Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Horizon Zero Dawn
Ratchet i clank klasyka gatunku
ale tylko te na ps2
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- con shonery
- Moderator
Na PS2 nie grałem ale te co jest na PS4 kozak w chuj. Ja polecę jeszcze tradycyjnie What remains of Edith Finch
no albo pierwszy sezon Life is Strange, super fabuła
- FruitOffTheWall
life is strange kapitalna gierka, grałem w dwie pierwsze części i polecanko w chuj
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
crash bandicoot, hitman (jest na psvr tez)
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nie wiem czy było, bo jestem leniwą bułą i nie sprawdziłem, w każdym razie - jak chcecie tanie gierki na playstation to można przez tureckie ps store ogarniać. Nie potrzeba vpn. Lira turecka za 25 groszy, więc wiele gier za jakieś drobne,a preordery nowych gier też w fajnych cenach, np dying Light 2 za jakieś 130zl, a nowy horizon czy eden ring za chyba 150. Ja już kupiłem tak 3 yakuzy bayonette Little nightmares i asasyna. Wcześniej residentq. Generalnie gierkowy turecki raj dopiero się zaczyna, bo najpewniej lira będzie dalej leciała w dół (pozdrowienia dla erdogana). Cała procedurą jest na pepperze, ogólnie musicie zrobić konto na cinkciarzu. Na wspomnianym pepperku wszystko elegancko wyjaśnione.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Crash Bandicoot 4 za 117 zł w porównaniu do 289, nieźle. Dzięki może kupię sobie na święta 
- Cz4rny1337
- Moderator
jak nie jestem i nigdy nie bylem jakims mega fanem gothicow to warto siegac po ten mod Archolos?

@Cz4rny1337 ogladalem na strumykach u roznych osob i kazdy sobie chwalil. To fanowski mod, ale zrobili polprofesjonalny dublaz i przylozyli sie ostro
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
genocidegeneral
jeśli nie byłeś fanem to raczej nie, to jest po prostu dwójka tylko bardziej - ale ja nadal wracam do NK raz na dwa lata więc modem się jaram jak nie pamiętam czym ostatnio
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 12:56 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Skąd teraz najlepiej kupić pada do ps4?
- piernikowyskoczek
jak tam ff7 remake, na PC wyszło niedawno, pykał ktoś? podoba się dla was?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Grałem, bo rozdawali na PS plusie. Zajebista gra. Aż sam jestem zdziwiony, że mi podeszła, bo nigdy nie miałem z tą serią doczynienia, a i JRPGi omijam. Ciekawa fabuła, barwne postaci, angażująca walka, głębia mechanik - wszystko miodzio.