Jakich macie najdroższych rezerwowych? Bo u mnie w pierwszej kolejce to by był Watkins za 8 melonów i nie wiem czy kryminału nie robię z perspektywy prawideł tej gry,
Edit:
jefecito pisze: ↑05 sie 2023, 19:08
Ogarnij sobie kanał na yt 'Mam go na kapitanie! FPLPoland' gość wrzuca dużo sensownych porad dla świeżaków w Fplu.
A tobie kolego chciałem podziękować, bo bardzo mi pomógł ten kanał.
Najdroższy to 4.5 bańki, reszta po 4. Nigdy pakowanie się w mocniejszą ławkę nie wychodziło mi na dobre i jedyne co powodowało to wkurwienie gdy źle dobrałem wyjściową 11 i na ławce było więcej punktów niż miało pół składu. Więc imo lepiej brać ogórków najtańszych, którzy mają szanse na grę i masz więcej środków na wyjściową 11.
tez wole grac 4,5-4,0 na lawce ale wpadlem na sprytny pomysl dzis rano i musze zweryfikowac czy jestem cwanszy od szablonu proponowanego przez mejwenow twitterowych
Czyli ewidentnie jako nowicjusz zrobiłem coś na odwrót. To może jednak wrócę do tego Pedro Porro zamiast Watkinsa, w sumie fajny rezerwowy. Coś pogra, zespół mocny, ofensywny. I będę miał 2.5 melona do zainwestowania w resztę ekipy. Na Martinelliego wystarczy, może jeszcze jakiś Grealish lub Foden zamiast Maddisona. hmmm. Aczkolwiek trochę mnie rajcowała perspektywa, że z droższą ławką będę musiał roszady w składzie co kolejkę robić i zawsze większa ekscytacja gierką wtedy, czy dobrze lub źle wybierzesz.
Dobra, mamy komplet 16 osob opłaconych, wszyscy dostali kody, jak ktoś się jeszcze obudzi koło 16-17 godziny to piszcie pw, może sie jakoś uda ogarnąć, tak czy siak powodzenia
Tak jak myślałem poszła wajcha na tańszą ławkę i bardziej dopakowany pierwszy skład. Jestem zadowolony. Martinelliego jednak nie gram bo się boje, że zbyt rotowany będzie, a Odegaard nawet jak zapunktuje mniej niż sezon temu wydaje się dosyć pewny. Dużo minut dla niego, Arsenal będzie dużo strzelał, coś mu musi spadać punktów. Spoiler