Na dwoje babka wróżyła. Ale wobec chujowości warszawskich legend z poprzedniej epoki (Pezet, Tede), Sokoła chętnie bym sprawdził.
Sokół
Re: Sokół
Oprócz życzenia wesołych świąt w październiku jeszcze nowa reklama wleciała
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
nescafeklasyg
To hollywoodzkie spojrzenie zza czopki
aż podniosłem ze strachu RENCE
- gods bidness
Lubię jego rap i zawsze sprawdzę, ale nie kupiłbym niczego, co on reklamuje.
To jest koleś, który zmienił nazwisko, czy śpiewał dla typa z gangu obcinaczy palców, robi groźne miny na teledyskach, ale komicznie to wygląda w kontekście jego kalkulacyjnego charakteru.
Wcześniej krytykował PiS za rozdawnictwo, ale jak Tusk zadłużył Polskę w rok, co oni przez prawie 8 lat, to chuja pali i milczy, także jego wiarygodność jest żadna.
To jest koleś, który zmienił nazwisko, czy śpiewał dla typa z gangu obcinaczy palców, robi groźne miny na teledyskach, ale komicznie to wygląda w kontekście jego kalkulacyjnego charakteru.
Wcześniej krytykował PiS za rozdawnictwo, ale jak Tusk zadłużył Polskę w rok, co oni przez prawie 8 lat, to chuja pali i milczy, także jego wiarygodność jest żadna.
- gods bidness
Jakieś nowe filmiki spod tej choinki z nim wleciały i tak sobie myślę, że to musi być promocja płyty, to nie może być kampania Samsunga.
Bo takie pajacowanie i błazenada pod reklamę to już by było przegięcie. Bo nawet kurwić się trzeba ze smakiem. A to już zaczyna przypominać te wszystkie Cleo śpiewające o media expert, że niskie ceny.
Bo takie pajacowanie i błazenada pod reklamę to już by było przegięcie. Bo nawet kurwić się trzeba ze smakiem. A to już zaczyna przypominać te wszystkie Cleo śpiewające o media expert, że niskie ceny.
- przedszkolanek
xddddddddd
jaka żenada
wojtek sokół - kolędy i pastorałki
jaka żenada
wojtek sokół - kolędy i pastorałki
- gods bidness
Jak dla mnie pachnie to kampanią w zamiarze, że słodki Sokół udaje rudolfa renifera, zapach pierniczków, choinka, a potem, że niespodzianka kurwa, świąt nie będzie i wleci kolejny smutny i brudny album, z mrocznym światem przedstawiony, gdzie:
Kelner pluje ci do zupy
a jak bąk to świszczący i z niedziewiczej dupy
Jak dla mnie, może być.
Kelner pluje ci do zupy
a jak bąk to świszczący i z niedziewiczej dupy
Jak dla mnie, może być.
-
nescafeklasyg
Jesteście po prostu zbyt niegramotni i nie spędziliście wystarczającego czasu na ulicach śródmieścia żeby ogarniać ruchy potężnego wojciecha