2020 - Club2020 (2023)
Re: 2020 - Club2020 (10.03.2023) [Zapowiedź]
kurwa ale buja na tym bicie
bit taki ostry ze chce mi sie pieprzyc
ale siadlo fest na tym bicie (jakby wyciac pierwszego slawa i dziarme ofc)
ale siadlo fest na tym bicie (jakby wyciac pierwszego slawa i dziarme ofc)
siemano tu atz d-_-b
Oryginał o wiele lepszy ten z bitem pięć centów mi nie podchodzi, zbyt już przejechany ten podkład.
- przedszkolanek
Ten cypher to jest takie coś, co se leci w tle jak z ziomkami grasz w FIFĘ, jeszcze tak bez spiny, bo jest 20 minuta meczu i remisik i z ziomkami po głosach staracie się rozpoznać kto nawija. Mniej więcej na wysokości Dziarmy prosicie ziomka, który nie gra: kurwa, stary, weź puść coś innego i to tyle w sumie.
Nie dziwię się artystom, że robią na odpierdol. Po co się przykładać, skoro - widząc po komentarzach na YT w stylu X, Z, Y no i D
dojebaneee - "słuchaczom" jądra same składają się do oklasków?
Nie dziwię się artystom, że robią na odpierdol. Po co się przykładać, skoro - widząc po komentarzach na YT w stylu X, Z, Y no i D
cały projekt w podobnym formacie co Młode wilki popkillera, trochę chłopaki zmarnowali potencjał artystyczny i marketingowy, mogli zaprosić Emateia jako producenta wykonawczego płyty z uwagi na jego doświadczenie przy młodych wilkach i nazwać to na przykład 2020 - stare wiliki powered by popkiller, to by rozbiło bank. strasznie nierówno i chaotycznie się prezentują te rzeczy co oni wypuszczają, Ematei jak dobry trener zrobiłby porządek, wziąłby ich wszytskich za mordy i wykrzesał 110% potencjału, ale jest inaczej, no trudno
ematei jako dobry trener już kiedyś wykrzesał 110% potencjału swojego wychowanka blu mantica, na którego polska scena rapowa nie była gotowa, więc spojrzał na niego z innej strony i wpierdolił go do reklamy chrzanu. props

Spoiler

wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Dla miłośników tiktoka jak znalazł taki cypher, w 3 minuty tyle bodźców że muszę sobie włączyć Grammatik na uspokojenie
Jedyne co zapamiętałem to że Dziarma faktycznie Rico Nasty vibe
Jedyne co zapamiętałem to że Dziarma faktycznie Rico Nasty vibe
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Tracklista:
Numer 10 i 15 ma jakiś potencjał, reszta bez oczekiwań.
Spoiler
⓪① OIO, CatchUp, Taco Hemingway - “club2020” (prod. CatchUp)
⓪② OKI, Young Igi, Taco Hemingway, Young Leosia - “No weź” (prod. PSR)
⓪③ HAŁASTRA, Dwa Sławy, Margaret, Taco Hemingway - “Vertigo” (prod. Odys)
⓪④ Otsochodzi, OKI, Young Igi, schafter - “Landlord” (prod. @atutowy)
⓪⑤ Taco Hemingway, Young Leosia, Otsochodzi, OKI, Dwa Sławy, Gruby Mielzky “Malibu Barbie” (prod. FRBEATZ x TAYRIQ)
⓪⑥ Otsochodzi, Taco Hemingway, Margaret, schafter, Catchup, Dwa Sławy, Gruby Mielzky - “Deszcz” (prod. HVLL, SHDOW)
⓪⑦ Young Igi, OKI, Young Leosia, CatchUp, Łajzol - “Wszystko gra” (prod. @atutowy)
⓪⑧ Oskar83, Avi, Gruby Mielzky “Przypływ” (prod. @atutowy)
⓪⑨ Otsochodzi, Young Leosia, HAŁASTRA, Gruby Mielzky - “A mówiłem Ci” (prod. HVLL)
①⓪ PRO8L3M, Łajzol, HAŁASTRA, Avi, Taco Hemingway, Dwa Sławy, Gruby Mielzky - “Tak naprawdę” (prod. Steez83)
