[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
leosia > fagata na ten moment niestety
- marmolad_k2
szalone to jest, że dwie laski ze skillami lecha rocha pawlaka są w topce mainstreamu w polsce
Ten drugi diss Fagaty słuchalny nawet, czego nie można powiedzieć o kawałkach z pierwszej rundy.
Ale to jest pewne info, że ona nie pisze tekstów? Bo jak tak to dla mnie dyskwalifikacja.
Ale to jest pewne info, że ona nie pisze tekstów? Bo jak tak to dla mnie dyskwalifikacja.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
przecież obie nie piszą swoich tekstów jedynie coś dodadzą od siebie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- FruitOffTheWall
fagata lepsze dissy niż tede hahaha
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
W creditsach pod nazwijmy to singlami normalnie jako lyrics był wpisany chłop zajmujący się też produkcją i mixem, a tego czy wysyła jej gotowe zwrotki i mówi MASZ WEŹ TO ZARAPUJ WKURWIONA, czy dorzuca jakieś pojedyncze gry słowne pewnie się nie dowiemy dopóki sam kiedyś tego nie sprzeda w wywiadzie dla kurwa żurnalisty albo Karola Paciorka
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
rozumiem ale w sumie w takim przypadku jak tutaj to jeden chuj jakby chodzilo o rapera typu polski truskul nie wiem ze laikowi teksty pisal ojciec gurala to pewnie bym myslal podobnie
murzyny pisza piosenki w 15 osob to nic zlego szczegolnie ze to raczej nie wiem muzyka rozrywkowa
co do samego ghoswritingu to tutaj mysle ze wszysycy uwierzyli ze ktos pisze takie chujowe teksty i bierze za to pieniadze mysle ze raczej siedza w studio i zyru mowi tu dodaj dziwko a tu slay na podbitce a potem wpisuja to do credidstow
- FruitOffTheWall
wlasnie ludzie to nie jest beef laikike1 vs solar
rip zioloziolo
ehh, chciałbym żeby przy jednej usiadły dwa sławy i ras, a przy drugiej muflon i tetris i żeby one naprawdę miały napisane teksty, myślę że 4/5 wymienionych przeze mnie osób miało fantazję żeby wziąć udział w beefie tylko ciumciokowatość im przeszkadzała, myślę że jest tak jak rupert pisze
-
WesolyJozek
Juz sluchajac dissow Mesa i Tedego czulem się zazenowany na co marnuje czas, nie ma mówy żebym przesluchal diss tracki kurwy z OF i jakiegoś pokemona. Wypierdalac, to nie jest hibhob
-
forcerfromdesert
który słucha ze stu ludzi
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Albo piszą same, albo ten beef to jest proxy war i należy ujawnić rzeczywistych graczy
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Nigdy nie byłem fanem polskiego kobiecego rapu i te kawałki przypomniały mi dlaczego.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Beka z Leosi, że zarzuca Fagacie, że ta nie pisze sama, a jednocześnie nawija linijki z rymami typu kupa-dupa xD
Oby konińska dziwka obśmiała to i zaprosiła do skorzystania z usług Syru Baby.
Oby konińska dziwka obśmiała to i zaprosiła do skorzystania z usług Syru Baby.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Koniec pierdolenia o influencerach. Po tym drugim dissie "Dzień Dobry" od Fagaty, ja się, kurwa, zaczynam obawiać o Young Leosię!
Fagata, klasa... Czuć, że ta suka już odjechała na pełnej.
Leosia próbowała grać w cash money, ale Fagata odpowiedziała GANGSTA MANIFESTEM!
Każdy, kurwa, punchline Leosi nie osłabia Fagaty, tylko ją WKURWIA i CZYNI POTĘŻNIEJSZĄ! Jak ten pieprzony Urouge z One Piece, co rośnie, jak dostaje w pizdę!
Fagata w tym beefie szlifuje się jak DIAMENT Z WNĘTRZA WULKANU! Zaczynała jak gówno, a teraz nawija CORAZ LEPIEJ i CORAZ BRUDNIEJ.
To jest, kurwa, ta sama energia, co jak FROSTI REGE ZMIAŻDŻYŁ TEABE! Zero litości, totalne zniszczenie osobiste. Frosti też nie bawił się w technikę, tylko walił PERSONALNYM DŻIHADEM – Fagata robi to samo! Wali w życiorys, w hajs, w wygląd, w kutasy!
Fagata wiem, że to szmata i influ, ale w tym beefie ma JAJA ZE STALI i SERCE Z BETONU. Ma OG VIBE, bo nie boi się brudu. Czysta, psychiczna, nieokiełznana AGRESJA!
Leosia, zamknij się, kurwa, i spierdalaj na urlop, zanim Fagata przyjdzie po ciebie ze zwolnionym bitem i siekierą.
MOC JEST W BRUDZIE I PARANOI! FAGATA TO GANGSTER!
#DirtySouth #PsychoShit
Fagata, klasa... Czuć, że ta suka już odjechała na pełnej.
Leosia próbowała grać w cash money, ale Fagata odpowiedziała GANGSTA MANIFESTEM!
Każdy, kurwa, punchline Leosi nie osłabia Fagaty, tylko ją WKURWIA i CZYNI POTĘŻNIEJSZĄ! Jak ten pieprzony Urouge z One Piece, co rośnie, jak dostaje w pizdę!
Fagata w tym beefie szlifuje się jak DIAMENT Z WNĘTRZA WULKANU! Zaczynała jak gówno, a teraz nawija CORAZ LEPIEJ i CORAZ BRUDNIEJ.
To jest, kurwa, ta sama energia, co jak FROSTI REGE ZMIAŻDŻYŁ TEABE! Zero litości, totalne zniszczenie osobiste. Frosti też nie bawił się w technikę, tylko walił PERSONALNYM DŻIHADEM – Fagata robi to samo! Wali w życiorys, w hajs, w wygląd, w kutasy!
Fagata wiem, że to szmata i influ, ale w tym beefie ma JAJA ZE STALI i SERCE Z BETONU. Ma OG VIBE, bo nie boi się brudu. Czysta, psychiczna, nieokiełznana AGRESJA!
Leosia, zamknij się, kurwa, i spierdalaj na urlop, zanim Fagata przyjdzie po ciebie ze zwolnionym bitem i siekierą.
MOC JEST W BRUDZIE I PARANOI! FAGATA TO GANGSTER!
#DirtySouth #PsychoShit
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
gówno to i to, ehh ide czekać kolejne miesiące na diss rzępolaka bo chociaz beka będzie
liczba raptownych na forum jest cons. Juz to pisalem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji