[RPG] Harry Potter Hogwarts Legacy

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Re: [RPG] Harry Potter Hogwarts Legacy

Post autor: Rupert »

Nudne jak skurwysyn nie grajcie w to nie ma sensu Harrego Pottera jest tu 3 gramy na 10 ton gry
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

@Rupert czemu nudne? na gameplajach wygląda całkiem interesująco. czy masz na myśli to, że tempo gry jest powolne? kurczę, ja lubię takie gry. chyba, że masz na myśli to, że kontentu jest bardzo mało.
tomtom

Post autor: tomtom »

Ja mam dość ambiwalentne odczucia.

Generalnie jak usiadłem do gierki to wsiąkłem w chuj, napierdzielałem po kilka godzin dziennie dopóki nie skończyłem. Chyba klimat mnie wessał, bo w sumie wracać i przechodzić gry drugi raz mi się jednak nie chce. Stricte gameplay to takie 6-7/10 imo, jak lubisz potterowe klimaty to śmiało punkcik można dodać.

Z plusów to na pewno wspomniany klimat i eksploracja.

Fabuła nawet spoko, ale już sposób w jaki pewne zdarzenia są przedstawiane jest głupawy, np. rozwalił mnie moment w którym
Spoiler
dobry ziomek Ślizgon zabija swojego wuja, wychodzicie z piwnicy, a ten mówi, że to było mocne i musi to przemyśleć i nara ziomek idę, koniec wątku :lol:
No i walka po pewnym czasie staje się trochę powtarzalna, chociaż może akurat takiego builda sobie zrobiłem :dunno:

Za pełną cenę bym nie kupował, ale jeżeli po gameplayach gra Ci się podoba to powiń w jakiejś fajnej promce.
ODPOWIEDZ