①① OKI, Margaret, Dwa Sławy, schafter - “Late Night Show” (prod. @atutowy)
①② Youngi Igi, DZIARMA - “Ciepło - zimno” (prod. kusha, Suwal)
①③ OKI, Otsochodzi, Taco Hemingway, Young Igi - “Ej, mała!” (prod. Yoni)
①④ DZIARMA, Margaret, Young Leosia - “Candy flip” (prod. kusha, Suwal)
①⑤ HAŁASTRA, Pers, Astek (Dwa Sławy) - “Gdzie jest moje co?” (prod. Odys)
①⑥ OKI, Young Igi, Young Leosia - “Zadzwonię później” (prod. @atutowy)
①⑦ HAŁASTRA, Kukon, schafter, Łajzol - “100k Euro” (prod. HVLL, Miroff)
①⑧ Taco Hemingway, OKI, Otsochodzi, Young Igi, Łajzol, Gruby Mielzky, HAŁASTRA, Kukon, Dwa Sławy, Young Leosia, CatchUp, Margaret, schafter, DZIARMA, Szczyl, Miły ATZ “CYPHER2022” (prod. @atutowy)
⓪② OKI, Young Igi, Taco Hemingway, Young Leosia - “No weź” (prod. PSR)
⓪③ HAŁASTRA, Dwa Sławy, Margaret, Taco Hemingway - “Vertigo” (prod. Odys)
⓪④ Otsochodzi, OKI, Young Igi, schafter - “Landlord” (prod. @atutowy)
⓪⑤ Taco Hemingway, Young Leosia, Otsochodzi, OKI, Dwa Sławy, Gruby Mielzky “Malibu Barbie” (prod. FRBEATZ x TAYRIQ)
⓪⑥ Otsochodzi, Taco Hemingway, Margaret, schafter, Catchup, Dwa Sławy, Gruby Mielzky - “Deszcz” (prod. HVLL, SHDOW)
⓪⑦ Young Igi, OKI, Young Leosia, CatchUp, Łajzol - “Wszystko gra” (prod. @atutowy)
⓪⑧ Oskar83, Avi, Gruby Mielzky “Przypływ” (prod. @atutowy)
⓪⑨ Otsochodzi, Young Leosia, HAŁASTRA, Gruby Mielzky - “A mówiłem Ci” (prod. HVLL)
①⓪ PRO8L3M, Łajzol, HAŁASTRA, Avi, Taco Hemingway, Dwa Sławy, Gruby Mielzky - “Tak naprawdę” (prod. Steez83)
①① OKI, Margaret, Dwa Sławy, schafter - “Late Night Show” (prod. @atutowy)
①② Youngi Igi, DZIARMA - “Ciepło - zimno” (prod. kusha, Suwal)
①③ OKI, Otsochodzi, Taco Hemingway, Young Igi - “Ej, mała!” (prod. Yoni)
①④ DZIARMA, Margaret, Young Leosia - “Candy flip” (prod. kusha, Suwal)
①⑤ HAŁASTRA, Pers, Astek (Dwa Sławy) - “Gdzie jest moje co?” (prod. Odys)
①⑥ OKI, Young Igi, Young Leosia - “Zadzwonię później” (prod. @atutowy)
①⑦ HAŁASTRA, Kukon, schafter, Łajzol - “100k Euro” (prod. HVLL, Miroff)
①⑧ Taco Hemingway, OKI, Otsochodzi, Young Igi, Łajzol, Gruby Mielzky, HAŁASTRA, Kukon, Dwa Sławy, Young Leosia, CatchUp, Margaret, schafter, DZIARMA, Szczyl, Miły ATZ “CYPHER2022” (prod. @atutowy)
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Na 10 czekanko, reszta mogłaby nie wychodzić
ATZ, Leosia, Szczyl, ew. Problem, wobec reszty listy straciłem jakiekolwiek oczekiwania czy nadzieje.
leosia na razie najlepiej ze wszystkich
mam nadzieję, że track 10 będzie jakąś krwistą rapową strzelaniną panczlajnów na bitewnym podkładzie. jeśli tak, to może być dobrze, a nawet bardzo dobrze. w ogóle zaskakująco dużo Hałastry w tej trackliście, chyba zadomowili się już na dobre w tłeni tłeni. czekam też na ten numer z Persem, fajnie, że się załapał chłopina.
leosia szoty na żabsona w nowym singlu, może w końcu to psp odda
- piernikowyskoczek
heh a czemu bez namedroppingu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Duet Oskara83 z Young Leosią na hyperpopowym czy tam glitchcorowym bicie mógłby zamknąć grę i otworzyć wiele głów. Ale aż tak nie zaryzykowali.
Numer 8 jest nawet blisko.
Numer 8 jest nawet blisko.