Edyta: Kurde ja to ironicznie pisałem a kolega tak na serio
2016 i 2017 puscil bodaj 22 klipy + wystepy goscinne
2016 i 2017 puscil bodaj 22 klipy + wystepy goscinne
No nie wiem, mi nic nie przychodzi do głowyDrmz pisze: ↑19 mar 2021, 23:31Przypomnicie jakieś przykłady desperackiego zabiegania o atencje quebo i wyskakiwanie z lodówki?moody pisze: ↑19 mar 2021, 21:09 90% sceny z queba na czele, ktora desperacko o nia zabiegala i potrzebowala do tego wyskakiwania z lodowki, tasmowo wypuszczanych klipow i instastories, czesto zmienianego, rzucajacego sie w oczy imidzu ustalanego przez stylistow i pchania sie przed kamere przy kazdej okazji.
bardzo naciągane, ale chętnie bym sobie poczytał/obejrzał te wywiady udzielane masowo przez Quebę "w każdym możliwym medium", bo w ogóle nie odnoszę wrażenia, że on ich udzielał jakoś bardzo dużo, ale może się mylę. Wręcz wydaje mi się, że więcej wywiadów czytałem z Oskarem i Steezem niż z Quebonafide
Co do Queby to się nie wypowiem, bo dopiero RP mnie do niego przekonało, ale chłopaków z P83 jest sporo w mediach od dłuższego czasu, także z tym totalnym przeciwieństwem Queby bym się nie zgodził. Instalacje, koncerty dla Canal +, dużo wywiadów, featy, radiowy program Steeza, masa klipów itp.
Przecież takie Candy u Quebo czy zmiany imagu na pewno były też chwytem marketingowym celem zebraniem większej atencji czy słuchaczy, przecież nawet akcja z Solarem z depresją co go niby ziomki rzuciły gdzie każdy tu hejtował wypłynęła od Quebo co sam Solar mówił, co pokazuję, że ten kombinuje marketingowo mocno każdy ruch, a, że u siebie robi to sprytniej i subtelniej jak z tym informatykiem to może nie każdy to dostrzega, no ale jak dla mnie bez porównania z P83 gdzie nie widać za wiele zabiegów marketingowych czy kombinowania na imagu i mówię to mimo tego, że ostatnio zupełnie mi nie siadają i nawet nie wiem czy mi się będzie chciało sprawdzić tą płytę bo ostatnie to dla mnie kompletny nie wypał (a po art brut byli u mnie absolutnie top w pl i na nikogo bardziej nie czekałem), może jednak wykalkulowane teksty pod obecnego fana nie trafiają do mnie no i przesyt nagrywek też na pewno jestDrmz pisze: ↑19 mar 2021, 23:31Przypomnicie jakieś przykłady desperackiego zabiegania o atencje quebo i wyskakiwanie z lodówki?moody pisze: ↑19 mar 2021, 21:09 90% sceny z queba na czele, ktora desperacko o nia zabiegala i potrzebowala do tego wyskakiwania z lodowki, tasmowo wypuszczanych klipow i instastories, czesto zmienianego, rzucajacego sie w oczy imidzu ustalanego przez stylistow i pchania sie przed kamere przy kazdej okazji.
Nie, to są fakty. 2015-2017 puszczałem ludziom bałagana czasem jak gadaliśmy o plhh i zajarałem może z dwóch ziomków. Tak jakoś od 2019 każdy ze znajomych wie kto jest i połowa go słucha nałogowo