Ślizgery Dekady - WYNIKI
- przedszkolanek
Re: Ślizgery Dekady - dyskusja
ok, to w środę/czwartek powinno być
Sytuacja jest taka: Rapera i Producenta mam, Album ogarnę spokojnie do jutra. Kawałków na pewno nie ogarnę do końca tygodnia.
Więc tak: jak chcecie live, to mogę w niedzielę wieczorkiem odpalić i podać wyniki w policzonych kategoriach, a jak macie w dupie live, to po prostu wrzucę wyniki z policzonych kategorii, a kawałki dorzuci się w przyszłym tygodniu. Imo nie ma co też kisić wyników i czekać na te nieszczęsne single.
Więc tak: jak chcecie live, to mogę w niedzielę wieczorkiem odpalić i podać wyniki w policzonych kategoriach, a jak macie w dupie live, to po prostu wrzucę wyniki z policzonych kategorii, a kawałki dorzuci się w przyszłym tygodniu. Imo nie ma co też kisić wyników i czekać na te nieszczęsne single.
- cloud
- chmura
nie no, możecie wrzucić po prostu wyniki z tych kategorii, które są policzone.
były jakieś głosy nieważne ze względu na zbyt krótki staż na forum czy jakikolwiek inny powód niezgodny z regulaminem głosowania? bo w sumie mógłbym wieczorem napisać skrypt, który by zbierał wyniki i je liczył (choć z singlami pewnie dużo byłoby pierdolenia z agregowaniem wyników poszczególnych numerów z różnie zapisanymi nazwami itd.), ale jeśli pojawiły się jakieś głosy nieważne, to nie wiem czy będzie mi się chciało tam jakoś filtrować te wyniki co by komplikowało skrypt
raper, producent, album najważniejsze, kawałki można później dorzucić, bo tam i tak pewnie jakieś minimalne różnice.
-
ksiazenieporzadek
ja mam w huju live, dawaj wyniki rap matters podcast
jak zrobisz live to bedzie fejm na cala rapowa polske
dobra, to jak ogarnę Album i @JoeyJoeJoe podeśle rapera, to wrzucam bez zbędnego gadania
a Singiel ogarnę w przyszłym tygodniu
w ogóle w kolejnych Ślizgerach chyba zabronimy rezerwacji i oddawania niepełnych głosów z dopiskiem "zedytuję później", bo jest kilka pustych postów i niby niedużo, ale jednak przeszkadzają
a Singiel ogarnę w przyszłym tygodniu
staż chyba nie, ale było dużo niepełnych głosów albo podwojonych głosów (np. przedszkolanek pisał, że w Producencie ktoś 2x wrzucił Micha xd)LWD pisze: ↑30 paź 2020, 12:18 były jakieś głosy nieważne ze względu na zbyt krótki staż na forum czy jakikolwiek inny powód niezgodny z regulaminem głosowania? bo w sumie mógłbym wieczorem napisać skrypt, który by zbierał wyniki i je liczył (choć z singlami pewnie dużo byłoby pierdolenia z agregowaniem wyników poszczególnych numerów z różnie zapisanymi nazwami itd.), ale jeśli pojawiły się jakieś głosy nieważne, to nie wiem czy będzie mi się chciało tam jakoś filtrować te wyniki co by komplikowało skrypt
w ogóle w kolejnych Ślizgerach chyba zabronimy rezerwacji i oddawania niepełnych głosów z dopiskiem "zedytuję później", bo jest kilka pustych postów i niby niedużo, ale jednak przeszkadzają
-
ksiazenieporzadek
daj warna tym co rezerwacje i nie oddali głosów
- przedszkolanek
szczerze, to w ogóle nie spojrzałem xDJose pisze: ↑30 paź 2020, 12:52staż chyba nie, ale było dużo niepełnych głosów albo podwojonych głosów (np. przedszkolanek pisał, że w Producencie ktoś 2x wrzucił Micha xd)LWD pisze: ↑30 paź 2020, 12:18 były jakieś głosy nieważne ze względu na zbyt krótki staż na forum czy jakikolwiek inny powód niezgodny z regulaminem głosowania? bo w sumie mógłbym wieczorem napisać skrypt, który by zbierał wyniki i je liczył (choć z singlami pewnie dużo byłoby pierdolenia z agregowaniem wyników poszczególnych numerów z różnie zapisanymi nazwami itd.), ale jeśli pojawiły się jakieś głosy nieważne, to nie wiem czy będzie mi się chciało tam jakoś filtrować te wyniki co by komplikowało skrypt
za to przy kilku kontach się zastanawiałem, czy nie multi czasami, ale stwierdziłem, że chuj
z ciekawostek, to jedna osoba dała jeszcze 2 razy producenta za 4 pkt
- JoeyJoeJoe
zara wyśle tylko jeszcze double checka zrobie
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
@Jose mordzia dzisiaj stream? ludzie sie pytają
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- przedszkolanek
aj, a liczyłem na stream o 21:15 albo chociaż 21:37