Sokół - Nic (2021)
- Rozpierdalator
- KapitanRozpierdol
Re: Sokół - Nic (12.11.2021) [Zapowiedź]
wy mówicie HEWRA a ja mówie ROGAL, chociaż król Rogal by ich pozjadał na tym bicie
Ty ale serio tera, co to kurwa jest?
- sugarhill_notausgang
Haters gonna hate, ale ja ich nawet podziwiam.
Stare chłopy nagrywają takie coś, bo to czują, bo mają to w sercu. Nawet nagywają do tego klip ze swoimi własnymi twarzami, chuj ich obchodzi co ludzie pomyślą. Chuj ich obchodzi, że mają dzieci i te dzieci będą musiały patrzeć jak koledzy na przerwie puszczają to gówno z youtube i umierają z beki. Nic to, sztuka jest najważniejsza! Tak się to robi.
Stare chłopy nagrywają takie coś, bo to czują, bo mają to w sercu. Nawet nagywają do tego klip ze swoimi własnymi twarzami, chuj ich obchodzi co ludzie pomyślą. Chuj ich obchodzi, że mają dzieci i te dzieci będą musiały patrzeć jak koledzy na przerwie puszczają to gówno z youtube i umierają z beki. Nic to, sztuka jest najważniejsza! Tak się to robi.
kurdę, chyba jestem jedyną osobą w polskim internecie, której się to podoba
oczywiście hewra wannabees mocno, ale już chyba na tyle brakuje mi w rapie, jakiejś alternatywy od klasycznego nawijania pod bit, że takie ekstrewaganckie wygrzewki mi podchodzą. zresztą co mają do stracenia? umówmy się że z zipów tylko sokół i pono mogą zaprezentować jakikolwiek poziom. lepiej że puścili coś takiego, niż rapy a'la 2000.
-
frontkick
Nieumiejace rapowac legendy rapu, tak to sie robi w Polsce
tak wlasnie słysze hewre
Różnica taka że jedni na poważnie a drudzy dla beki
Różnica taka że jedni na poważnie a drudzy dla beki
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- Bunnymen77
Najlepszy, z singli, ale wciąż nawet w najmniejszym stopniu nie jestem zainteresowany płyta.
spoko jest, ani najgorzej ani najlepiej ta burza
piescia w stol najlepsze ale niestety kotlecik sokola odgrzewany po raz 1000
mimo tego ze naprawde intensywnie probuje nam tego kotleta w inny sposob zaserwowac
piescia w stol najlepsze ale niestety kotlecik sokola odgrzewany po raz 1000
mimo tego ze naprawde intensywnie probuje nam tego kotleta w inny sposob zaserwowac
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
PIORUNA PIORUNA PIORUNA
hahahaah, co za gówno, Sokół za 15 lat wróć z płytą, dzięki.
hahahaah, co za gówno, Sokół za 15 lat wróć z płytą, dzięki.
Najgorszy rodzaj zgreda, to taki, któremu się wydaje, że jest młody i goni za trendami, traktując przy tym siebie w 100% poważnie.
jasny wracaj na forum
- The Bitch Fucker
Zabawne, że jak taki Multi czy inny Igi nagrywa "nowoczesne brzmienia", to go połowa zgredów typu Hemp Gru wyzywa, a teraz Sokół i ZIPY zrobili to samo, tylko o niebo chujowiej.
Klasyczny przykład naszego rapu, Peja rapuje o durniu z TVN a potem idzie do Agenta.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Poprostu podsumujmy ten track, że ziomble Sokoła, nie umieja rapować, ale póki znajomości zgodził się nagrać z nimi track, iwydzlo Ala hewra & Belmondo \Gsp gówno . I w sumie to po co to poprawiać jak kto ma kupić ten kupi płytę. Jednak ja bym prostował o zaprzestanie promowania takiej muzyki, bo słuchanie tego na słuchawkach, które grały Mogę Wszystkox jest to przyznajmy dotkliwa żenada. Wojtek jak już ogarniasz fity to się zastanów
-
nescafeklasyg
nie wiem ale dla mnie ten track sokoła z hewrą to najgorsze gówno w jakim hewra palce maczała, sokół tam najlepiej nawinął i raczej nie jest to komplement.
natomiast burza to nie wiem, może to jakas forma eksperymentu na słuchaczach czy coś, sokół to przecież wprawny obserwator może robi jakies badania rynkowe, no nie wiem, cięzko ogarnąć