Eldo
- gods bidness
Re: Eldo
Nie no, widać, że buja.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2026, 13:34 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haczapurjan
Tu całość występu, bo wcześniej tylko urywki pocięte:
- SieKurwaNieInteresuj
Dobra to wez mi turzyn wyloz co bys tam widzial zamiast tego eldoki zebys uznal to za nalezyte2rzyn pisze: ↑06 sie 2026, 21:50No krindżówa jak chuj taki wystep z tym zjebanym kawalkiem o przechujowym bicie. Jak to wyglada kurwa. Jak mapet szoł dla arystokratow kartoflanych.SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑06 sie 2026, 19:04no normalnie najpierw kurwa hymn spiewaly a potem w czesciach wokalnych pewne kwestie z kawalka eldo no i co dla ciebie jest w tym kurwa slabego jakie pierdolenie o czym ty mowisz
Sie nie obrazaj bo zaczynam podejrzewac ze popierdalasz w koszulce husarii i pw
- gods bidness
- marmolad_k2
No nie bqc rapera na takie akcje bo chujowo zawsze wychodziSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑06 sie 2026, 22:25Dobra to wez mi turzyn wyloz co bys tam widzial zamiast tego eldoki zebys uznal to za nalezyte2rzyn pisze: ↑06 sie 2026, 21:50No krindżówa jak chuj taki wystep z tym zjebanym kawalkiem o przechujowym bicie. Jak to wyglada kurwa. Jak mapet szoł dla arystokratow kartoflanych.SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑06 sie 2026, 19:04
no normalnie najpierw kurwa hymn spiewaly a potem w czesciach wokalnych pewne kwestie z kawalka eldo no i co dla ciebie jest w tym kurwa slabego jakie pierdolenie o czym ty mowisz
Sie nie obrazaj bo zaczynam podejrzewac ze popierdalasz w koszulce husarii i pw
-
WesolyJozek
+1marmolad_k2 pisze: ↑06 sie 2026, 22:30 Ja tam się bardzo cieszę, że wzięli romantyka Eldokę, a nie jakieś ŻOŁNIERZE WYKLĘCI POWSTANIE TU BYŁO TAK WARSZAWO WALCZ
Powstanie i Wykleci to wielkie i poważne sprawy, a rapuja o nich glownie patusy i przyglupy
Dla mnie Eldo był zawsze asłuchalnym gównem.
"Polskim chłopakom brakuje luzu..", dlatego się cieszę, że od 1997 zacząłem bounceować, bo przynajmniej nie jestem sztywniakiem.
"Polskim chłopakom brakuje luzu..", dlatego się cieszę, że od 1997 zacząłem bounceować, bo przynajmniej nie jestem sztywniakiem.

W każdym dokumencie o wojnie na Bałkanach jest takie coś że pokazują archiwalia z jakimś głównym wojskowym skurwysynem o pseudonimie Rzeźnik Chorwackiego Wybrzeża a potem jest przebitka jak go bliżej teraźniejszości aresztują albo jak zeznaje w sądzie i jest to taki mniej więcej starszy pan. Jakoś przeskoczyłem etap w którym Eldo z przytyranego rugbysty transformował w ten kształt.
Tak, w bucowaniu to ty jesteś najlepszy, Mikołaju Krzychu
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike