Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Splyce dostanie wpierdol nieważne gdzie trafi. nie leciałbym tak z dmuchaniem baloniku bo fnatic w tym roku nie grało poza europą, a i niewiadomo jak RNG się zaprezentuje (o skt nie wspominam nawet bo ci to mają takie huśtawki jak ja pierdole)
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Faker ma zawsze worlds buff, ja bym go nigdy nie przekreślał
no otóż to. Przecież skt prawie wygrało MSI po średnim sezonie wiosennym
to ja
to ja
Jak tak patrzę na te grupy i przypominam sobie zeszłe worldsy, to wydaje mi się, że wszystko się tam może wydarzyć
G2 w tym roku chyba jeszcze nie przegrało żadnego BO5?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
żadnego, ale 3:2 już się zdarzyło nie raz i nie dwa xD
to ja
to ja
Grupa C to drużyny, które chcą rewanżu na G2. G2 pokonało ich wszystkich wynikiem 3:2 z czego wszystkie mecze wyglądały tak: LWLWW(po za półfinałem summer splitu LEC na fnatic gdzie zajebali reverse sweepa) - o taka ciekawostka. Ogólnie grupa C to coś pięknego i ktokolwiek tam trafi z play-inów i przejdzie dalej to szacun ogromny i
Ogólnie dobrze że nie ma żadnej tajwańskiej drużyny w grupie G2, bo wiadomo jak na nich wyglądały ich występy XD
Ogólnie dobrze że nie ma żadnej tajwańskiej drużyny w grupie G2, bo wiadomo jak na nich wyglądały ich występy XD
Tylko CG tam może trafić, jeśli splyce, kr i na wyjdą z playinów. Także Huni będzie miał reunion
A i Tajwańska drużyna tam tylko może trafić jeśli wyjdą, więc nie mów hop. Chociaż g2 większy problem z vietnamem miało niż z Tajwanem
A i Tajwańska drużyna tam tylko może trafić jeśli wyjdą, więc nie mów hop. Chociaż g2 większy problem z vietnamem miało niż z Tajwanem
https://www.hltv.org/news/27964/faze-co ... ra-signingPSZ pisze: ↑05 wrz 2019, 22:16Ja nie mówię, że oni nie zostaną zmienieni, ale na pewno nie na tych zawodnikówChyba że Faze Clan weźmie kredyt na coldzere XD
Chyba jednak wzięli kredyt
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Krzysiu poza NiPem
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ooo to byłoby piękne
[mention]jAg[/mention]
Chyba do ostatniej chwili się zapożyczali XD No cóż mamy coldzerę i typka z FPLa, który w pierwszym meczu się pokazał z dobrej strony. Oni ponoć trenowali 4-6 dni, więc pozostaje czekać jak się zaprezentują w przyszłości czyli na EPL
Przyszedlem dac
Krimzowi za wczorajszy mecz. Pierdolona bestia. Mam nadzieję, ze Golden i flusha pomogą ogarnąć ten kurwidolek we fnatic.
nip vs fnatic ja w jakimś 2k14/15
Fnatic
Cudowny mecz
Brawo panowie
Cudowny mecz
Brawo panowie
Jaram się jak dziecko worldsami, jak tam wasze pickemy?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Spoiler

Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 9:49 przez Jiigsi, łącznie zmieniany 1 raz.
jak mozna dac tak wysoko NA? XD
No starałem się wziąć pod uwagę upsety, Griffin będzie miało problemu z topsidem c9. No i mam do nich awersję, nie myślę, że 1-6 w grach w bo5 przez rok powinno cię w ogóle kwalifikować.
Grupa D jest najbardziej otwarta, ale myślę, że stylistycznie liquid ma dobre matchupy i w damwon i w ig. Impact just dobry w przegrywaniu łagodnie, a oba teamy muszą wysnowballować topside, żeby wygrać. Ig mniej, ale mają rookie junglera, który nie powinien być lepszym od Xmithie. Damwon ma za to botside, który doubleJ powinien zniszczyć.
Nie będę wcale zaskoczony jeśli TL I c9 nie wyjdą z grup, ale też nie myślę, że to niemożliwe.
Grupa D jest najbardziej otwarta, ale myślę, że stylistycznie liquid ma dobre matchupy i w damwon i w ig. Impact just dobry w przegrywaniu łagodnie, a oba teamy muszą wysnowballować topside, żeby wygrać. Ig mniej, ale mają rookie junglera, który nie powinien być lepszym od Xmithie. Damwon ma za to botside, który doubleJ powinien zniszczyć.
Nie będę wcale zaskoczony jeśli TL I c9 nie wyjdą z grup, ale też nie myślę, że to niemożliwe.
Ale hype na te worldsy, co za otwarcie sie zapowiada, garen & yuumi na kayle & nautilus 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
ale wyjebało hype na te worldsy xD ^ o wyprzedził xDD
imo tl mają szansę na drugie miejsce w grupie, takie 30%
imo tl mają szansę na drugie miejsce w grupie, takie 30%
to ja
to ja
Tylu widzów to nie ma csgo w trakcie finału "największego" turnieju w roku, a to tylko początek group stage xd