się wzmocnić.
Influencer.
Trudno się wzmocnić płacąc pewnie najmniej w lidze, a dodatkowo nawet i tego nie płacą na czas
Jak nie mają kasy to powinni szukać gości, ktorzy mają coś do udowodnienia tak jak wcześniej Baku i Papeau, nawet jeśli wiele na nich nie zarobili. Stal cały czas to robi. Odkąd odszedł Graf transferami w Warcie ciągle zajmuje się ktoś inny i to widać.
Influencer.