Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Post autor: mateko »

Miedź już dziś zaczęła, jechane od początku z gts.
2do5

Post autor: 2do5 »

Podobno nie żyje osoba z BKS, czyli zgody Miedzi
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Jebac jedne i drugie krakowskie kurwy
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

VBSW pisze: 05 sie 2023, 16:26 Zagłębie wpada na turniej w 2-3 krotnie liczebniejszą grupę Wisła&Unia i nawiązuje do walki na pięści, Wisła początkowo ucieka, a potem łapie za sprzęt mimo przewagi liczebnej strzela do Zagłębia z rakietnic oraz używa maczet.
Po co wpadali? Nie kumam tych walk "kibiców". Kiedyś siedziałem se na ławce i dosiadł się do mnie naćpany kibol śląska. Patologia 300x Denis, darł mordę na cały park, zaczepiał ludzi, chwalił się mi że siedział za włam i kradzież. Szczerze mówiąc się go bałem ale "byłem spoko" i dostałem od niego smyczkę Lechii nawet :lol:

Ps. oczywiscie mówił że on nie zna graczy śląska, on jeżdzi się napierdalać
2do5

wpadli się ponapierdalać (na pięści), a ci drudzy zaczęli strzelać z rakietnic, takie coś
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

No to kumam że zachowanie chujowe w chuj. Ale czy mi szkoda patusów? hmm . Dobrze że nie umarł nikt postronny.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

ehh kurwa tempo jeden trup na x miesięcy/lat to pewnie jest grubo poniżej rekrutacji świeżego narybka, a gdzie tu do rozwiązania problemu
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

the badman pisze: 05 sie 2023, 18:40 Nie kumam tych walk "kibiców". Kiedyś siedziałem se na ławce i dosiadł się do mnie naćpany kibol śląska. Patologia 300x Denis, darł mordę na cały park, zaczepiał ludzi, chwalił się mi że siedział za włam i kradzież. Szczerze mówiąc się go bałem ale "byłem spoko" i dostałem od niego smyczkę Lechii nawet

Ps. oczywiscie mówił że on nie zna graczy śląska, on jeżdzi się napierdalać
Ziomuś to spoko, ale wiesz jak to jest, ci co serio w tym są nie chodzą i nie rozpowiadają na około jakimś randomom. Ja wiem że fajnie jest ulec mitowi kiboli naćpanych debili którzy ledwo stoją na nogach, ale to bardzo naiwne. Trochę inaczej to wygląda i nawet jak menelik spotkany na wyspie słodowej który drze się "Lechia Gdańsk" mówi że jeździ żeby się napierdalac i nie zna piłkarzy to niekoniecznie on stanowi reprezentatywny przykład ;).

Proponuję na potrzeby tego tematu przyjąć, że nie służy on do wyrażania opinii na temat środowiska kibicowskiego, bo rozpoczynanie w nim co chwilę dyskusji, że napierdalajacy się kibice to patologia to trochę bezsens. No patologia, tak samo jak fame MMA i patostreamy, ale w tych tematach nikt co drugą stronę nie wypisuje że "hmm dla mnie śledzenie upośledzonego Kononowicza jest niegodne i nierozumiem jak można czerpać radość z niedoli chorego umysłowo człowieka" bo w sumie to każdy to wie (łącznie z tymi, którzy to robią).

Oczywiście że nie rozumiesz "tych walk kibiców" bo nikt postronny tego nie rozumie, tak to działa.

Odnośnie całego zajścia to mimo mojej ogromnej pogardy dla jebanej w dupę wisly to jednak muszę przyznać, że atakujący wykazali się romantyczna wręcz naiwnościa doskonale wiedząc, że wjeżdżają z partyzanta w wiślaków którzy na bank mają poukrywane po bagażnikach pół OBI z nadzieją że po prostu przyjmą wpierdol i tak to zostawią... No sory ale wisla się będzie biła na ręce tak długo jak będzie wygrywać, może gdyby byli z ruchem to można by liczyć że nie będą chcieli robić przypalu niebieskim bo to mogłoby mieć potężne reperkusje w Polsce, ale gdzie Ruch w jakimś Tarnowie....
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Nooo bardzo dużo kibiców Ruchu było na meczu z Niecieczą ze 3 miechy temu.
Bisclavret

Kompletnie nie o tym mówiłem, po prostu Ruchu raczej próżno się spodziewać na turnieju organizowanym przez Unię Tarnów
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Spoiler
Obrazek
2do5

Stomil, Miedź i Lublin też wywiesili transy w tym temacie na swoich meczach. No akurat w przypadku Legii to było najbardziej oczywiste. Nawet Gieksa, czyli największa kosa ZS krzyczała dzisiaj wTSK razem z Motorem
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Siostra dziś była na meczu Zagłębia Lubin i napisała mi że od samego początku cały stadion krzyczał "Wisła jebana kurwa". Oczywiście Ona nie wiedziała o co kaman ale chyba środowisko jest zjednoczone po tej akcji
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Jestem ciekaw jakby wyglądało to wykluczenie
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Nic się nie stanie. Pokrzyczą, namalują kilka transparentów i na tym się zakończy. Ile razy już Wisła miała być wykluczona, czy dojechana przez resztę polski xd
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Bisclavret

wiadomo, że tak. wisła przez sprzęt i brak hamulców jest nietykalna i głównie to wszystkich wkurwia. Każdy doskonale zdaje sobie sprawę gdzie jest miejsce wisły w walce na gołe ręce, łącznie z nimi samymi, dlatego najzwyczajniej tego nie robią. Może u kogoś kiedyś pęknie jakaś bariera i ktoś zdecyduje się atakować wislakow z ostrym sprzętem na dużą skalę, ale chyba jeszcze nie teraz.

Natomiast wydaje mi się, że trafi im się kiedyś słabszy okres, może za dwa lata, może za siedem, ale prędzej czy później zostaną zmasakrowani.
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

the badman pisze: 06 sie 2023, 21:30 środowisko jest zjednoczone po tej akcji
zjedonoczone w hipokryzji chyba hahah kumaci ziomusie przejechali busami 200km na maly turniej na wsi w poszukiwaniu wrazen jeden dostal piro w brzuch (najprawdopodobniej od samego siebie ale nie bede wyprzedzal faktow) natychmiast posypal sie farmzon o x ucietych witach i nogach i tera legionistkom i motorynkom sie wydaje ze maja jakis moralny haj ground, huj ze ci pierwsi 2 tyg wstecz po muranowie gonili poloniste z sikiera albo potrafili najebac 13 letniego kibica warty z dziadkiem na trasie a ci drudzy zakatowali w kilkunastu niejakiego kaczego ze stalowki no ale to na piesci bylo a nie z racy to faktyczno co innego litosci kurwa
oczywiscie jebac to co sie stalo i nie powinno tak byc ale "atencyjna kurwo z wyspy nie jestes inny"
2do5

po prostu chodzi o Wisłe to i łatwo wywołać ogólnopolskie oburzenie, w przypadku Cracovii byłoby to samo, bo każdy dobrze wie jakie zabawki maja zawsze pod ręka i wszystkich to wkurwia, żadnego "wykluczenia" nie będzie, natomiast nie zdziwiłbym się że za jakis czas jak sprawa trochę ucichnie ZS może sobie pojeździć za wiślakami po kraju i troche im uprzykrzyć życie jak do niedawna gieksie
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

To, że to kibicowskie środowisko jest do szpiku zjebane to chyba już każdy wie, warto jeździć, drzeć ryja i się nie wczuwać.

Legia wrzuca transy o wykluczeniu Wisły zapominając jak po własnym mistrzostwie swoim zwykłym kibicom skakali po głowach, bo wbiegli na murawę cieszyć się z mistrzostwa. Lech wrzuca trans o śmierci kibica jak śmierci brata i ciśnie po Wiśle zapominając, że sami bratają się z pasiastymi kurwami które zasztyletowały chłopaka od nas i parę lat temu jeszcze szczycili się tym robiąc o tym oprawę. Teraz transy na pokaz a za miesiąc nikt nie będzie o tym pamiętał, pójdzie lekka napinka na kadrze jak swego czasu na Widzew a potem każdy zapomni.

To jeżdżenie za Wiślakami to też nie jest taka prosta sprawa, już wiele ekip próbowało im życie uprzykrzyć i nie tak łatwo to ogarnąć jak masz naprzeciwko siebie typów co z maczetami latają od pierwszej komunii. Jebać tą patologię krakowską, ale Zagłębie z BKS też się z chujami na rozum zamienili wpadając na turniej krakowskiej ekipy licząc na to, że Wisła powie "a chuj tam, idziemy po pewny wpierdol na gołe łapy". Jak mają ten sprzęt to wiadomo, że nie dla ozdoby.
MalinowyJogurt 2
2do5

bo bili się już z rekinami na łapy, z tym że wtedy rekiny były z Ruchem, kompletnie inna sytuacja i ogólnie istniało jeszcze WSH xd liczyli na to samo, ale czym ma się niby bronić jakaś kurwa Unia Tarnów i pewnie kilkunastu czy kilkudziesięciu Wiślaków? Niestety poszli w to co im najbardziej znane

oczywiście sprawa nie jest prosta, ale mówimy też o najbardziej aktywnej H ekipie w tym kraju w ostatnich latach, może też do kwestii załatwiania spraw na pięści im się zmieni podejście w odniesieniu do Wisły? Chuj wi, można gdybać
ODPOWIEDZ