Bedoes
Re: Bedoes
Nom klasyk fota, pamiętam że przez długi czas top1 komentarzem pod nim było coś w stylu "co to za lesbijka obok Białasa" i bawiło mnie to niesamowicie jak dowiedziałem się że to chłop i jest w gengu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ebismolarek
No dobra a kto jaglakowi nasral na łeb??
Czyli to jest to grzeszenie sraniem
Musiałem wbić na ig jaglaka, bo nie uwierzyłem, że to on na drugim zdjęciu. Za nic bym go nie poznał po zapuszczeniu włosów i zarostu

SWN pisze: ↑09 sty 2022, 20:30
Teraz przeglądam instagrama, wyskakuje album ze zdjęciami z osiemnastki córki (swoją drogą nieźle czas zapierdala, bo to nikt inny jak bohaterka słynnej już dramy z dojazdem hejtera przez starego
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Tak, znalazł go i stwierdził że zamiast srogiego wpierdolu lepszym rozwiązaniem będą oficjalne przeprosiny i wymyślenie anonowi kary
Dobra nie zmieniajcie tematu!!!
Dobra nie zmieniajcie tematu!!!
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pamiętam tą fotę z małą Amelią nieźle ten czas zapierdala, a jeszcze lepiej to się ta Amelka wyrobiła
widzialem wyjasnianie hejtera, ale nie widzialem nigdzie tego obrazka
ale prychlem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Też nigdy nie widziałem co tak właściwie ten hejter zrobił i w sumie to zaśmiałem się
Teraz najlepszym plot twistem tej akcji by była sytuacja, w której Amelka przyprowadza do domu chłopaka i okazuje się nim hejter.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bedoes czwartym raperem z 1 milionem obserwujących na Instagramie
Quebofinade, Mata , Malik Montana , Bedoes.
Quebofinade, Mata , Malik Montana , Bedoes.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
no słabe, co więcej rzec, słuchałem dziś tego nowego albumu lanka i to wręcz jeden z tych gorszych numerów
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bedoes chyba ma jakiś efekt jojo , bo od wielu miesięcy ciśnie na siłce a cały czas ulany w cholerę , klip z ostatniego piątku.
https://m.youtube.com/watch?v=orQmcFszdyQ
https://m.youtube.com/watch?v=orQmcFszdyQ
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Kiedyś widziałem jakiś urywek jego live na IG jak odgrzewał sobie na kolację makaron. Jebany całą patelnię przyjebał, tam było z pół kilo żarcia. Jak takie porcje wali na codzień, to nie zdziwię się jak po prostu cały czas dostarcza do bebzuna nadwyżkę kaloryczną.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
więcej ciałka do kochania
nie no serio, wiem gruby że to czytasz, więc przytoczę klasyka: rowerek ci kupię to trochę tych toksyn wypocisz bo koniec jest z tobą człowieku
o co kaman z tymi spasionymi ostatnio, bedi, szpaq, łajcior i reszta ferajny, zajadają świadomość o byciu kompletnym beztalenciem czy jak. obesity is a new cocaine
nie no serio, wiem gruby że to czytasz, więc przytoczę klasyka: rowerek ci kupię to trochę tych toksyn wypocisz bo koniec jest z tobą człowieku
o co kaman z tymi spasionymi ostatnio, bedi, szpaq, łajcior i reszta ferajny, zajadają świadomość o byciu kompletnym beztalenciem czy jak. obesity is a new cocaine
- OmarStooleyman
Jak ma się siano to się śpi w komorze normobarycznej i wcina się kantalupę na śniadanie.
Proste chłopaki dorwali się do realtywnie wysokiego statusu, ale mentalnie siedzi w nich klatówa i niska umiejętność panowania nad żądząmi. Przecież Borek to jeden z mniej rozgarniętych ludzi w branży który potrafi zaprzeczy samemu sobie 2 razy w przeciągu 3 relacji na IG, pewnie ma jakąś śladową świadomość upasienia, ale znajdzie na to 10 wymówek, łącznie z depresją i chuj.
Proste chłopaki dorwali się do realtywnie wysokiego statusu, ale mentalnie siedzi w nich klatówa i niska umiejętność panowania nad żądząmi. Przecież Borek to jeden z mniej rozgarniętych ludzi w branży który potrafi zaprzeczy samemu sobie 2 razy w przeciągu 3 relacji na IG, pewnie ma jakąś śladową świadomość upasienia, ale znajdzie na to 10 wymówek, łącznie z depresją i chuj.
i jak się ma pecha to się wygląda jak bedoes. a jak farta to jak wini cesarz i kruszyna nasza
Bedoes zagra na ... OFF Festivalu :v
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?